Професионални серии за коса - 22

• 57 811
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
janiz избери в твоя случай за топло русо. А аз имам впредвид крем без отмиване,не балсам. Сега ще потърся Peace Тази серия не тонира,така,че няма да ти даде никакъв оттенък,камо ли риж. Тази серия придава блясък и омекотява.

# 646
  • в голямото село
Да попитам - пристигна ми копринения реконструктор на Джовани. Английския не е силната ми страна, но доколкото разбрах е с отмиване. Нанася се за няколко минути и се изплаква. Правилно ли съм разбрала, вие така ли го ползвате?
Да така се използва .Нанася се на леко подсушена с кърпа коса.
Ок, ама след това да нанасям ли маска или newsm78 какъв е редът на продуктите? Мога ли преди шампоана да нанеса масла или ще стане прекалено? И за финиш само продукт за връхчетата или може и за дължините?  Ох с толкова много продукти съвсем се обърках - извинете ме за невежеството ми Hug

# 647
Колко време след употребата на Elasticizer Extreme забелязахте промяна? Thinking

# 648
Аз да подосаждам пак искам някакъв подсилващ и омекотяващ шампоан по възможност от професионалната серия на Лореал в момента съм с Форс вектор,но като гледам няма особено действие подсилващо върху косата ми,освен омекотяването,и се чудех за този в бежовата опаковка - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-absolut … -ml-237-2849.html ,някой ползвал ли го е и ако - да,какви са отзивите ви ?
Също и за Mythic oil,като са ми го слагали в салона и много ми харесва ефекта,но дали би бил подходящ за преди пресата да речем?
Аз всеки ден я ползвам,фризьорката каза да спра да се възстанови,но някак не мога да се възприема после,подстригана ми е косата на черта,вече поизрасна де,искам да я пусна дълга но не мога да се отърва от пресата,че моята е чуплива по принцип и гъста,но тия разцепени връхчета ми се появяват през 5 дни,предполагам е заради пресата,и не знам как да я предпазвам точно.

# 649
Колко време след употребата на Elasticizer Extreme забелязахте промяна? Thinking

Ефектът усетих още първия път.   Peace

Здравейте! Искам да започна да ползвам олиота преди миене, та се чудя кое от двете е по-добро за моята коса (твърда, дебел косъм, със склонност към накъсване, суха) - олио от макадамия, или арганово.Това от макадамия го продават в малки разфасовчици и бих го пробвала, но естествено момичето в салона не можа да ми каже нищо повече за него, та затова към вас се обръщам.

Аз ползвам този арган:

http://zlatnaribka.com/arganovo-maslo-bio-100-v-stykleno-shishe- … -ml-388-3133.html

но не преди измиване, а след - като финиш.   Peace
При умерено количество, не утежнява косъма ми, но премахва излишния обем и разделя кичурите. Отне ми повечко време, докато нацеля точното количество, но сега съм доволна.   Hug
Пробвала ли си Еластисайзър Екстрийм? Мисля, че ще ти хареса. За всеки случай има и малки дозички, предполагам знаеш.   Peace

Косъмът ми е сходен с твоя.   Hug

# 650
  • варна
Ако не ти е много изтощена косата,може и да няма видим ефект.Аз използвах вече 3 малки опаковки и още няма видим ефект,което го отдавам на факта,че косата ми не е "жадна" за този продукт.

# 651
Изтощетна ми е доста-изрусена ,доста дълга.

# 652
Никакъв ли ефект не забеляза?  Rolling Eyes

# 653

Ефектът усетих още първия път.   Peace

Здравейте! Искам да започна да ползвам олиота преди миене, та се чудя кое от двете е по-добро за моята коса (твърда, дебел косъм, със склонност към накъсване, суха) - олио от макадамия, или арганово.Това от макадамия го продават в малки разфасовчици и бих го пробвала, но естествено момичето в салона не можа да ми каже нищо повече за него, та затова към вас се обръщам.

Аз ползвам този арган:

http://zlatnaribka.com/arganovo-maslo-bio-100-v-stykleno-shishe- … -ml-388-3133.html

но не преди измиване, а след - като финиш.   Peace
При умерено количество, не утежнява косъма ми, но премахва излишния обем и разделя кичурите. Отне ми повечко време, докато нацеля точното количество, но сега съм доволна.   Hug
Пробвала ли си Еластисайзър Екстрийм? Мисля, че ще ти хареса. За всеки случай има и малки дозички, предполагам знаеш.   Peace

Косъмът ми е сходен с твоя.   Hug

Не, не съм, а усещам че е за мен, ще трябва да пробвам   bouquet
И все пак мнение за олио от Макадамия?

# 654
  • Пловдив
Аз бих ти препоръчала това, http://zlatnaribka.com/koncentrat-za-dylboko-vyzstanovqvane-lore … -ml-230-1547.html. Моята коса е по описание като твоята(макар вече да не я определям като твърда, понеже я поомекотих Mr. Green). Действа ми като елексир направо тази ампулка. Повече я харесвам от Еластайзера. Иначе преди да открия нея и изобщо професионалните продукти за коса съм ползвала масло от гроздови семки, жожоба, преничен зародиш и кайсиево. Но не постигнах кой знае какво Rolling Eyes. А и по-трудно се отмиват.

# 655
  • София
Косата ти изобщо няма вид на изтощена мога да ти кажа аз  Wink Ама ти най-добре си я усещаш де.Направи ли ботокса на Лореал?

# 656
Някой ползвал ли е тези две маски

И ще може ли да ги сравни?

При мен най-голямо омекотяване се получава при използването на цялата серия Oleo Relax и серумът ми харесва много повече в сравнение с Elixir Ultime. С  Elixir Ultime не получавам чак такова омекотяване, каквото би ми се искало и вече около една година ми седи в шкафа.

Ампулите, които е показала mamaden и на мен много ми харесват Simple Smile
Но и от Elasticizer Extreme не бих се отказала.
За мен тези два продукти са различни и аз съм доволна и от двата.

# 657
B & C, ползвала съм и двете.

Олео Релакс ми действа по-оптимално. Слим-а ми идва свръх - косата пак е мека и отпусната, като след стандартната Олео Релакс, но бързо се сплесква. От това съдя, че нямам нужда от чак толкова "тежка" маска.
   Peace

Ако намериш мостра от някъде ще е най-добре.
На теб може да ти понесе чудесно.
   Simple Smile

# 658
Аз ги имам и двете маски  Simple Smile
но ми се отразяват доста странно  Crazy слима не ми идва свръх, а ми е по-слабичък от другата маска. С него не си чувствам чак толкова мека косата и като че ли не ми я сплесква толкова много както олео релакс  Thinking Много странно ми се вижда това и точно за това ми се искаше някой друг също да ги сравни.

# 659
Аз ги имам и двете маски  Simple Smile
но ми се отразяват доста странно  Crazy слима не ми идва свръх, а ми е по-слабичък от другата маска. С него не си чувствам чак толкова мека косата и като че ли не ми я сплесква толкова много както олео релакс  Thinking Много странно ми се вижда това и точно за това ми се искаше някой друг също да ги сравни.

Това наистина е интересно.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт