Мноу ти е фешОн новата пирическа 

. А днес я заведох на лекар, не за друго, а защото все още покашлюква от време на време и реших, че ще й изпише някакво сиропче и това ще бъде, да ама не
. Лекарката като я чу, как кашля и първо ни изпрати да й направим кръвна къртина, после и на УНГ и след като видя резултатите от ПК се усъмни, че може и пневмония да е, защото левкоцитите бяха много високи. Оттам на ренген и той показа увеличен белодробен рисунък, което ще рече бронхит
. А иначе и тя като Яни дивее и по нищо не може да се каже, че е болна.
.
. Бързо оздравяване ти пожелавам
.
.
.
. Ако в ДГ на Ани имаше и аз щях да я запиша, но уви няма
. За сега съм се спряла на 33 - то у - ще, но ще ги записвам най - рано пролетта, заради идващите студени дни и вируси. 

Оказа се, че съм направила голяма грешка като не съм отишла да се прегледам тогава. Имам тежко възпаление, но не на предните синузи, а на някакви задни
Ще се лекувам до края на месеца и ако не се оправя ще се наложи оперативно отстраняване на част от носната лигавица с лазер
Останах много впечатлена от медицинския център, в който се прегледах, а сестрата я чух да говори по тел. за ехографски преглед на млечната жлеза, та я попитах и каза, че в момента са пуснали ваучери на 50% за преглед, та сега си купих и пак ще ги посетя, без това от толкова време се чудя къде да ида да се прегледам, поне това да не отлагам
Мноу ти е фешОн новата пирическа 

Гушки на момичето. 
Честита нова прическа, макар да не съм я видяла още. Ох, и аз нещо замислям да променя косите. Снощи се боядисах пак в тъмничко, но топло кафяво, не прекалено тъмно. Обаче май ще поотрежя и дължината.
Ей, да нацелуваш адаша от нас. 

Ще видиш и как ще се кали Ивонката. Сашо нали имаше мерак да се учи да плува. Обаче в училището на Теди предложиха плуване - в същия басейн, че и при нейната треньорка. И тя се нави да ходи с децата. Та Сашо хартиса. Но сега я гледам, че нещо дава отбой - в групата им само тя и още едно дете можели да плуват, другите тепълва се учели, било и скучно. И сега пак мина на варианта да плува със Сашко. Та от следващия месец с песен двамката ще ходят на басейн - в събота и неделя. Два пъти седмично им е достатъчно. Надявам се да няма проблеми за Сашо, защото по принцип това си е сериозен басейн, не детски и пускат детски тренировки едва от 5-годишна възраст. Ама треньорката каза, че за него може, защото минавал за 5-годишен на размери.
Та ще го видим следващия месец колко ще му е ентусиазма.
Нямаше за съвсем малки. И не са много евтини, защото са на разни марки. За всеки случай ето линка на басейна.

Така правели в градината.
Препоръчани теми