Професионални серии за коса - 22

• 57 944
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
момичета потресох се от една статия и реших да я споделя с вас (така няма ли да се съсипе косата)

# 136
  • в 1001-та нощ
лелееееее  Shocked прах за пране  newsm78 а центрофуга да има ли  Joy hahaha ...... точно след 1 боядисване - давайте още агресия  Sick а за скалпа някой помисли ли  newsm78

те и боите са агресивни, но са предвидени за прилагане по скапа, а праховете  newsm78

аз не бих рискувала, сигурно ще има ефект, но утре някой ще пробва и с белина  Sick

# 137

Sick

Ужас! От къде е статията?   newsm78

# 138
  • в 1001-та нощ
на мен фризьор никога не ми е давал такъв съвет  newsm78
и за мен е интересно кое е изданието  newsm78

# 139
  • София
аз се потресох като го прочетох и като знам колко заблудени хора има и ще хукнат да си перат косата с прах за пране  Rolling Eyes
от новия брой на списание joy

# 140
  • София
аз се потресох като го прочетох и като знам колко заблудени хора има и ще хукнат да си перат косата с прах за пране  Rolling Eyes
от новия брой на списание joy
Много тъпи съвети дават понякога,аз за Космополитан съм останала с такова впечатление,големи безумици пишат,които могат да бъдат дори опасни ooooh!

# 141
 Aленка, благодаря за помощта newsm10, ще пиша като придобия малко впечатления за поддържането на бретончето и се позаредя с продукти. Борба ще пада и с това по-често изпрявяне на цялата коса Laughing!

Златната рибка днес прави подарък при поръчка (стават на 4 години!) - подаръка се избира от списък при завършване на поръчка - можеш да си избереш ампула, мини- еластисайзър/ маска/ шампоан, серумче и т.н.

# 142
  • Варна
 Момичета,подхранващия серум Biosilk Silk Therapy има ли термо защита,като коприната на Чи newsm78
Аз не ползвам преса,само сешоар.

# 143
  • в 1001-та нощ
не  Naughty

серията инфра на ЧИ - цялата има термозащита  Peace

elhi4ka - благодаря за инфото - ще разгледам  Hug

# 144
Да попитам и тук за някакви актуални кодове за намаление от ФЮ или ЛФ?    bouquet

# 145
Момичета слагайки в кошницата еластисайзър и коприна (в lookfantastic) ми изписа
Please be aware that we cannot ship the following products to your country (Bulgaria):

PHILIP KINGSLEY ELASTICIZER (150ml)
На някой случвало ли му се е ?Навила съм се днес да поръчвам,мога и от feel unique,но пък там няма Чи  ooooh!

# 146
  • в 1001-та нощ
преди време не изпращаха най-големите опаковки  newsm78

аз съм поръчвала от тези сайтове и двата продукта  newsm78

сега ще погледна  newsm78

# 147
  • в 1001-та нощ
да, наистина - не го допуска  newsm78 при положение, че доставката е безплатна - поръчай двата продукта отделно  Peace от ФЮ и ЛФ  Peace

ако единия поръчаш от ЗР- днес има и подарък от списък - ампулки и т.н.

# 148
Дами, моля да обсъждате поръчките в темите във форум 'на пазар', а тук само продуктите!
Също кодове за iHerb ще бъдат премахвани от темата - разрешено от администраторите е само пускането им в темата за сайта.
Благодаря предварително за разбирането!

# 149
Да Алена,така ще направя  Peace
bubanka извинявам се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт