Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 60

Аз не разбирам какъв е проблема. Изказах лично мнение, че не искам две. Не, няма да направя редукция. Това не пречи да мога да кажа, че не искам две или повече, нали? Не виждам защо ме нападаш и ми отправяш забележки. И да, знам къде пиша.  Simple Smile

Нападам те? Къде го видя това?  Grinning Дори съм ти написала най-човешки, че не се заяждам, и ако върнеш постовете ми назад ще се увериш, че не съм от тези, които си търсят поводи да се ядат с някого  Mr. Green. Няма смисъл от повече обяснения, щом нищо не разбра от последния ми пост.

# 61
imam_nadejda  извинявай миличка, че съм изпуснала въпроса ти!  Hug

Стокето ни излезе 1330лв от сайта на Mothercare - http://www.mothercare.com/Stokke-Xplory-Pushchair-Purple-806-00/ … mp;qid=1315991935
Това включва летния кош, чантата, която е на снимката, комарник и дъждобран. Зимния кош може да се вземе отделно (250лв), но ние не го поръчахме засега, защото още се чудим дали ще ни трябва, т.к. първите 2-3 месеца няма много често да излизаме и няма да е задълго, та вероятно ще вземем кошче за кола на Макси Кози.
За доставката, има няколко проверени фирми, които доставят до БГ и има специална тема за тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602667.0 - аз използвах EasytoBuy.bg. Поръчваш си количката директно през сайта, в който се продава като слагаш твоето име, а за адрес за доставка даваш адреса на тази фирма в Лондон. След това пишеш в сайта на фирмата какво си поръчала, за да знаят да го очакват.
Доставката до БГ е 70 цента на 1 кг., което е супер цена. За Стокето ще излезе не повече от 20лв. и като пристигне в офиса им в БГ - ти се обаждат да отидеш да си я вземеш   Peace
Ако се чудиш за нещо друго, питай, но това е супер промоция в момента, по-голяма се съмнявам да има скоро

# 62
Само едно не спирам да се чудя, веднъж ще има ли мир в тая тема или окончателно да спра да чета и пиша в нея.Честно да ви кажа, писна ми колкото и рядко да влизам да чета постове от рода кой какво искал, другия какво не искал и после 100 човека скачат да си дават компетентното мнение.Уж всички се борим за една кауза, а винаги се получават спречквания.Нормално е всеки да има виждане по въпроса и да има някакви мечти, нито е мястото, нито сме хората, да казваме какво ще стане или пък да си даваме правото да съдим.Всеки влиза и споделя нещо което желае или го тревожи.До кога ще трае това разделение на разбиращи и неразбиращи, защото го има, някой споделя нещо, друг влиза и започва да изнася лекции, че не било правилно например..и то без човека да е искал мнение, а просто е споделил.Сега очаквам да ми се изсипят сто мълний на главата.
Айде да видим кой ще хвърли първия камък.Не може ли да е по простичко и с разбиране...ей в това се питам.

# 63
Кафенце благодаря за темичката, страхотна както винаги

Дано да ни е много късметлииска Praynig  bouquet

# 64
  • Велико Търново
Зузка, Блонди, на всички ни тук е ясно, че каквото дойде - такова  Peace Но това не пречи да си помечтаем малко за това момченце или момиченце, коя зодия да е, кога да се роди, по кое време на годината да е раждането откъм атмосферни условия, близнаци или тризнаци, и все в този дух   Laughing Hug Но каквито и "претенции" да имаме, за всички ни е важно едно - един ден, живот и здраве да е скоро, да имаме своето чудо  Praynig Пожелавам го от цялото си сърце на себе си и на всички тук  Hug  love001
Криси, не мисля, че е чак толкова тревожно това, че има пререкания от време на време. Едва ли са с лоши чувства  Hug Пък и всеки има своите "черни дупки" и реакциите в този момент са малко странни  Heart Eyes
А тези тестове за О - "Овю" - изглежда са голяяяям дефицит  ooooh! Или поне тук в Търново. Обиколих шест аптеки и навсякъде се опитват да ми пробутат Клиър Овю  #Cussing out

# 65
Упс, забравих за какво бях влязла  ooooh!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 66
  • Велико Търново
Вагабондче, я да събера малко

newsm79 newsm79 newsm75 newsm28 newsm75

# 67
Съжалявам, момичета, ако съм се изказала лошо и не на място  Embarassed Просто споделих.  Blush

# 68
  • Варна
Бени, не й се връзвай на свеки, а си гледай живота и семейството. Hug

Криси, честит имен ден!  bouquet

Теди, стискам палчета за ЖК. Praynig Praynig Praynig

# 69
Хайде без излишна драма! Никой с никой не се е карал и изобщо нямам такива намерения. Правилно го казахте: всеки има право да изказва мнение и винаги ще има някой, който няма да е съгласен с него, но това не означава, че отиваме на фронта и ще се избиваме.

Блонди, аз не съм злобар  Mr. Green

Хайде  cheers cheers cheers

# 70
  • В къщурката на хълма на феите
да ви се ненарадва човек Mr. Green чета, чета, чета и се чудя така ли не разбрахте, че като не искате да има по-остра размяна на реплики, които в един момент преминават в спор, а по-късно и в груб селски дърмон, просто трябва тактичност .. пак си изказвайте мнението, просто помислете върху начина, по който ще го формулирате - тук твърде малко се познаваме, за да сме наясно кой какви чувства влага в дадено изказване .. е, разбира се, чистите провокации към спор и чувствата вложени в тях са съвсем лесно разпознаваеми и не мисля, че е разумно да бъдат коментирани само за да го превърнем нечие болно съзнание в център на вниманието Peace

сега по другите въпроси Mr. Green

Крис честит имен ден, пожелавам ти най-вече здраве и късмет, другото ще дойде само  bouquet

# 71
Меци Hug Hug и аз съвсем не намясто Blush Heart Eyes Heart Eyes
но се чудя и се мая -какво всъщност отброява таралежчето ти........

/леко глупаво прозвуча-но да разсея тегавината в темата/ Heart Eyes

# 72
.......по другата тема...
Мерси за пожеланията! Simple Smile

# 73
  • В къщурката на хълма на феите
Mечи месеците безуспешно бебеправене Flutter

# 74
Ауу, как сте ми се развихрилиии  Hug
Криси честит празник!Всичко най-най- ти пожелавам.
Блонди имах една приятелка, която имаше като твоето мислене за близнаците и казваше "Живи и здрави да са- близнаци да не са!"Иначе много искаха дете, нооо всеки си знае Simple Smile Каквото Господ дал.. Simple Smile
Яже, ще се спука бе- не бой се  Hug
Зузкее, не си злобар бе, спокоо  Wink  Hug всички знаем ..

Общи условия

Активация на акаунт