Професионални серии за коса - 22

• 57 995
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
от ЛФ ли?  Embarassed

ще ти хареса много Wink   bouquet

# 196
пробвах еластисайзъра-определено ми става любим! Heart Eyes

# 197
  • в 1001-та нощ
Браво Wink от кой взе?  newsm78

# 198
от ЛФ ли?  Embarassed

ще ти хареса много Wink   bouquet

Не, от ФЮ. С моя късмет - аха да го поръчам от ЛФ и той взе, че се изчерпа.   Tired

Във ФЮ е и по-скъп.

# 199
Aко питаш мен взех обикновения,не екстрийм.

# 200
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 201
# 202
За косата ми-когато е мокра не я разресвам, за да не я разтегля.Няма никаква еластичност,краищата са сухи и накъсани.Изрусявам се на 2 седмици,но само корените.Мия се с шампоан за изтощена коса,слагам 2 маски с измиване ,крем без отмиване и накрая-спрей за разресване.Първия ден след измивне косата е горе долу добре, но на 2рия краищата пресъхват и става като метла- не мога да си прокарам пръстите,а е абсолютно права.Благодаря за съветите и ако имате още предложения  какво да я правя ,ще е прекрасно.

# 203
Еластисайзър предложиха ли ти вече? Бих заложила на Екстрийм версията на продукта.   Peace   Определено имаш нужда от екстремни грижи.
Косъмът какъв е? Тънък, плътен?
   newsm78

# 204
  • в 1001-та нощ

ех, писах веднага, но не е излязло Cry

ползва се при издухване - за оформяне и блясък  Hug дори обещават обем  Mr. Green

честно казано - и аз бих го пробвала  newsm78 обаче съм тооооооолковааааа задръстена от неползвани продукти (взети за проба и зарязани), че ми се иска да поизчакам  Hug

# 205
  • в 1001-та нощ

За косата ми-когато е мокра не я разресвам, за да не я разтегля.Няма никаква еластичност,краищата са сухи и накъсани.Изрусявам се на 2 седмици,но само корените.Мия се с шампоан за изтощена коса,слагам 2 маски с измиване ,крем без отмиване и накрая-спрей за разресване.Първия ден след измивне косата е горе долу добре, но на 2рия краищата пресъхват и става като метла- не мога да си прокарам пръстите,а е абсолютно права.Благодаря за съветите и ако имате още предложения  какво да я правя ,ще е прекрасно.

не си уточнила продуктите  newsm78 но предполагам вече си забелязала, че "многото продукти" не са фасктор за успех  Peace важно е да са правилните  Peace

назад си посала, че ползваш абс. рипеър - маската

според мен добави еластисайзер - обикновения, можеш да помислиш за инфра серията на ЧИ - шампоанът е хидратиращ, маската също, но ти имаш нужда и от реконструктора, за който пита шо-рано  Peace

за коприната добре си се ориентирала  Peace

като шампоан - ако можеш да си позволиш още един - бейн сатин на керастаз, а ако можеш и още маски - цимента и инфра на ЧИ - така ще имаш протеиновии хидратиращи продукти

ами да обобщим  newsm78

преди шампоана - еластисайзер (в началото веднъж седмично, после през 10 дни до 2 седмици  Peace) - на влажна немита коса, престоява поне 20 мин и отмиваш  Peace

шампоани - инфра на ЧИ, бейн сатин на керастаз (1 или 2) - единицата сега 500 мл в лук фантастик е с 40% отстъпка  Peace

маски с отмиване - реконструктора на ЧИ, Инфра на ЧИ, цимента на Керастаз

финиш - термопротектор, коприната на ЧИ

# 206
Алена, защо обикновения Еластисайзър?   newsm78
За състоянието, което тя описва, ми се струва, че Екстрийма ще доведе до по-бързи и задоволителни резултати.   newsm78
Екстрийм варианта не отежнява(ползвала съм и двата), ако това са опасенията ти.   Peace   Hug

# 207
Отивам да си правя Еластисайзър + Ултрасоник.   smile3508 
После Ботокс, за който се чудя дали да е с Ултрасоник (дали е правилно да са два, в един и същи ден, с различни продукти).   newsm78

По-късно или утре ще докладвам резултата.    Hug

# 208
Feeling, чакаме резултати.  Peace

И аз съм за Екстрийм версията на Еластисайзъра.  Peace

# 209
  • в 1001-та нощ
предпочитам да не изпадам в крайности  Peace особено за човек, който няма опит, може да се пристрасти, да ползва по-често  Peace

както виждаш - не съм насочила към концентрати и т.н.

но всеки си преценя  Peace тя може да прави, каквото реши  Peace

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 21:03 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт