Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
-
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
-
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
-
Как мога да се справя с косопада и какви продукти трябва да използвам?
-
Мога ли да използвам маска за кичури заедно с шампоан Lis Ultra?
не е много скъпа, освен, че стимулира растежа и уплътнява косъма
дюкре - може би също имат в серията си маска/балсам
Аз когато си взех Анафаза беше след голямо проучване и адски много хора бяха доволни, за това си го купих. Аз самата също съм доста доволна, защото значително ми намали косопада, но ми се искаше нещо по-комплексно, а не просто да не ми пада косата обаче да е като метла, ако не сложа маска или нещо друго. Нямам опит с Лакме, мислиш ли че са по-добри от Дюкре? И изобщо дали има някаква разлика между двете? Ще ги пробвам, но все пак ми е интересно. Отделно си мислех че съм прочела много за косата и как да я възтановя, обаче от както се поразрових в темата станах кривогледа.
Много ме изкушава Керастаз, отдавна им се каня. Отделно Чи имат много интересни продукти и не на последно място Фито, там съм си харесала това мазилото с маслата, което се слага на вече чиста коса, не помня името. Та след всичко изписано - има ли някои продукт от тези серии, които би ми бил от полза за моята коса? (Питам, защото останах с впечатлението че си ползвала доста неща). Че пък ме е страх от мерак да не се наплескам с 100 неща и да си досъсипя косата. 
И да е някой, който е походящ за моята капеща, суха коса. Ориентирала съм се към този на Чи. 

Благодаря.Вече съм така пристрастена към Златна рибка,че всяка седмица поръчвам,а в къщи съм затрупана с продукти