Американците! Американците! - Тема 5

• 17 216
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
Някой няма ли да ги оплюе мацките от "Сексът и градът"?

Те заслужават да са общи... ама вече кой ме пита мен за тези неща...
Ее, чак пък общи! Laughing

Ако ще ги плюете
За мен
Синтия Никсън днес я мернах във Версия Пеликан беше малка и смешничка

Червенокоса

Руса

И съвсем малка

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако ще ги делим, аз искам Шарлът Heart Eyes

# 557
  • Разпиляна във въображението
Сцената като малка от кой филм е?

# 558
А, сцената от "Сексът и градът" е култова  Laughing Винаги съм се чудела, "защо, по дяволите, Ръсел Кроу?"  Crazy

# 559
И аз така, много ми е, как да кажа, несекси hahaha

# 560
Джо, хайде да делим Шарлът, м? Flutter

Аз ще взема Кари, но си е направо грехота ако никой не поиска Саманта! Naughty

# 561
Съгласна, ама ако разделим и Кари Hug

# 562
Добре, ама хайде да приютим и Саманта, м? Flutter

# 563
Всичките ще приютим, при нас винаги има място за още hahaha. Аз бих дала подслон и на абсолютното парче Crazy

# 564
  • София
Тотално не сте честни! Кастовете на някои сериали, които са култови просто трябва да бъдат общи. За мен това са "Приятели" и "Секса и града"! Това само като принципна позиция... Чудя се дали като минем през класическите филми да не отделим една темичка за този тип сериалчета - не знам как ги водят 30-мин. комедйини. На господата американци съм им признала факта, че могат да ги правят и то добре. Има сериали, които мога да гледам стотици пъти една серия и да не ми омръзне.

# 565
Джо, Парчето е на Злата, не можах да я склоня да го разделим! Crossing Arms

Ване, според мен не трябва да са общи. Да, сериалчетата са култови, ама да ги сложим редом до Де Ниро, Пачино и т.н. Не ми се връзва просто. Ако си искала някоя, да си я заплюла, 5-та тема е вече. smile3534

Иначе ми харесва идеята за тема за сериалчетата, да обсъждаме любими сцени и т.н. Може да се направи.

# 566
  • София
Аааа, не! Нищо няма да плюя, особено пък женско. Имам си една - достатъчна ми е! Леонардо не може да дели една клетка с повече от 2-3 жУвотни, а за специална негова пари нямам!

# 567
Ване, ситком им викат, сиреч ситуационна комедия Wink. А на теб, Бейби, ще кажа само едно- Дженсън Екълс е редом до Пачино и Де Ниро hahaha

# 568
Джоо, Ким била британка! Ъгаси, шокирах се. Laughing

Дженсън е там, защото имаше голям спор за него и не можеха да го поделят, иначе не бих го сложила там! Naughty

# 569
  • София
Ване, ситком им викат, сиреч ситуационна комедия Wink. А на теб, Бейби, ще кажа само едно- Дженсън Екълс е редом до Пачино и Де Ниро hahaha

Ох, да бре... мноу съм зле... ама то така щото се чудя кво му е коствало на Джалед Лето толкоз да отслабне за Реквиема...  Tired

Дженсън Екълс бори демоните  Crossing Arms
Нямаше спор - бяхме единодушни, че трябва да е общ, за да се обичаме в темите!

Общи условия

Активация на акаунт