Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен Hug Hug
Късметлийска нова темичка за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А на именниците да ви е живо и здраво името  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
Записче в новата тема.Успех на всички момичета!

Да ви почепря, аз също днес съм именничка beer3 beer3 beer3 Popcorn cook
Малко нестандартна почерпка, от сутринта ви почвам с бирите  Joy

# 47
Криско, със здраве и късмет да си носиш името! ..че какво й е на бирата?  smile3503

# 48
Благодаря ви момичета за стиснатите палци (знам, че помагат и вярвам в предаването на положителната енергия).
Старлет, утре сутринта имам държавен изпит. Почти бях сигурна, че ще съм родила преди него, но тъй като все още съм си в комплект в последните дни уча като обезумяла и ми се иска усилията ми да не отидат на вятъра в последния момент  Whistling  Peace . В крайна сметка както си е писано, но ще се радвам ако тази грижа ми отпадне (ако за резил накрая не се окаже, че не съм достатъчно подготвена  Embarassed ).
Честит имен ден на всички именници. Криси, на теб специално с пожелание за много бъдещи позитивни моменти, изпълнени с много щастие и безброй усмивки  Hug   bouquet

# 49
Добро утро, милички! Hug
Идвам и аз да се разпиша тук и да се повторя от миналата тема - щъркелчето на titkaa86 е stork-boy . Виждам, че не е отбелязано, ама предполагам, че не е пропуснато умишлено. Та рекох пак да кажа. Mr. Green
Честит имен ден на празнуващите днес! С пожелание за здраве и късмет, и разбира се това, което най-много желаят - newsm32 !!!
Моля за едни палчета днес и аз. Отивам на ЖК (най-сетне) и малко съм се попритеснила, защото съм почти убедена, че съм започнала да правя контракции. Казвам почти, защото чувството ми е непознато, а никой не ми е показал какво представляват със сигурност. Confused
Наръсвам ви стабилно и пожелавам тази темичка да няма нищо общо с предната от гледна точка на негативните емоции!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 50
  • на 4-ия етаж до асансьора
баба Яжка честито за хубавите новини! Ще ти стискам палци до посиняване този месец да е твоят!!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Бени, дай ми адреса на свекито ти и лично ще я застрелям!То бива нахалници, ама тази е направо за убиване!/съжалявам, че се изказвам така остро, но смятам че е напълно оправдано/
Да си оплача , мойта червена чума така е заблъскала по вратата от  2 часа, че ще се олеля май!  newsm61
Благодаря на всички за пожеланията!Да ви се връщат тъпкано!   bouquet
krisi dimirtova честит имен ден!

# 51
Здравейте и от мен Hug
Не се разписвам напсоледък много често, че имам доста работа, а и по лекари малко ходим и така не остава време.
 bouquet на Кафенце за прекрасната темичка.
 Hug на всички вас.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
  • Sydney
krisi dimirtova честит имен ден Simple Smile
Doni M няма да мислиш така...всичко е наред  Hug
*starlet* Кръстов ден е днес  Peace
titkaa86 честит син щъркел Simple Smile
*Teddy* ако има нещо ще се види  Hug ще ти изпишат но шпа и магнезий, няма да се тревожиш  Hug
Sunny 777 леко да мине държавния... Simple Smile  Hug
Момичета и аз мисля така, че не трябва да се ядосвам... то поне да беше на "живо" да ми ги каже...а тя по телефона...и поне половината да бяха верни, но много бързо се забравя колко неща съм направила сега когато "нищо не правя"...
но карай... важното е бебче да е добре  Hug

# 53
Блонди, аз и на 5 съм съгласна, само да забременея и да ги износя докрай.  Confused малко ме стресна изказването ти, особено за човек, който се опитва да забременее.

Да забременее - да, ама не с две или повече  Stop Laughing Няма нищо стряскащо. За мен е стряскащо да е повече от едно  Crazy

Кристиян знам, че празнува на 25-ти декември, не днес  Simple Smile

Криси, честит имен ден   bouquet

benitabeni, и моята свекърва се случва да ме разплаква и да ме ядосва с разни забележки. Но знам едно - аз нея няма да мога да променя, мога да променя себе си. А именно да не се ядосвам за такива неща. Има една приказка, че да те е яд на някого е все едно да му сипеш чаша с отрова и ти да я изпиеш. А може и да не я изпием, пропускай си ги покрай ушите такива неща. Усмихни се, кимни и си гледай спокойствието и семейството  Hug

# 54
  • Сфия
Дони, споко, май всички сме така... Хем си викам, че вече ще съм спокойна, хем пак... Чакам с нетърпение да почна да усещам къчове, че да съм спокойна, но пък съм сигурна, че ще намеря за друго да се тревожа. Всеки път, като лягам за ехограф, очкавам със свито сърце да чуя, че всичко е ок. Не дай си Боже лекарят да замълчи за минута или, както в началото все не можеха да го намерят това бебе, че съм със седловидна матка, направо изтръпвах... Ще мине и този период. Успех днес на прегледа, сигурна съм ,че всичко ще е наред с бебо и чкаме да се похвалиш после!   bouquet

# 55
Записссс  Mr. Green

Първо да честитя на всички именници! Бъдете здрави!
Съни, мъничко остава до срещата! Нека бъде бърза, лесна и незабравима! Стискам палци за държавния! Ще го вземеш!
Бени, за свекърва ти  #2gunfire
Дони, успокои се, на прегледа всичко ще е наред  Hug

Да си кажа от тази сутрин съм с лелка. Не знам на какво се дължи, но не ми е криво както друг път. Явно притръпнах  Thinking  Замислила съм тези дни още да отида до док и да поискам изследвания на хормоните. Ще съм ви много благодарна, ако някои може да ми каже какви точно да си поискам - аз мислех за полови хормони и за щитовидната жлеза. А реших аз да си искам, защото док засега не виждал проблем и каза да чакаме още 2-3 месеца. А ние правим опити от 4 месеца. Последните дни даже и БТ не мерих и бях по-спокойна  Grinning

Дано тази тема да е много по-успешна от предишната! Стискам палци на всички нуждаещи се  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 56
  • Велико Търново
Атадарче, Петра, Дони,   bouquet
Дони, всичко ще е наред  Hug Не позволявай на черните мисли да помрачават такова хубаво състояние като бременността. Някой някъде беше казал нещо, което много ми хареса: "Не се страхувай да бъдеш щастлива!"  Hug Heart Eyes
Криси, честит празник! Да си жива и здрава, името ти също и мечтите ти да се изпълнят   bouquet
Съни, желязна си, бе моме! Пожелавам ти късмет на държавния или пък на раждането - което дойде първо  Laughing
Теди,  fingerscrossed да не са контракции и всичко да е наред  Hug
Петра, какво пък - другия месец вече ще стане  Peace
Кристиян знам, че празнува на 25-ти декември, не днес  Simple Smile
Мисля, че на 25-ти декември е Християн, а днес - Кристиян  Peace

# 57
Успешна тема, момичета! Praynig
Честит имен ден на именниците! Hug

# 58

Да забременее - да, ама не с две или повече  Stop Laughing Няма нищо стряскащо. За мен е стряскащо да е повече от едно  Crazy

Не си избираме сами! Ако са 2 какво? Редукция ли ще направиш? Не се заяждам, просто следващия път виж в каква тема пишеш, преди да публикуваш мнение. На мен лично ми стана неприятно: моля те, Господи, дай ми дете, ама в НИКАКЪВ случай 2, защото не ги искам  Shocked Тук имам много жени, като мен, за които вече няма значение колко, как и кога...въпроса е да стане и да бъде износено и родено живо и здраво. Това беше идеята ми!

# 59
Не си избираме сами! Ако са 2 какво? Редукция ли ще направиш? Не се заяждам, просто следващия път виж в каква тема пишеш, преди да публикуваш мнение. На мен лично ми стана неприятно: моля те, Господи, дай ми дете, ама в НИКАКЪВ случай 2, защото не ги искам  Shocked Тук имам много жени, като мен, за които вече няма значение колко, как и кога...въпроса е да стане и да бъде износено и родено живо и здраво. Това беше идеята ми!

Аз не разбирам какъв е проблема. Изказах лично мнение, че не искам две. Не, няма да направя редукция. Това не пречи да мога да кажа, че не искам две или повече, нали? Не виждам защо ме нападаш и ми отправяш забележки. И да, знам къде пиша.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт