Професионални серии за коса - 22

• 57 977
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря ти, Алена! Hug За пореден път!  Simple Smile bouquet

# 181
  • Пловдив
Какво ще кажете за марката Cristian of Roma,по-точно за маската им за коса с чесън BaXter?

Някой ще ми отговори ли?  newsm78

# 182
Кристиан оф Рома не е ли само име на фирма?  newsm78

Какво търсиш за косата си?

# 183
Какво ще кажете за марката Cristian of Roma,по-точно за маската им за коса с чесън BaXter?

Някой ще ми отговори ли?  newsm78

Коментирали сме я в блондинската тема .... аз лично бях доволна от маската.....имаше и недоволни.

Ползвах я в периода ,когато косата ми беше най-зле и маската се отразяваше много добре на косата ми.
Консистенцията на маската е сякаш доста мазен гъст крем.
Мирише страхотно, въпреки че пише че е с чесън.
И в интерес на истината след употребата й косата ми беше пригладена,въпреки цъфтящите и късащи се връхчета.

# 184
  • Пловдив
Кристиан оф Рома не е ли само име на фирма?  newsm78

Какво търсиш за косата си?

Те са фирма.Имат под марки Роланд,Алфапарф и т.н.,а тази маска за която питам е от серията на Роланд с име Бакстер.
Трябва ми точно маска с чесън за подхранване и растеж.Фризьорката ми ми каза такава с чесън да си взема,защото ще се отрази добре на косата ми.А аз се насочих към професионалната за по сигурно,защото пак на Роланд имам маска,но е със сусам и съм доволна,та затова искам пак професионална да си взема.За тея пари вършат направо чудеса.

# 185
Влизам да се похваля - днес косата ми е преродена, не мога да и се нарадвам. Първо седях с еластайзар ( около 30 минс без загравяване) , измих с интенс рипеър и сложих ампулите форс интенс - седях с всяка по 3-4 минути като по съвет на Алена преди да съм измила втората ампула сложих и маска форс вектор. Оставих косата почти сама да изсъхне ( напоследък правя така) и чак когато беше леко влажна е издухах със сешоара. Преди него сложих арганово масло и термопротектора лумино контраст и двете съвсем икономично, за да не кльофне косата. Резултатът е точно това което търсех - жилава, хидратирана и перфектно пригладена. Сега се надявам и утре косата да изглежда така както днес, напоследък колкото и добре да я изсуша на другия ден от спането косата е придобила някаква нейна си форма, нещо което много ме дразни.
Още веднъж благодаря на Алена за всички съвети , която така търпеливо ми даваше съвети ( даже и на лични).
Ще споделя и как е с другите ампули на слеващото миене. Целувки {}

# 186
  • в 1001-та нощ
Браво, браво  Hug ще се научиш  bowuu  bouquet

# 187
  • Пловдив
Влизам да се похваля - днес косата ми е преродена, не мога да и се нарадвам. Първо седях с еластайзар ( около 30 минс без загравяване) , измих с интенс рипеър и сложих ампулите форс интенс - седях с всяка по 3-4 минути като по съвет на Алена преди да съм измила втората ампула сложих и маска форс вектор. Оставих косата почти сама да изсъхне ( напоследък правя така) и чак когато беше леко влажна е издухах със сешоара. Преди него сложих арганово масло и термопротектора лумино контраст и двете съвсем икономично, за да не кльофне косата. Резултатът е точно това което търсех - жилава, хидратирана и перфектно пригладена. Сега се надявам и утре косата да изглежда така както днес, напоследък колкото и добре да я изсуша на другия ден от спането косата е придобила някаква нейна си форма, нещо което много ме дразни.
Още веднъж благодаря на Алена за всички съвети , която така търпеливо ми даваше съвети ( даже и на лични).
Ще споделя и как е с другите ампули на слеващото миене. Целувки {}
Кои са тези ампули форс интенс, нещо на керастаз ли newsm78, ей е последно време много съм разсеяна Crazy?
пп Намерих ги Peaceр само не разбрах защо след това маска Форс Вектор, не трябва ли да е някоя по-маслена Rolling Eyes, интенс рипеар newsm78? И аз от известно време ги заглеждам тези ампулки... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 09:09 от mamaden

# 188
  • в 1001-та нощ
да, те са двукомпонентни, каква ще е маската - зависи от косата  Peace

# 189
  • Пловдив
да, те са двукомпонентни, каква ще е маската - зависи от косата  Peace

А какви са точно (четох ревюто в рибката, но не се ориентирам), протеинови ли са newsm78?

# 190
Косата ми е много суха,изрусена светло и доста под раменете.След лятото стана ужасна-като калчища.Моля за съвет какво дакупя от Златна рибка.Спряла съм се на CHI протеинов рекон-
структор и silk infusion.Подходящо ли е?Нещо друго?

# 191
Косата ми е много суха,изрусена светло и доста под раменете.След лятото стана ужасна-като калчища.Моля за съвет какво дакупя от Златна рибка.Спряла съм се на CHI протеинов рекон-

Добре си се насочила, тези продукти са чудесни.   Peace  Опиши косата си, за да изберем точните продукти.   Wink   Hug

# 192
  • в 1001-та нощ
да, те са двукомпонентни, каква ще е маската - зависи от косата  Peace
А какви са точно (четох ревюто в рибката, но не се ориентирам), протеинови ли са newsm78?

може да се каже - като цимента - от същата серия, но концентрат за дом. употреба - едната ампула е за кортекса - сърцевината, другата е за кутикулата (обвивката на косъма)

по правило - в сърцевината действа протеин в компенсация на загубения кератин при третиране, в кутикулата - липиден комплекс - да прави люспите гъвкави, да ги възстановии да могат да са еластични да се затварят и отварят - да не стоят отворени - приглажа ги ....в този дух

сега пиша малко по памет - после можга да отворя за по-конкретно инфо   Peace

# 193
  • в 1001-та нощ

когато е мокра става ли като ластик и лигава, а като е суха да се чупи и къса  newsm78

добави и бейн сатин, като шампоан  Peace

# 194

добави и бейн сатин, като шампоан  Peace

Бейн сатин 2 го чакам и аз.   Party

Общи условия

Активация на акаунт