Професионални серии за коса - 22

• 57 822
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

някоя от вас знае ли дали ботокс терапията на Лореал може да се прилага на къносана коса? Мислех да опитам, но не съм сигурна какъв точно ще е ефектът. Косата ми е суха, чуплива и средно гъста, от доста време използвам само професионалните серии на Лореал за суха коса или за къдрава, от време на време Рене, Локситан и Пол Мичел, обаче косата ми си е все суха! Търся продукт, който да я направи копринено мека и по-податлива на обработка, нещо което да я хидратира в дълбочина. Чух за кератиновата терапия и за тази с ботокс. Някоя от вас знае ли коя как точно ще подейства на косата ми, например дали ще стане по права след това?

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 12:30 от Charara

# 556
Искам да попитам пишещите от Варна за магазинчето на центъра срещу АБВ книжарницата (към Стоматологията на отсрещната страна) в едно мазе, та там знам че има професионална козметика и бои за коса,какви марки козметика има, интересуват ме маските за коса, има  ли избор?

# 557
моми4ета една приятелка е полу4ила подарък маска и щампоан на Алфапарф с бамбук в зелена опаковка са,серията и деиства страхотно,искам да пробвам и аз,но те са купени от някакво изложение в Гърция,та искам да ви попитам от къде да поръ4ам online????Не съм от София и няма как да купя ..от Видин съм,а тук няма newsm78 newsm78моля даите някои бг саит да си поръ4ам

# 558
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

някоя от вас знае ли дали ботокс терапията на Лореал може да се прилага на къносана коса? Мислех да опитам, но не съм сигурна какъв точно ще е ефектът. Косата ми е суха, чуплива и средно гъста, от доста време използвам само професионалните серии на Лореал за суха коса или за къдрава, от време на време Рене, Локситан и Пол Мичел, обаче косата ми си е все суха! Търся продукт, който да я направи копринено мека и по-податлива на обработка, нещо което да я хидратира в дълбочина. Чух за кератиновата терапия и за тази с ботокс. Някоя от вас знае ли коя как точно ще подейства на косата ми, например дали ще стане по права след това?

може да не действат, заради къната, ако косъмът е циментиран  newsm78

кератиновта терапия е нещо съвсем различно, ботоксът - не съм убедена до колко е подходящ  newsm78

опитай еластисайзер и някоя от хидратиращите серии  Peace на ЧИ например  Peace

# 559
моми4ета една приятелка е полу4ила подарък маска и щампоан на Алфапарф с бамбук в зелена опаковка са,серията и деиства страхотно,искам да пробвам и аз,но те са купени от някакво изложение в Гърция,та искам да ви попитам от къде да поръ4ам online????Не съм от София и няма как да купя ..от Видин съм,а тук няма newsm78 newsm78моля даите някои бг саит да си поръ4ам
Ето тук има всичко на Алфапарф http://angelcosmetics.mymall.bg/categories/%D0%93%D0%A0%D0%98%D0 … hristian-of-Roma/

# 560
# 561
Моля ви препоръчайте ми маска и шампоан за изтощена коса!!! Следях темата редовно, но в момента досага ми до интернет е огрничен и нямам възможност да прочета последните теми Sad( По-принцип косата ми си беше в доста добро състояние и без да използвам професионални продукти, но след като се поддадох на едно изрусяване преди година и предвид честото използване на преса, не мога да я възстановя. Впоследствие я потъмнявах 2-3 пъти с цел да си върна естествения цвят, но русото си избива постоянно. От няколко месеца съм спряла с боядисването, но забелязвам, че доста се накъсва... Ползвала съм Форс Вектор, но имам чувството, че ще ми дойде доста лека тази серия, мисля да пробвам Абсолют Рипеар, но искам да чуя няколко по-компетентни мнения Simple Smile))

# 562
Мисля, че Аглая Епанчина - също бе споделила за доп.таксуване в това отношение  newsm78 при нея имаше и маскаи финиш ...

На мен ми взеха 5 лева за миене с Лореал в салон от веригата "Венера".
Никога не съм се интересувала как се формира цената по детайли: миене, подстрижка, сешоар; направо са ми казвали крайната цена и аз съм си плащала. Но последния път, докато ме миеха, споделиха, че с Лореал е 5 лева по-скъпо.

Иначе, в редица салони ползват абсолютни боклуци като продукти. Щом Лореал им се вижда върхът в козметиката, щом не са чували за редица други марки, нямам какво да кажа. Също ми прави интересно впечатление фризьорското мнение, че кристалите (и то най-обикновени) "много подхранвали косата", едва ли не са лечебно средство.

# 563
Не би трябвало да таксуват отделно измиването! И на мен Лореал не ми се виждат връх. Мен ме мият с Шваркопф или с Вела и съм доволна.
Видях в Рибката мостри на Deep Care Lakme и си ги поръчах,като вдях колко ги хвалите,дано съм доволна! Дайте идея за нещо ефикасно и не много скъпо като терапия за косопад-за в момента нямам много възможност за скъпи покупки.

# 564
Моля ви препоръчайте ми маска и шампоан за изтощена коса!!! Следях темата редовно, но в момента досага ми до интернет е огрничен и нямам възможност да прочета последните теми Sad( По-принцип косата ми си беше в доста добро състояние и без да използвам професионални продукти, но след като се поддадох на едно изрусяване преди година и предвид честото използване на преса, не мога да я възстановя. Впоследствие я потъмнявах 2-3 пъти с цел да си върна естествения цвят, но русото си избива постоянно. От няколко месеца съм спряла с боядисването, но забелязвам, че доста се накъсва... Ползвала съм Форс Вектор, но имам чувството, че ще ми дойде доста лека тази серия, мисля да пробвам Абсолют Рипеар, но искам да чуя няколко по-компетентни мнения Simple Smile))

Абсолют-а няма да ти помогне срещу накъсването. Това е приглаждаща, тежка серия.   Peace
При мен концентрата Форс помогна точно, когато ми се късаше косата, писала съм назад.
На първа страница има линкове с добре описани протеинови терапии  за заздравяване:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=610566.0
Не споделяш никакво описание за косата си, нито какво използваш в момента.   newsm78

# 565
# 566
  • варна

Видях в Рибката мостри на Deep Care Lakme и си ги поръчах,като вдях колко ги хвалите,дано съм доволна! Дайте идея за нещо ефикасно и не много скъпо като терапия за косопад-за в момента нямам много възможност за скъпи покупки.
много доволна.Слагам по една на седмица

http://apteka.framar.bg/30061091/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-cyane- … B5%D0%BD%D0%B8-12

# 567
janiz благодаря ти! Само,че нещо цената явно не излиза правилно,защото ми изписва 83 лв за брой Shocked

# 568
janiz благодаря ти! Само,че нещо цената явно не излиза правилно,защото ми изписва 83 лв за брой Shocked

Ето какво пише в коментарите под продукта: 

Цитат
Iskam da popitam kolko ampyli sa za tazi cena i kakav kyrs na intenzivno le4enie se prilaga?blagodarq

На тази цена може да си закупите 12 ампули, ако желаете може и по единична бройка, цената на една ампула е 6.90 лв.Интензивния курс на лечение продължава 4 седмици като се прилагат поне 2 ампули седмично.

# 569
Този серум с арганово масло някой да е ползвал http://www.ebay.co.uk/itm/MOROCCAN-OIL-HAIR-SERUM-Dead-Sea-MINER … h=item27bef556e6?
На втората снимка се виждат съставките. Забелязвам, че няма парабени.
Поръчах го, после ще пиша как е. Peace

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 21:02 от nattt

Общи условия

Активация на акаунт