Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Ирааааа Hug Hug HugМноу ти е фешОн новата пирическа Heart Eyes

Или,душа това е нашето здравеопазване за съжаление.Нашата педи взима секрет всеки път,Слава Богу.Въпреки това,когато направи отит,пак изпи 2 различни антибиотика,защото пърият не подейства,а антибиограмата излезе положителен за тази бактерия,тъй,че гаранция няма.Давай му много пробиотици,че после как се скапва имунитета,не е истина ooooh!

Ние сме добре.Записах Ив на плуване и сега е на върха на щастието.Аз също съм доволна,защото цялата и енергия отива там и се прибира капнала от умора.Сяда и се заиграва,без да ми мрънка.Някой да знае,от къде мога да и купя цял бански в Октомври месец newsm78

# 166
  • София
'айде и аз да се оплача, че и Ани е с нов АБ. От ангина вече е с бронхит ooooh!. А днес я заведох на лекар, не за друго, а защото все още покашлюква от време на време и реших, че ще й изпише някакво сиропче и това ще бъде, да ама не Tired. Лекарката като я чу, как кашля и първо ни изпрати да й направим кръвна къртина, после и на УНГ и след като видя резултатите от ПК се усъмни, че може и пневмония да е, защото левкоцитите бяха много високи. Оттам на ренген и  той показа увеличен белодробен рисунък, което ще рече бронхит Confused.  
Ани досега е пила само 2 пъти АБ, но за тези 3 седмици си навакса за всичките 4 години ooooh!. А иначе и тя като Яни дивее и по нищо не може да се каже, че е болна.

Или, освен и аз да се присъединя към пожеланията на Лу и да пожелая на Яни да го понесе добре новия и най - вече да утрепе бактерията Praynig.
Яна, много гадно, че се е стигнало до инжекции Sad. Бързо оздравяване ти пожелавам Praynig.
Ния, ще стискам и аз палци скоро да се похвалиш fingerscrossed.
Ади, къде записахте Ивон на плуване? А цял бански през октомври, само в спортните магазини може да намериш.
Ира, добре дошла отново Hug.

# 167
Лелеее, Марти и Аничка ' дет викаш ще навакса с антибиотиците  ooooh! Добре, че поне са жизнени и весели  Praynig Дано се оправят бързо с тея антибиотици  Praynig
Ади, какви пробиотици предлагаш? Биогайя  newsm78

# 168
Марти,ужасна работа,но поне Бронхит не е Пневмония.Оправяйте се бързо.
На плуване я записах в тяхната ДГ.Устройва ме идеално-басейна е топъл,няма да ми се разхожда по-студовете мокра  на вън, и се изморява доволно.

Или,аз им давам това:
http://apteka.framar.bg/30018083/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5% … B0%D1%88%D0%B5-15
Биогайата златна ми излиза-17 лв за една седмица.Ще ме извиняват,ама не съм милионер.

# 169
  • София
На плуване я записах в тяхната ДГ.Устройва ме идеално-басейна е топъл,няма да ми се разхожда по-студовете мокра  на вън, и се изморява доволно.

Това е супер, че имат басейн в ДГ Grinning. Ако в ДГ на Ани имаше и аз щях да я запиша, но уви няма Sad. За сега съм се спряла на 33 - то у - ще, но ще ги записвам най - рано пролетта, заради идващите студени дни и вируси.

# 170
оФФ,Или,цялата ни държава е такава... Tired

# 171
оФФ,Или,цялата ни държава е такава... Tired
За съжаление си права  Tired
Преди малко се върнах и аз от доФтор - УНГ, че нали не мога да си отпуша носа от има-няма 3 месеца  Outta Joint Оказа се, че съм направила голяма грешка като не съм отишла да се прегледам тогава. Имам тежко възпаление, но не на предните синузи, а на някакви задни  ooooh! Ще се лекувам до края на месеца и ако не се оправя ще се наложи оперативно отстраняване на част от носната лигавица с лазер  Embarassed Еййй, къде ми е акъла, че не отидох тогава, ама си мислех, че е обикновена хрема  Tired Останах много впечатлена от медицинския център, в който се прегледах, а сестрата я чух да говори по тел. за ехографски преглед на млечната жлеза, та я попитах и каза, че в момента са пуснали ваучери на 50% за преглед, та сега си купих и пак ще ги посетя, без това от толкова време се чудя къде да ида да се прегледам, поне това да не отлагам  Rolling Eyes

# 172
Или, дано се оправи скоро милото Яни  Hug И ти дано се разминеш без операция  Praynig

Тук едно студенооо  Outta Joint Ама пък нещо ми е веселко Wink

# 173
Или, Марти, дано по-бързо се оправят дечицата ви. Гадна работа. А от некъдърни лекари толкова съм патила, че няма да подхващам темата.
Ния, стиснати палци и от мен.
Ама къде сте всички днес?

# 174
Ирааааа Hug Hug HugМноу ти е фешОн новата пирическа Heart Eyes
Къде я видяяяя? Искам и аз да видя, пък  Crossing Arms

# 175
В клюкарника,къде другаде Laughing

Егати скапаното време,пощуриха се тея двамата.Ал само мрънка и ми носи обувките,Ивон само се дрънка за играчки ooooh!
На обед ми вдигна 38,2,не  знам от какво.Дадох и Нурофен,за сега още няма,да видим какво ще излезе ooooh!

Мамите от Сф-искам да купя на Ив дълга пухенка.Идея от къде Thinking

# 176
Благодаря за топлото посрещане. Heart Eyes  bouquet
Много болни дечица, милите душици, пращам им позитивна енергия да
се оправят бързо и болестите да не чукат повече по вратите ни.
Ние също май се мъчим да се разболеем, гледам сополи се опитват да
се бутат, където не им е мястото, ама ще ги изгоним.Той ходи 3 седмици на градина,
но нормално да се мъчат да се закачат някакви бактерийки, то там е инкубатор за такива
мръсни гадини.
Или, Марти не се притеснявайте толкова за антибиотика, ако знаете мойто диване изгълта 4 миналата зима, то не бяха уши, гърла, абе ужас... После цяло лято досега ми е бил супер
здрав, нищо не е хващал, пък изобщо не се пази.Мисълта ми е, че организма ще си изчисти
отровите, но са за бой докторите, които ги предписват като безвредни бонбонки... Tired ooooh!
Ади, благодаря за комплимента за прическата, но трябваше да я скъся драстично, опитвам се да си я правя шоколадово-кестенява  и зора е голям:))
Ния стискам палци душко, дано е положителен!!!
Лулу, така е за ника, ти си спец, разконспирира ме бързо:)
Пожелавам ви лека вечер засега, че трябва и да се спи...

# 177
  • В светлината на слънцето
Тамън да пусна едно кафе за добрутро и гледам, че станало обяд. Малееее, днес голям сън съм му ударила.  Crazy
Марти, много неприятно, че пак ще има АБ, но е добре поне, че са хванали нещата навреме и не се е стигнало до пневмония. Стискам палци бързо да се оправи Аничка и да ви е за последно това посещение на доктори.  Praynig Гушки на момичето.  Hug
Ирка,   Hug Честита нова прическа, макар да не съм я видяла още. Ох, и аз нещо замислям да променя косите. Снощи се боядисах пак в тъмничко, но топло кафяво, не прекалено тъмно. Обаче май ще поотрежя и дължината.  Thinking Ей, да нацелуваш адаша от нас.  Hug
Фети, и при нас дойде студа, но и на мен ми е весело. Така де - седя си вкъщи в почивен ден, а не обикалям като гламава градинките с двете хуни, ще си почета книжка, ще поготвя нещо вкусно, пък и ми действа много уютно студеното време, когато съм си у дома. Grinning
Ади, супер за плуването.  Peace Ще видиш и как ще се кали Ивонката. Сашо нали имаше мерак да се учи да плува. Обаче в училището на Теди предложиха плуване - в същия басейн, че и при нейната треньорка. И тя се нави да ходи с децата. Та Сашо хартиса. Но сега я гледам, че нещо дава отбой - в групата им само тя и още едно дете можели да плуват, другите тепълва се учели, било и скучно. И сега пак мина на варианта да плува със Сашко. Та от следващия месец с песен двамката ще ходят на басейн - в събота и неделя. Два пъти седмично им е достатъчно. Надявам се да няма проблеми за Сашо, защото по принцип това си е сериозен басейн, не детски и пускат детски тренировки едва от 5-годишна възраст. Ама треньорката каза, че за него може, защото минавал за 5-годишен на размери. Grinning Та ще го видим следващия месец колко ще му е ентусиазма.  Mr. Green Иначе хубави детска бански обикновено има в магазинчетата към басейните. Този тук ти е далече, но ако има кой да скокне до "Гео Милев" нека погледне. Но доколкото помня най-малките бански бяха като за 6-годишни.  newsm78 Нямаше за съвсем малки. И не са много евтини, защото са на разни марки. За всеки случай ето линка на басейна.
http://www.academicasport.com/ac_2.php
Пада се обаче не на "Цариградско шосе", а между "Цариградско" и "Шипченски проход". Буквално е на гърба на Хореографското училище.

# 178
добро утро. Аз съм малко снощна, че едни братовчеди си купили хладилник с две крила и ходихме да го полеем. Сега и ние сме се навили за такъв , че нашият вече ни е малък. Ама може би ще е напролет. Сложихме френски прозорци на хола. Другата седмица ще вземаме климатик, че само там нямаше и ще трябва да се кротнем за зимата. Като е такова студено навън и почвам да си мисля за коледа. А и в магазина всяка година продавам коледна украса и другия месец ще трябва да зареждам. То не останало People Santa People Santa
Абе мойто диване взе да показва среден пръст.  ooooh!Така правели в градината. #Crazy Twisted Evil Казах, че не се прави така, и че не прилично, а като ме попита защо и запецнах. Накрая се разбрахме, че като се прибире довечера баща му от работа ще му обясни

# 179
  • В светлината на слънцето
сас, аз отдавна съм на коледна вълна.  Mr. Green От около две седмици започнахме полека-лека работа върху коледния ни, декемврийски брой. А миналата седмица бяхме на среща с един от големите молове - Сердика, с който ще имаме съвместна коледна кампания, и набелязвахме теми. Така че ми е доста коледно по задължение.  Mr. Green А ето, сега казаха, че на Витоша паднал 15 см сняг. Как да не си забърка един хубав зимен пунш човек в такова време. Blush

Общи условия

Активация на акаунт