Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
-
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
-
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
-
Как мога да се справя с косопада и какви продукти трябва да използвам?
-
Мога ли да използвам маска за кичури заедно с шампоан Lis Ultra?
..ужас, ще се разоря.
Цял живот не бях пробвала професионална козметика за коса, и сега като ми се наложи заради косопада, май се пристрастих ха-ха. Та на въпроса. Мисля си да направя следното, като за начало, ще си взема еластаизера, шампоана за Лакме против косопад,маската от същата серия и после идва първата чуденка - лосиона от серията ли да си взема или ампулите шоков концентрат?
Защото и двете са за втриване след като е измита косата,а едва ли има смисъл да се наслагват. Все си мисля че ампулите ще са по-силни. След това ми се ще някакъв крем по дължината на косата. Харесала съм си Oleo Relax-a, но ми идва скъп като го събера с другите неща, за това си мисля за сега да си взема Фито 7 или 9 или на Чи коприната. Искам ми се деветката, ама не мога да я открия, навяскде изчерпана. Имаш ли наблюдение върху тези два продукта?