Професионални серии за коса - 22

• 57 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Raulista, противо-косопадната серия на лакме е добра  Peace не е много скъпа, освен, че стимулира растежа и уплътнява косъма

но само стимулиране - може да постигнеш и с добавки и ампули; а само уплътняване с текстуриращи продукти  Peace

може направо да вземеш серията на лакме http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=981&pc=981 или  newsm78 дюкре - може би също имат в серията си маска/балсам  newsm78 можеш да попиташ и за тестери  newsm78

моите впечатления за анафаз са, че е много мек и лек, без особено следи, но може би сега скалпът произвежда същото количесто себум и той се пуска по по-малко косми и остава впечатление за омазняване  newsm78

вариант е да пробваш и с маска за уплътняване и текстуриращ финиш  Peace

a.l.e.n.aблагодаря за мнението и че ми обърна внимание.  bouquet Аз когато си взех Анафаза беше след голямо проучване и адски много хора бяха доволни, за това си го купих. Аз самата също съм доста доволна, защото значително ми намали косопада, но ми се искаше нещо по-комплексно, а не просто да не ми пада косата обаче да е като метла, ако не сложа маска или нещо друго. Нямам опит с Лакме, мислиш ли че са по-добри от Дюкре? И изобщо дали има някаква разлика между двете? Ще ги пробвам, но все пак ми е интересно. Отделно си мислех че съм прочела много за косата и как да я възтановя, обаче от както се поразрових в темата станах кривогледа. Joy Много ме изкушава Керастаз, отдавна им се каня. Отделно Чи имат много интересни продукти и не на последно място Фито, там съм си харесала това мазилото с маслата, което се слага на вече чиста коса, не помня името. Та след всичко изписано - има ли някои продукт от тези серии, които би ми бил от полза за моята коса? (Питам, защото останах с впечатлението че си ползвала доста неща). Че пък ме е страх от мерак да не се наплескам с 100 неща и да си досъсипя косата. Crossing Arms

Анч ,изчетох темите, писах с въпрос и обсянение какъв ми е случая, но никoй не пожела да ми отговори, за съжаление.

# 631
Сетих се още нещо. Принципно не използвам стилизиращи продукти за коса, единственото от което се възползвам е термозащитен спрей. Моля,препоръчаите ми някой, който е подходящ за нансяне дори и не веднага след измиване. Принципно изправям косата си за поводи и понякога бързам и когато съм я мила предния ден, не я мия нанова а директно нанасям спрея и това я прави да изглежда като мръсна и мазна. Sick И да е някой, който е походящ за моята капеща, суха коса. Ориентирала съм се към този на Чи. Thinking

# 632
Raulista явно си е до коса,защото аз бях взела термозащитния(коприната) на Чи и хич не съм възхитена. Остват ми още едно-две пръскания и трябва да го сменям. Мислех си за спрей,но и на мен не ми допада лепкавия и стилизиращ ефект.

# 633
  • в 1001-та нощ
MissNellie   bouquet  bouquet  bouquet сподели, моля   bouquet

Raulista - няма най-добър продукт  newsm78 има различни причини за косопада и едно продукти са ориентирани към едни от тях, други към други; най-успешни са по-комплексните продукти ....или да имаш късмет да попаднеш на това, от което имаш нужда (ако вземаш без изследвания и яснота.....)

не мога да гарантирам, че лакме ще са по-добри, но не би следвало да утежняват, маската е хубава, ампулите също  Peace

за спиране на косопада и нови растежи - на първо място ти трябва търпение - минва време, ан второ - добри комплексни добавки - като макси хеър, токотриеноли, сувамов тахан ... и на трето лосиони/ампули

аз не мога да съм сигурна дали е само стрес и хормони или има и недостиг на цинк, желязо, аминокиселини...

затова те насочвам към по-комплексен подход и търпение

можеш да пробваш и керастаз или ЧИ, аз лично нямам опит с тези техни серии, но вярвам, че са добри - защото харесвам други линии на марките  Peace

честно казано - от всички термозащитни, които съм ползвала - само термоцимента на керастаз (резистанс) не ми хареса  newsm78

за спрейовете (с и без фиксация)  newsm78 може би не прекалявам с пръскането  newsm78 нито от флатлайнър ми е лепнело (има фиксация), нито спрея на чи ми е бил гаден  newsm78 Rolling Eyes

# 634
  • Испания
Здравейте момичета,извинявам се че така нахлувам пак в темата,отдавна не съм писала. Embarassed
Навремето много помогнахте на мен и дъщеря ми при избор на продукт,затова сега ще помоля за съвет от името на моя колежка . Има проблеми със скалпа на главата.Косата й е разкошна -дълга ,черна,с блясък,боядисва я -не много често-но от доста време има запушване на порите ,нещо като пъпки-болезнени,особено около челото и на тила,ходила е на лекар ,но без особен ефект.Изписал й е някакъв селеодерм-но не е сигурна в името,не може да разчете рецептата,а тук в аптеките го няма.Препоръчайте ми какъв тип шампоан е подходящ -предполагам от тези за чувствителен скалп,не много измивните. newsm78 Благодаря ви много ,надявам се да помогнете ,че в чудо се е видяла  ooooh!

# 635
  • в 1001-та нощ
а за бактериална инфекция - изследвана ли е (на скалпа)

би било хубаво да опита и при друг дерматолог

съвсем различен подход има при раздразнен скалп и при бакт. инфекция  newsm78

# 636
  • Испания
Ами мисля че не,и аз й предложих да ходи при друг лекар.Утре ще  й кажа да пусне такова изследване,трябва да се намери причината и според мен  Rolling Eyes

Много ти благодаря,мила   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 23:13 от pepina1965

# 637
  • в 1001-та нощ
 Peace Успех  Peace

# 638
  • Пловдив
Ами мисля че не,и аз й предложих да ходи при друг лекар.Утре ще  й кажа да пусне такова изследване,трябва да се намери причината и според мен  Rolling Eyes

Много ти благодаря,мила   bouquet  bouquet
Peace Докато търси причината, нека си вземе от аптека сребърна вода и се маже с нея . Ако не й помогне, поне няма да й навреди Simple Smile

# 639
  • Испания
Виж,това е идея-имала в къщи,веднага ще пробва   bouquet  bouquet

# 640
  • в голямото село
Да попитам - пристигна ми копринения реконструктор на Джовани. Английския не е силната ми страна, но доколкото разбрах е с отмиване. Нанася се за няколко минути и се изплаква. Правилно ли съм разбрала, вие така ли го ползвате?

# 641
Да попитам - пристигна ми копринения реконструктор на Джовани. Английския не е силната ми страна, но доколкото разбрах е с отмиване. Нанася се за няколко минути и се изплаква. Правилно ли съм разбрала, вие така ли го ползвате?
Да така се използва .Нанася се на леко подсушена с кърпа коса.

# 642
  • варна
janiz тази серия на Шварцкопф за руса коса  е уникална! Препоръчвам с две ръце! Русото има страхотен блясък,а ако вземеш и крема без отмиване ще ме благославяш! Не утежняват,блясъка е супер!

HugБлагодаря.Вече съм така пристрастена към Златна рибка,че всяка седмица поръчвам,а в къщи съм затрупана с продукти Grinning
SLladurka  да те питам колко време да стоя с шампоана и кой вид да избера-топли или студени руси?Косата ми е на кичури,не бяло руси,а слънчево руси.Притеснявам се да не ми стане рижава косата от него.След това ще ползвам маска на Керастас/маска интенз/и тогава ли да сложа този финиш?

# 643
# 644
Здравейте! Искам да започна да ползвам олиота преди миене, та се чудя кое от двете е по-добро за моята коса (твърда, дебел косъм, със склонност към накъсване, суха) - олио от макадамия, или арганово.Това от макадамия го продават в малки разфасовчици и бих го пробвала, но естествено момичето в салона не можа да ми каже нищо повече за него, та затова към вас се обръщам.

Общи условия

Активация на акаунт