Американците! Американците! - Тема 5

• 17 213
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, Джаред си е хърба по принцип Laughing. Но е много хубав, мнооого в тоз "Реквием" Heart Eyes

# 571
По-спокойно и с уважение! Mr. Green

Хайде да покажем новите придобивки:

И един Джаред:

# 572
Е, не е ли хърба hahaha? ( и не се засягай, това от моята уста е комплимент Whistling)

# 573
Даа, хърбичка е, ама си е секси. Аз харесвам оформени, не е задължително да са много мускулести и едри. Grinning

# 574
Аз пък харесвам откровено слаби, с малки изключения Whistling Днес се присетих за този си любимец (извинявам се за спама Blush)

# 575
# 576
  • София
Охххххх, изгледах Реквиема  Sick
Безмълвна съм... ту мъч драма. Наистина нарочно и излишно търсена - можеше и по - естествено да се покажат нещата.
Всъщност това, което ме срути е "мечтата" и съдбата на майката... Младежите намериха логичния си завършек, но тя...
Усещането за липсата на алтернатива, за липсата на цел, посока, самотата.

Джаред за мен става все по - уникален актьор и не знам защо филмографията му не е пълна с повече главни роли и големи проекти. Макар, че да си призная това, което съм гледала от него като второстепенни (уж) персонажи е доста добра добавка към историята.
Оставям фактът, че е невероятно красив... То в тия сини очи пропадаш.
Мисля, че за Реквиема специално е по - хърбав от обикновено. Поне лицето му изглежда доста изпито, а в тяло не го показват толкова.

Режисьорът го забравям завинаги. Не мисля, че имам нужда точно от такъв тип филми.
Е, Лебедът ми си остава любим.

# 577
Чета ви цяла вечер, бе, не мога да смогна!  #Crazy Пропуснах 2 дена и вие навъртяхте 15 страници! Ееех "Сексът и градът", мъъррр Тузаря, мъъърррр Парчето  Heart Eyes

А на теб, Бейби, ще кажа само едно- Дженсън Екълс е редом до Пачино и Де Ниро hahaha
Ако ви пречи нещо нещо да е общ, на драго сърце ще си го приютя  Mr. Green

А Пачино толкова го харесвам в "Пътят на Карлито"  Heart Eyes

И един разкошен злодей  Heart Eyes

# 578
Ахх, Боби Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Охххххх, изгледах Реквиема  Sick
Безмълвна съм... ту мъч драма. Наистина нарочно и излишно търсена - можеше и по - естествено да се покажат нещата.
Всъщност това, което ме срути е "мечтата" и съдбата на майката... Младежите намериха логичния си завършек, но тя...
Усещането за липсата на алтернатива, за липсата на цел, посока, самотата.

Джаред за мен става все по - уникален актьор и не знам защо филмографията му не е пълна с повече главни роли и големи проекти. Макар, че да си призная това, което съм гледала от него като второстепенни (уж) персонажи е доста добра добавка към историята.
Оставям фактът, че е невероятно красив... То в тия сини очи пропадаш.
Мисля, че за Реквиема специално е по - хърбав от обикновено. Поне лицето му изглежда доста изпито, а в тяло не го показват толкова.

Режисьорът го забравям завинаги. Не мисля, че имам нужда точно от такъв тип филми.
Е, Лебедът ми си остава любим.
Да, драмата на майката и на мен ми беше най-вълнуваща, иначе филми за наркоманчета много Rolling Eyes. А Джаред е добър актьор, но твърде много се вживява в напъните си да направи музикална кариера, за която май няма необходимия талант Mr. Green.

# 580
  • София
Талант има момчето (той на 40 години вече), обаче и аз не съм сигурна, че е точно музикален... Е, има добри попадения и там - не може да се отрече!
няколко негови роли мога да кажа със сигурност, че са "чудовищни"...

# 581
30 секъндс ту марс ми е една от любимите банди. Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Вярно ли Shocked?

# 583
  • София
Ми що пък не... а и има хубав глас - не се учудвам.

# 584
Защото е първата, от която чувам такова нещо. Някои ги харесват, ама досега никой не ми е казвал, че са му любими  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт