Професионални серии за коса - 22

• 57 859
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
МамаНаПанда♥

отн джойко - едното е реконструктор (кафяво-сивото) - с протеин, а другото (розовото) има хидратиращ ефект и е липиден комплекс; т.е различни са  Peace (розовото е различен цвят, заради моментна кампания) - иначе то го обичайно как е http://www.lookfantastic.com/hair/joico/k-pak-reconstruct/joico- … damaged-hair.html

за третирана коса и двете биха били от полза, но кое как и колко зависи от косъма и състоянието ми newsm78 както и дали ползваш други подобни (подобни на едното или другото - да не се дублират  newsm78 )

за олиото  newsm78 според мен трябва да го усетиш  newsm78 аз сле дбоядиване усещам косата си суха и косата ми живна, от както ползвам фиберсютик след боя - направо се напомпва  Mr. Green

олио не съм ползвала, но ако по принцип усещаш косата си по-суговата след боя - трябва да е по-мека от олиото  newsm78

# 586
  • в 1001-та нощ
Здравейте искам да ви попитам с какво да си предпазвам косата от пресата,че нацъфтява и спира да расте ако не се подстрижи ?

растежът на косата няма общо с постригването  Peace има общо със състоянието на организма  Peace

за цъфтежа - зависи от една страна състоянието на косъма от растежа (какъв косъм расте, колко е порьозен, дали е здрава кутикулата) и от друга какви са грижите и третирането

т.е. ако косъмът не расте "здрав", както и да се грижиш - ще цъфти, но по-малко, от колкото , ако не се грижиш.... и грижите отвътре (добавки за коса) ще се видят на новоизрастващата коса, която ще стане дълга - след време

за грижите отвън  - поне ползвай - термозащитни сптрей, крем ...каквото прецениш за удобно  Peace

# 587
МамаНаПанда♥

отн джойко - едното е реконструктор (кафяво-сивото) - с протеин, а другото (розовото) има хидратиращ ефект и е липиден комплекс; т.е различни са  Peace (розовото е различен цвят, заради моментна кампания) - иначе то го обичайно как е http://www.lookfantastic.com/hair/joico/k-pak-reconstruct/joico- … damaged-hair.html

за третирана коса и двете биха били от полза, но кое как и колко зависи от косъма и състоянието ми newsm78 както и дали ползваш други подобни (подобни на едното или другото - да не се дублират  newsm78 )

А кое според вас е по-ефекивно с цел заздравяване на увредена коса и предпазване от накъсване - някой от тези два продукта на Джойко или Кат Пртеина на Редкен?

# 588
Кой Джойко реконструктор бихте препоръчали ТЕЧНИЯ БЕЗ ОТМИВАНЕ или КЛАСИЧЕСКИЯ С ОТМИВАНЕ ??? Аз в момента ползвам течния без отмиване и както бях писала преди не съм впечатлена, в смисъл не знам какъв ефект трябва да ВИДЯ/усетя.  newsm78 На сайта си относно течния реконструктор Джойко пишат "Clinical results show benefits equal to Deep-Penetrating Reconstructor. " Тоест за тях разлика в силата на действие м/у двата продукта няма. Това означава ли, че ако не съм впечатлена от течния реконструктор, да не си взимам класическия?  newsm78 Да им вярвам ли и ако ефектът е различен защо са създали един с отмиване и един без?  Mr. Green Има ли тук някой, който е ползвал и двата, че да може да сподели впечатления?  Hug Знам, че въпросите ми станаха много, но наистина съм объркана и не знам кой да е следващия заздравяващ продукт, който да си взема - Джойко или Кат протеина на Редкен.  Crazy

Иначе на днешното измиване съм ползвала Biosilk Реконструиращ шампоан+Biosilk реконструиращ Treatment, после олиото на Лакме, последвано от течния реконструктор на Joico. Резултатът естествено е мека и еластична коса... Но ако някой ми каже от кой аджеба продукт ефектът е такъв, му давам 5 лв.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 17:05 от ♥МамаНаПанда♥

# 589
а.l.e.n.a  би ли сравнила посочения от мамаПанда продукт на Джойко с този http://www.lookfantastic.com/hair/joico/moisture-recovery/joico- … mal-dry-hair.html
Предварително благодаря !

# 590
  • в 1001-та нощ
 ♥МамаНаПанда♥ - течния р-р на джойко няма терапевтичен ефект, по-скоро козметичен

т.е той дава опр. финално усещане, но не лекува косата, не следва да разчиташ на него, като на грижа с отмиване, той е един вид - като двуфазния на лакме - финиш продукт - дава завъшване, а не терапия  Peace

за задравяването на увредена коса - и трите продукта може да са ти от полза - зависи от това, какво е състоянието на косата в момента

ако е добре хидратирана и кутикулата е подсигурена с липиди - набпрегни на протеина - рек-ра с отмиване на джойко или кат протеина на редкен

хидрейтъра на джойко - е добре да ползваш с протеинов продукт, а не самостоятелно, т.е трябва от един продукт да внесеш протеин за сърцето на косъма и после с хидрейтъра да загладиш люспите, т.е бронята на косъма, за да може поетия протеин да си остане в сърцето и луспите да са загладени и да го пазят

ако имаш подобни продукти - сподели - за да видим какво липсва  Peace напомни пак косъмът каъв беше  newsm78 за по-фина коса - по мои наблюдения е хубаво да преоблава протеина, а при по-плътен - липидния комплекс  Peace

# 591
Благодаря ви за вниманието Hug
Аз поръчах вече въпросният серум и когато го пробвам ще споделя Hug

# 592
  • в 1001-та нощ
а.l.e.n.a  би ли сравнила посочения от мамаПанда продукт на Джойко с този http://www.lookfantastic.com/hair/joico/moisture-recovery/joico- … mal-dry-hair.html
Предварително благодаря !

аз и двата продукта - не съм ги ползвала и не са за мен  Peace (на този етап), но първият е по-тежък от втория  Peace

първият е за увредена коса, т.е. третирана - боя, преси ....; а вторият е за нормална към суха коса

и двата действат на 1 принцип, но с ралични липидни комплекси и коя коса - кое ще понесе по-добре е въпрос на проба  Peace

# 593
  • в 1001-та нощ
Кой Джойко реконструктор бихте препоръчали ТЕЧНИЯ БЕЗ ОТМИВАНЕ или КЛАСИЧЕСКИЯ С ОТМИВАНЕ ??? Аз в момента ползвам течния без отмиване и както бях писала преди не съм впечатлена, в смисъл не знам какъв ефект трябва да ВИДЯ/усетя.  newsm78 На сайта си относно течния реконструктор Джойко пишат "Clinical results show benefits equal to Deep-Penetrating Reconstructor. " Тоест за тях разлика в силата на действие м/у двата продукта няма. Това означава ли, че ако не съм впечатлена от течния реконструктор, да не си взимам класическия?  newsm78 Да им вярвам ли и ако ефектът е различен защо са създали един с отмиване и един без?  Mr. Green
абсолютно не са еднакви Mr. Green не се връзвай Peace

Иначе на днешното измиване съм ползвала Biosilk Реконструиращ шампоан+Biosilk реконструиращ Treatment, после олиото на Лакме, последвано от течния реконструктор на Joico. Резултатът естествено е мека и еластична коса... Но ако някой ми каже от кой аджеба продукт ефектът е такъв, му давам 5 лв.  Mr. Green

моля купи за 5 лв. радост за малката панда – ефектът е от комплекса грижи – всички продукти ти пасват добре

от течния на джойко – наистина има добра еластичност и гъвкавост – като финиш

обикновено една успешна комбинация се изчерпва за около месец – косата се насища и иска нещо различно  Peace

# 594
Алена, благодаря за изчерпателния отговор!  Peace Да, и аз не вярвам, че са еднакви, но наистина ми е странно как си позволяват да пишат, че нямало данни да дават различен ефект.  Rolling Eyes Май засега ще залегна на Кат протеина. Тамън е и от серията им против накъсване, а аз се боря именно с това пусто късане на косата, в резултат на ежедневното топиране, преси и т.н. И Feeling много го беше препоръчала. Хем малко и да разнообразя от макар и подобния Джойковкси продукт, който ползвам, сиреч течния реконструктор.  Whistling

# 595
Но понеже съм напът да си направя поръчката във FU, ще ви потормозя ооооще мъничко.  Embarassed
Сега се триумя относно Термо протектор. Имам няколко идейки: Този на Шварцкопф , Този, макар марката нищо да не ми говори, но ми звучи добре, или Този на Редкен. Объркана съм, защото май повечето продукти са специално за преса и трябва да се пръска кичур по кичур. Аз хем нямам много време за това, хем имам нужда от нещо за цялостна термозащита - преса И сешоар и ако може да е нещо, което мога да впръскам известно време преди самото третиране на косата и съответно да действа. В момента ползвам Този на Лакме с фиксиращ ефект, но никога повече няма да повторя!  ooooh! Основната грешка май беше, че избрах продукт със стилизиращ ефект. Не го ли използвах в комбинация с кристали/коприна, които да омекотят, косата ставаше твърда и невъзможна за разресване както след пръскана със спрей.  ooooh!

# 596
Благодаря за отговора на Алена.
В момента ползвам шампоан на Лореал червения -Форс Вектор,косата ми е подстригана и са премахнати цъфтящите краища,но искам да я подсиля.
Ползвам и Тривитаминол,бадемово масло,маз и какво ли още не през два дни като си мия косата т.е.
И мисля да си взема млякото на Лореал за предпазване от топлина,или другото пак на Лореал,мисля,че се казваше Текниарт или нещо от сорта.
Кажете ми какви витамини да си купя,които ще помагат и за косата.
Чух добри отзиви за мерц специал драже,но да чуя и вашето мнение,Благодаря ви и ще се радвам да ми давате съвети за косата и други също Simple Smile

# 597
Реконструкторът на Джойко с отмиване е много добър продукт, нямам съмнения да го препоръчвам, но другият не съм ползвала.

Но спреят на Редкен втвърдява повече косата и е по-силен, може би защото ги няма омекотяващите съставки.

♥МамаНаПанда♥, Флатлайнър e много хубав, няма стилизиращ ефект, дори не мирише. Но този на Редкен може би ще има стилизиращ ефект, цифричката не показва ли степен на стилизиране?

# 598
Благодаря ви за вниманието Hug
Аз поръчах вече въпросният серум и когато го пробвам ще споделя Hug

Еха, чудесно! Непременно ще следя за отзивите ти!   Hug

# 599
Реконструкторът на Джойко с отмиване е много добър продукт, нямам съмнения да го препоръчвам, но другият не съм ползвала.

Но спреят на Редкен втвърдява повече косата и е по-силен, може би защото ги няма омекотяващите съставки.

♥МамаНаПанда♥, Флатлайнър e много хубав, няма стилизиращ ефект, дори не мирише. Но този на Редкен може би ще има стилизиращ ефект, цифричката не показва ли степен на стилизиране?

Люлякова, а според теб (пък и останалите, разбира се) това въпросно втвърдяване в същност лошо ли е?  newsm78 Питам, защото моят косъм е много тънък и мек и дори не знам точно какво е твърд косъм.  Embarassed Звучи ми на уплътнен и здрав, но кажете вие как разбирате твърдина на косъма, колкото и тъпо да звучи въпросът ми.  Embarassed А и как точно ползваш Флатлайнера? Ох, преди малко прочетох в някакъв сайт Salonia, че този имал силна фиксация.  newsm78

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 19:42 от ♥МамаНаПанда♥

Общи условия

Активация на акаунт