Професионални серии за коса - 22

• 57 879
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за идеите,момичета,записах си ги и постепенно ще се тестват.
В момента ползвам Абсолют рипеър шампоан на Лореал и Лакме шампоан и балсам без измиване за къдрава коса.Мисля даже,че ги похвалих в темата,когато ги получих.В началото наистина косата ми живна,но за кратко.Сега не виждам разлика с други,непрофесионални,продукти.Купих си шампоан Гарние фруктис,с който косата на една колежка изглежда много добре,и съм по-доволна от него,отколкото от Абсолюта и Лакмето.Може би моята коса много бързо "привиква" към продуктите и бързо спират да й действат,знам ли.Сега са наред Керастаз и Чи,и двете ползвани само в салон.
Преди много години също получих нещо като изгаряне на кожата на главата от боя Вела,щипане,белене и оттогава не съм се престрашила да я пробвам.

# 451
  • Перник
Момичета,може би е обсъждано назад,но в момента нямам много време да търся....искам да попитам преди или след боядисване е по-подходящо да използвам ампулката Renew C ?Във вторник ще правя кератинова терапия,до десетина дни ме очаква и боядисване,днес косата ми е за миене и се чудех дали сега да си сложа реню C или чак след боята  newsm78

# 452
Привет,
някой има ли представа дали балсама-активатор за къдрици на Лакме има термозащита?
Не е изрично упоменато на опаковката, но пък пише, че маслото от гроздови семки има естествена защита от топлината newsm78
Преса не ползвам, само сешоар.
За този става въпрос.

# 453
Значи ми се изпаряват мераците да пробвам вела, Melany99, аз ползвам професионалната серия на Лореал. Иначе от непрофесионалните серии много отдавна съм ползвала елсев и боите по супермаркетите, но разликата е огромна.

elhi4ka, дано да съм била полезна   bouquet

malvinka88, ако сложиш преди ще заздравиш донякъде косата и ефектът ще е превантивен, ако е след ще бори евентуални поражения. Друг път сме писали кога да се ползват такива терапии - преди или след, аз лично категоричен отговор нямам за себе си, а общо взето ползвам какво ли не и преди, и след

LilaC, косата ти явно е здрава, а то от това по-хубаво няма. Но косата не привиква към продукти  Peace

Аз имам да споделям за нови продукти, но нещо не ми се пишеше, в никакъв случай не е заради а.л.е.н.а, но ще намеря време и ще споделя  Hug

# 454
  • Перник
Люлякова,благодаря ти за мнението  Hug Реших да остана само с кератиновата терапия преди боята а след това ампулата и след седмица отново една кератинова.... Crazy малко ударно,но се надявам само на добри резултати  Peace

# 455
А тази Вела професионална ли е?  newsm78
Аз се боядисвам от около една година с Koleston Perfect и до сега не съм имала изгаряния  Grinning
Ползвала съм цветове от 8 до 12 и оксиданти 9% и12%
Последния път реших да пробвам с 12%, но няма да повторя. Коста ми стана по-суха в сравнение с 9%, а цветът не стана по-хубав.  Rolling Eyes
Много пъти съм задавала въпроса - Коя боя е по-хубава?, и в 90% от случаите са ми отговаряли Колестон, но според мен този отговор не е безпристрастен и обективен. Колестон е доста разпространена боя и явно много жени я използват и са си свикнали с нея. Една единствена жена ми отговори, че ако става въпрос за светло русо Колестон била по-добрата, но ако става въпрос за по-тъмен цвят, тогава Мажирел. Аз лично не съм се боядисвала с Мажирел, но при Колестон наистина по-тъмните цветове стоя грозно и може и да има нещо вярно в това твърдение.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 21:32 от B & C

# 456
Аз  се боядисвам с Вела Колестон  повече от 2 години и до сега никакъв проблем не съм имала,много съм доволна и от цветовете,които съм добивала и от състоянието на косата си след боядисване  Peace

# 457
  • в 1001-та нощ
malvinka88 каква кератинова терапия правиш  newsm78 и къде  newsm78

mamaden много мило   bouquet зная, че не е лично   bouquet тук всички влзиаме с един интерес и аз мен е приятно да видя толкова много мнения  Heart Eyes аз вече влизам в новия ритъм "работа - дом, семейство - личен живот" и ще надничам все по-рядко Wink съжалявам, ако съм била рязка в определни случаи, не съм имала желание да бъда груба умишлено, нито би ми било приятно да наблюдавам нещо подобно отстрани  Hug така или иначе животът си продължава по най-прекрасия начин   bouquet ще наминавам от време на време и ще се радвам да научавам нови неща  Hug Heart Eyes

# 458
B & C,
Професионална е, на Wella боята. Но се различва на външен вид, грамаж и има само един вид. (поне в тези професионални магазини, в които бях)

Използвах 6% окислител. Учудих се, защото по спомени от България не съм имала проблеми с тази марка, въпреки, че не съм била очарована.
Очевидно има разлика от продуктите, които се разпространяват в Северна Америка и Евпора.
Тук например Рексона е под името Degree, а Cif e Vim и т. н.

Имам братовчедка, която работи за италианска фирма за бои в България и от нея знам, че боите с по-малко амоняк са по-щадящи за косата.

Аз лично съм доволна от боите на Лакме и Лизап, както и на Фрамези. Сега си намерих на Алфапарф и засега съм доволна и от нея, но само веднъж съм се боядисвала досега. Косата ми не е много изсветлена, по-скоро нещо средно между мед и тициан със шоколадови кафяви и по-светло руси кичури.

Ох, пак се върнах да допиша - за мен хубава боя тази, коато ми дава добър цвят, траен и не ми разваля косата. Това естествено е индивидуално и субектинво.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 21:15 от Melany99

# 459
  • Перник
a.l.e.n.a имам ето този комплект от три стъпки http://something.ovo.bg/news/terapija_s_keratin_za_kosa_komlekt_ … eks/2011-08-18-27 и ходя при фризьорката  ми само да ми го нанесе и да ме мине с инфрачервената преса  Peace

# 460
  • Варна
Аз  се боядисвам с Вела Колестон  повече от 2 години и до сега никакъв проблем не съм имала,много съм доволна и от цветовете,които съм добивала и от състоянието на косата си след боядисване  Peace

И аз така  Peace

# 461
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a имам ето този комплект от три стъпки http://something.ovo.bg/news/terapija_s_keratin_za_kosa_komlekt_ … eks/2011-08-18-27 и ходя при фризьорката  ми само да ми го нанесе и да ме мине с инфрачервената преса  Peace

newsm78 когато взех двуфазния на ЕКС - разглеждах именно това, но нещо н еми стана ясно, в сайта, в който четох  newsm78

фризьорката ли предложи терапията или я взе от другаде  newsm78

до колкото разбирам - между трите фази шампоан не се ползва, при това положение измивате ли косата преди да започнете с терапията + сушене - пак преди терапията - за да започнете на суха коса - или не я миете изобщо (което не ми звучи приемливо)

може би трябва пак да погледна офиц. сайт за повече инфо  newsm78 но преди нямаше  Confused

# 462
Feeling мисля, че беше ползвала Форс Вектор и беше преборила накъсването, но не съм сигурна.  Embarassed Mr. Green

Да, ползвала съм концентрата Форс.   Peace  По-назад съм описвала на няколко пъти как го прилагах.   Hug

milavanila, радвам се, че протеина ти е харесал. Как ти се стори? Как го прилага?   Hug

# 463
  • Перник
Фризьорката ми го препоръча,направих една терапия,хареса ми и тя ми поръча цял комплект...нанася се на суха немита коса и не се ползва шампоан....и на мен ми беше странно след кератина,олиото и маската на всичкото отгоре как няма да стои като намазана с масло косата,но ефекта наистина е гладка и лъскава коса,определено съм доволна  Peace

# 464
  • в 1001-та нощ
от марката имам двуфазния спрей и спрея за защита от слънце, басейн ..... предпазва ....и от двата съм довлна, затова бих се доверила и на друга терапия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт