натискаш вмъкни връзка и когато сложиша връзката между скобите []точно тук[] пишеш 
Лека и безпроблемна бременост ти желая и прекрасно сладко бебенце на финала 
Дано му помогне. Докторката каза инхалации да му правя с вряла вода и сода, ама как да го накарам детето да стой над врящата тенджера
Сестрата вика ако има как в много малка стая да го затворя и вътре с тенджерата 

имам чуството, че се правят изследвания за едно, за второ , за трето за пето и я! то детето го израсте
Честито вече официално. И едно хубаво сладко бебоче на финала. 

Имам чувството, че лекарите имат някакво тайно споразумение да предписват този вентолин. От всички страни само това се чува.
И това, ако не е търговски трик.
Слава Богу, нашата е встрани от тези масови кампании и хич не го признава. Сашо се оправи без вентолин, без инхалации, без АБ. А си беше бая сериозно положението. Което ме навежда на мисли, че въпросният вентолин си е търговски номер.

поне през нощта не вдига температура. Но така зверски кашляше, накрая повърна разни храчки и се успокои и поспахме малко. Сутринта като стана се закашля и каза, че го боли стомаха 

За рибките не мога да помагам, защото сме още прекалено начинаещи.
Но знам, че има в специализираните магазини някакъв филтър или течност, която показва токсините във водата. А те били най-честата причина да се гътват рибите. Съответно има някакво противодействащо средство. Със сигурност такива неща има в зоомагазина в Слатина. Намира се на кръстовището на "Гео Милев" и ул. "Слатинска", много близо до новия пазар. И е специализиран зоомагазин само за рибки. Встрани на един блок е. Момчето, което го държи е пристрастено към рибите, затова е направило такъв магазин. Има невероятно разнообразие от продукти вътре и младежът много разбира от риби. Та той ми обясни за въпросните токсини, когато имахме проблем с водата в нашия.
Да ти е жив и здрав именика 

Ще ми трябва и някакъв рибешки психиатър, че рибоците нещо се смахнаха
Препоръчани теми