Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Ния, лека и безпроблемна бременност.
Марти  много желания има хлапето. Laughing Laughing Laughing
В къщи тези дни е лудница. Малката е с 40 градуса от 3 дни и педито ни изписа АБ, поради съмнения за ангина.
Но дребната повръща, та днес сутринта я карахме в Педиатрията.
Смениха ни АБ.Онзи не бил за деца. ShockedНямаме и гнойна ангина...
Утре сме пак там за изследвания защото имат съмнения за  инфекциозна мононуклеоза..... #Crazy #Crazy #Crazy
Явно моите деца не се разболяват от обикновени заболявания....   ooooh! ooooh! ooooh!
Обаче пък хубавото е, че вече няма  Т от 7,30 сутринта и може би АБ на педито действа....
Все пак мисля да дам новият.Той бил от същата група, но ставал за деца.

# 586
Честито на всички именници от моя господин![/color

Сладкиш да се оправя малката бързо. Peace Praynig
Или и при вас да минава кашлицата...
Абе всички да оздравяват, изгонете болестите Peace   bouquet

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 21:02 от Зеринтия

# 587
  • София
Честит имен ден на Александровците! Да са здрави и щастливи!

Ния, официално и от мен честито и ти пожелавам да е лека и безпроблемна бременността  bouquet.
Сладкиш, стискам палци за изледването. Дано съмненията не се потвърдят  Praynig.
Или, друго което можеш да направиш за ларингитната кашлица е да пуснеш гореща вода в банята и Яни да постои 10 - ина минути на парата. Другия вариант е да инвестираш в един инхалатор, защото това да накараш малко дете да стои над вряща тенджера си е малко мисията невъзможна, от опит го казвам. Иначе Вентолина при ларингит много помага Peace.
Ира, много ти е сладък господина Heart Eyes.

И Ани е в отбора на болните. В понеделник след като я взех от ДГ първо се разкиха и й потече носа, а няколко часа след това започна да пищи, че я болят ушите. Вчера я водих на ушен лекар и той каза, че са й възпалени, но няма отит. Хубавото е, че гърлото и е наред и сега лекуваме само ушите и носа.
Приятен следобед   bouquet.

# 588
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, дано съмненията се оказат фалшиви.  Praynig
Марти, пак ли? Уф, аман от болести.  Confused
Да се оправят всички болни дечица бързо. Hug
Аууу, много вкусна пица, ама детето е по-сладко от нея.  Hug

# 589

Аууу, много вкусна пица, ама детето е по-сладко от нея.  Hug
И аз това щях да кажа  Laughing Ама не е само сладък, красив си е направо  Heart Eyes Да го нацелуваш, Ирка  Crazy
Марти, дано вентолина тази нощ вече да си покаже действието и да поспим нормално, че ми се изтормози детенцето  Sad
Нагушкай Аничка, да се оправя и тя бързо  Hug

# 590
Много именници бре. Да са живи и здрави
Отново болни дечица. Сладкишче, Марти, да минава по-скоро
Или, дано Яни да спинка спокойно
Зеринтия, както съм гладна тая пица добре ще ми дойде

# 591
 Здравейте  Hug

Честито на всички с хубавото име Александър/а/ - Лу, Ира, Ади да са ви живи и здрави момчетата   bouquet Ако забравям някой то е от ЕГН-то  Mr. Green

Сладкиш - дано съмненията за инфекциозна мононуклеоза не се окажат верни  Praynig
Марти, Или - всички бацили  да изчезват сеееееееееееега  babydust7

Хубава вечер, че имаме гости и ще трябва да  cheers  както винаги  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
 Hug Привет  Hug
Тъкмо се връщам от социалните, естествено, че ме върнаха за още бележки  Rolling Eyes
Хубавата новина е, че Яни вече е добре пу пу пу, да не чуе рогатия  Praynig
Хубава вечер, че имаме гости и ще трябва да  cheers  както винаги  Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, Вася, щом трябва   Mr. Green
Марти, как е Аничка?
Сладкиш, стискам палци резултатите от изследванията да са добри  Praynig
Надявам се да няма вече болни  Hug
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 593
  • София
Здравейте  Hug.
Момичета, изварения компрес помага ли при подути сливици?
Вчера прибрах Дани със силно течащ нос и едната му сливица освен, че е подута има и един налеп. Няма Т и нищо не го боли. Давам му Тонзилотрен, пък дано помогне Praynig. За момента не ми се ще да го водя при педиатърката, защото тя със сигурност ще му изпише АБ като види налепа, а според мен той за сега няма нужда от него.
Ани е по - добре и хремата понамаля, но все още говори едно такова носово.
Сега и двамата са вкъщи и няма да ви обяснявам каква лудница е, но пък по - добре така, отколкото някой да реве, че нещо го боли.
Или, радвам се, че Яни е по - добре Grinning. На Ани миналата година на няколко пъти й изписваха Вентолин, включително и инхалации с него и винаги действаше много добре. Хайде скоро да се похвалиш, че е напълно здрав Praynig.

Така, така Peace.

# 594
Леле, много болнички Sad
И ние сме в кюпа разбира се  Tired От 3 месеца Неди кашля супер гадно и дълбоко, ту вдига Т, ту не..Водих го 100 пъти на док и тук и в бг, изпи 100 вида сироп и още си кашля..Ново 20 е някакъв спрей кортикостероиден, който се дава на астматици, да го успокои, тъй като са му чисти дорбовете иначе...  Outta Joint Ако след 10 дни не е ок, отиваме на снимка  Tired

Хайде бързо оздравяване на всички болни, а здравите да държат фронта  Hug Hug Hug

# 595
Марти, като каза налеп на сливицата да ти кажа майка ми, че и аз от време на време как се справяме с проблема- с памук, навит на нещо дълго или с дръжката на кафена лъжичка съвсем внимателно го отстраняваш налепа от сливицата  Crazy При майка действа безотказно. При Дани, обаче, не знам дали ще успееш да го приложиш  Rolling Eyes
Танче, много странно  Thinking а боли ли го гърло?

# 596
Ми не го боли гърло МАЙ, а и те не си казват както знаеш  Tired Като го водя на док, казват, че гърдите са чисти, а гърлото ту червено, ту не..Последната диагноза-раздразнени бронхи  Rolling Eyes И сега ги успокояваме с кортикостероид.......

# 597
Хаааааай!!!

И аз съм в кюпа с бл;ните,че да не съм по-назад от децата. ooooh!Такава хрема ме е хванала,че не мога и да спя ooooh!Ивон иначе,да не чуе Twisted Evil е добре.Няма хрема,не кашля и пак минахме само с хомеопатия и Изопринозин.Алекс още се мъчи миля,ама с неговите зъби не очаквам скоро да му мине хремата.

Танче,Ивон ми кашляше така миналата година и се оказа възпалена 3-та сливица.Да не би пък Неди да е алергичен към нещо newsm78Иначе кортикостероидите дават ефект,лошото е,че се въртиш в омагьосан кръг с тях TiredНие цялата минала година се лекувахме с Макситрол капки за нос с кортикостероид.На 3 -ят ден от лечението няма и помен от секрети,но при най-малкият вирус после всичко започваше от начало.
Сега като тръгна пак да ми прави тези истории,педи изписа някакви хапове (хомеопатични) и учудващо за мен се оправихме без капки,сиропи и такива разни чудеса Hug

Ивон иска ходеща кукла за Коледа-ай честито ми Crazy

# 598
  • ГОре на черешата...
Ох, много болни мами и дечица - бързо да минава на всички Praynig!

Ади, що ми трябваше и на мен да дърпам снощи дявола за опашката и подсетих Андриан, че е време за писмото на Дядо Коледа - аааааа, прекъснах го на 38-мото желание #Crazy ooooh! Crossing Arms...

Иначе в момента е в период на рисуване - само това прави, ама лееееко взе да ми писва от търкалящи се навсякъде листи и флумастри. Айде те по-се ядват, ама като настъпя пастел Twisted Evil...

# 599
Мариетка,ако са ти малко фулмастрите ела към нас, да ти дам още LaughingНа всякъде листа,фулмастери,моливи и химикалки се размятат.И Ивон е на вълна рисуване,та и писане.Или е госпожа и ги реди едни букви на едни листи в един тефтер,дето бил "гневник" или рисува буболечки,момиченца,риби....По-интересното е,че вече се разпознава какво е нарисувала Laughing

Писмо и ние писахме снощи,но има само две желания-ходеща кукла и тоалетка с гримова.Второто по случайност баба й го взе от намаленията в Комсед,ама първото от де да го намеря newsm78

Общи условия

Активация на акаунт