Професионални серии за коса - 22

• 57 925
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
И аз съм с две ръце за тема за размени и продажби  Party

# 271
за продажби тема не е възможно да има!
за тема за размени за продукти за коса - използайте търсачката, има такава тема  Grinning

# 272
  • в 1001-та нощ
ето я темата  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544272.0

аз днес експериментирах да ползвам в комбинация lait vital (от оранжевата нутритив серия на керастаз - маската за нормална към суха коса - приятен аромат) и цимента  Mr. Green

преди това подложих с бейн сатин 1 и бейн хрома рич  Mr. Green

накрая финиш - малко коприна и волюмайзера на тиги

екстра беше   Peace

усещах си косата суховата - не съм полвала коприна повече от месец и предимно протеини  Peace

исках коста да се хидратира, но не и да се разлигави  Peace и именно така се получи  Peace

за напред ще плзвам и само lait vital, но обмислям още малко експериманти  Mr. Green

# 273
Здравейте,от няколко дни чета за различните продукти и не мога да реша коя маска за коса е най-подходяща за мен.Косата ми е до раменете,но лятото доста се изтощи.Стана с много сухи крайща,без блясък,а иначе е с мазни корени.Ползвам шампоан на Лореал Профешънъл за боядисана коса.Каква маска ще ми препоръчате,че ползвам на Чи но не съм доволна.Гледах тази,но да не ми стами се омазнява повече KÉRASTASE CIMENT ANTI-USURE.И да питам дали Еластисайзър екстрийм Elasticizer Extreme ще е подходящ за моята коса. Благодаря предварително.

# 274
Здравейте,от няколко дни чета за различните продукти и не мога да реша коя маска за коса е най-подходяща за мен.Косата ми е до раменете,но лятото доста се изтощи.Стана с много сухи крайща,без блясък,а иначе е с мазни корени.Ползвам шампоан на Лореал Профешънъл за боядисана коса.Каква маска ще ми препоръчате,че ползвам на Чи но не съм доволна.Гледах тази,но да не ми стами се омазнява повече KÉRASTASE CIMENT ANTI-USURE.И да питам дали Еластисайзър екстрийм Elasticizer Extreme ще е подходящ за моята коса. Благодаря предварително.

Моите лични наблюдения са, че Екстрийм версията се отразява еднакво добре, както на плътни, така и на тънки коси, стига самата коса действително да има нужда от такава екстремна грижа.   Peace

# 275
Аглая, благодаря ти   bouquet Много вероятно е да ми хареса, косата ми гълта продукти направо. За фризьорите аз съм се отказала, че мога да намеря сродна душа в грижите за коса. Ходя за подстригване и ако ми се поиска от време на време някоя прическа,

# 276
  • Paris
Алена, в темата за размени не може да се пише, трябва да се направи нова. Някой има ли време и желание да го направи? Аз много бих искала да пробвам коприната и Еластайзер екстрийм Praynig

# 277
Алена, в темата за размени не може да се пише, трябва да се направи нова. Някой има ли време и желание да го направи? ...

темата не е заключена или архивирана, защо да не може да се пише?  Rolling Eyes

# 278
При публикуване на отговор изписва това : Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

# 279
стандартен текст, не виждам причина да не се поднови темата  Peace
но ако наистина предпочитате нова тема, някой да направи и ще заключа старата

# 280
  • в 1001-та нощ
ами  Peace ето карт бланш, Дами  Peace

Благодаря, Бубанка  Peace  bouquet

itakiss  newsm78 от коя маска на ЧИ не си доволна, как я ползваш, с кои продукти - преди/след  newsm78

от цимента не вярвам да получиш омазняване, но за всеки продукт е важно с кои други се комбинира  Peace

еластисайзер
- вземи тестерче  Peace

# 281
Съвсем случайно попаднах на тази марка - http://www.cosmeticbg.com/index.php?p=0. С търсачката не намерих да е коментирана, та затова реших да ви питам за някакви впечатления от марката като цяло... Във facebook страничката им има отзиви, но вашите мнения тежат повече. Не търся нищо конкретно, просто информативно.  Peace

# 282
Може ли все някой да помогне и по моите въпроси?  newsm78  Grinning

# 283
  • Перник
Съвсем случайно попаднах на тази марка - http://www.cosmeticbg.com/index.php?p=0. С търсачката не намерих да е коментирана, та затова реших да ви питам за някакви впечатления от марката като цяло... Във facebook страничката им има отзиви, но вашите мнения тежат повече. Не търся нищо конкретно, просто информативно.  Peace

Ползвала съм маската и шампоана-божествен аромат,но като нещо много особено не мога да ги определя,единствено миризмата!!!

# 284
  • Варна
 Момичета,по какво разбирате,кога косата има нужда от по-маслени маски и кога от хидратиращи,след като ( доколкото разбрах) тя и в двата случая става суха newsm78

Общи условия

Активация на акаунт