Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 984
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Mечи месеците безуспешно бебеправене Flutter
Аз съм сигурна,че скоро щърк ще клъвне ежа Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 76
# 77
Mечи месеците безуспешно бебеправене Flutter
Аз съм сигурна,че скоро щърк ще клъвне ежа Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
Върнах се. След убийствено чакане. Събрахме се 4 бременни с часове за 12:00, 12:15, 12:30 и 12:45. Преди нас имаше един куп жени без часове, които категорично отказваха да ни пуснат - реда бил според това кой кога е дошъл - те си били плащали. #2gunfire Ами ако били дойдели всички бременни на Стара Загора, те кога щели да влязат?! Ами когато си запишат час!!! Ние като бременни сме в пълното си право да сме без час и пак да изпреварим всички, ама проявяваме разбиране и си запазваме ред като останалите - за да не поставяме хората в неудобни ситуации. А те, цариците, не могат да си направят сметката и да се запишат. И то не са дошли да си вземат резултати или за нещо бързо, ами са за адски дългите прегледи... В крайна сметка точно като дойде ред на първото бременно момиче (което стана в 13ч.), сестрата излезе и каза, че ще продължат в 14ч. #Cussing out А бяхме само ние четирите. И си останахме само ние - никой повече не дойде. Ама седяхме да си чакаме, че и до след 14ч., щото док не се върна навреме. Да не говорим колко бързо ни минаха прегледите - по 2 мин. на видеозона и айде довиждане. Хубаво, че си ходя и на частно (и ще продължа да ходя) и имам информация как са нещата. Единственото полезно от днес, заради което и не вдигнах скандал - поне свърши това, за което бях отишла, е че разбрах, че наистина имам контракции. Изписаха ми хапчета, дано помогнат!
Извинявам се за дългия пост, ама пак се ядосах... Crossing Arms

# 79
  • Варна
Теди, не се ядосвай, важното е, че чакането си е заслужавало. Hug Стискам палчета хапчетата да ти помогнат и да не ти се налага повече да се притесняваш за контракциите. Praynig Praynig Praynig

# 80
Не се ядосвай бе Тедка- навсякъде ги има такива темерути!Айде да помагат хапчетата и да си караш спокойно бременността до края  Hug

# 81
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Хайде и аз в новата темичка,

Кафенце, благодаря  4470 - вече съм официално в списъка сред чакащите

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, на всички които празнуват днес  Tada

Момичета да ви питам, свикнала съм да пия витамин "С" 1000 mg., защото се изморявам следобед и това ми помага да изкарам работния ден до край.
Това би ли ми попречило в опитите за забременяване?

# 82
  • Burgas, Bulgaria
 Sad Sad Sad Sad Sad Sad  понеже все да знам си направих кръвен тест - 0.10 пише отрицателен направо  ми е супер тъпо..... на ти  удебелена лигавица...... много ми  е гадно.......
дали е възможно да има грешка.....
не ми се карайте знам че е рано но съм с 24 август последен цикъл...... оооооооооооффффффффф аз никак не съм силен човек ама никак чак не мога да се трая  и за какво ме болят тези гърди.......само дето тооолкова мъжо се зарадва и сега как да му кажа...направо............ Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 83
  • Велико Търново
Теди, с право си се ядосала  Naughty Обаче такова е положението пред повечето кабинети. Пий хапчетата и не се ядосвай, за да не предизвикваш излишни контракции  Hug Hug
Петеса, хм, за витамин Ц съм чувала, че има кръвоспиращ ефект. Но да затруднява или да оказва негативно влияние на забременяването, не съм  newsm78
Тиквичке, жалко  spoko Доколкото знам удебелената лигавица на матката може да е сигнал за бременност, но и за наближаващ цикъл. Би трябвало на кръвния да покаже по-висок резултат, ако има бременност, но може и да е рано. Да кажат по-запознатите. За болките в гърдите - доколкото помня беше казала, че пиеш Дуфастон - е, от него може да е  Peace Но нищо - ако не е станало сега - следващия месец ще стискаме палци да е вашият  fingerscrossed
А мъжът ти съм сигурна, че ще те разбере - обикновено те са малко по-сдържани и хладнокръвни от нас в така създали се ситуации Simple Smile И все пак нищо не е загубено докато не е дошла леля  Hug Hug

# 84
Тиквичке и аз знам че удебелена лигавица има както при бременност така и преди цикъл,явно   лекаря те е подвел че определено е бременност.Не се отчайвай а и не пускаш ли мн.рано кръвен тест?Питам защото аз незнам не съм пускала и не съм запозната Hug

# 85
  • Burgas, Bulgaria
аз съм зодия Риби, а съм толкова припряна.....все да стане ....значи от глава ще се побъркам вече....,.еми проста съм, сега чета, че кръвен се пуска 10-11 дни след овулация....... рано е ми ......мнооого съм..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
пък и да не е ,каквото е  такова -извинете ,че така ...аз съм прекалено емоционална натура.....днес се разтресох цялата като си взех резултата....
извинете още веднъж  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 86
  • Варна
Здравейте милички  Hug Дано да ни е на късмет новата тема и само хубави новини да има в нея Simple Smile
Кафенце много се радвам, че си ръснала прашец за 1-ви път, това ме навежда на мисълта, че си спокоина и щастлива бъдеща мама   bouquet
Теди пази се много от тревоги и си почивай, надявам се да ти помогнат лекарствата и другата си контракция да я усетиш чак след няколко месеца като отидеш да раждаш  Hug
Мадам тиква много силно ще стискам палци, дано да е било рано, а ако не е този месец, да е следващия Hug
Милички аз утре заминавам за Плевен, ще ви помоля за едни палчета, че отново съм се притеснила, все пак да видим дали ще ме приемат още утре или ще чакаме след цикъла да насрочат дата.
Мнооого ви гушкам всички !

# 87
Здравейте! Записвам се и аз в тази темичка, пък да дано е на късмет Simple Smile

# 88
  • Варна
мадам тиква, засича ли ову? Кой ден от него е днес, когато си направила кръвен тест? Може наистина да е рано, на 11- ти ден от установена ову се прави. Удебелената лигавица я има и при бременност и при цикъл и е гадателтство да се преценява по нея, според мен. На ехограф бременност се установява 10 дни след закъснението. Дано е рано за заключения от кръвния тест, който е най- достоверен на този етап  Hug.
Аз да ви ръсна като за последно  babydust7.

# 89
  • Burgas, Bulgaria
8-ми ден след ову  Joy вече ме избива на смях ..... представете си какво съм сега,  а 9-ет месеца  Joy Joy Joy блазе на който не е около мен  Joy hahaha Crazy

Общи условия

Активация на акаунт