Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 757
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Видин
Здравейте. Вече офиСиално съм бременна в 5г.с. и 4 дни по видеозон Mr. Green Heart Eyes. На 30ти док ме вика пак за преглед и да ме запише на ЖК. Party Party Party

# 571
  • Germany
Niya, ЧЕСТИТО  Hug Hug Hug  Хубав бебок на финала   bouquet

# 572
 Здравейте  Hug

Ауууу от кога не съм влизала и какво чудесна новина НИЯ - честито   bouquet Лека и безпроблемна бременност. И едно сладко, пухкаво вързопче на финала  Heart Eyes Много се радвам  Hug

Ние биваме имах проблем с малката, но като имам повече време ще пиша  Hug

Хубава вечер  Heart Eyes

# 573
  • Видин
Благодаря ви момичета.
Вася, дано всичко се оправи с малката ти принцеса Praynig
Момичета, знаете ли как се прави така, че вместо вмъкнатия линк да се вижда нещо написано от мен newsm78

# 574
  • UK
Момичета, знаете ли как се прави така, че вместо вмъкнатия линк да се вижда нещо написано от мен newsm78

Дамммм  Peace натискаш вмъкни връзка и когато сложиша връзката между скобите []точно тук[] пишеш  Hug

# 575
# 576
Ния, прекрасни новини  Hug Heart Eyes Лека и безпроблемна бременост ти желая и прекрасно сладко бебенце на финала   Party

Аз малко да се оплача  Embarassed Яни цяла нощ беше с температура, до сега киснахме в поликлиниката, вирус нек'ъв, кашля като магаре, едни храчки се чуват, ларингит има. Изписаха му противоалергични, и Вентолин и некви други работи дето не ги запомних. Тоя Вентолин май доста дечурлига го пиха, а  Thinking Дано му помогне. Докторката каза инхалации да му правя с вряла вода и сода, ама как да го накарам детето да стой над врящата тенджера  #Crazy Сестрата вика ако има как в много малка стая да го затворя и вътре с тенджерата  Shocked То верно кухнята ми е 2 на 2, ама ще има ли някакъв ефект така  newsm78
Вася, надявам се, че малката е добре  Hug
Яна, това с алергиите е много вятър работа  Whistling имам чуството, че се правят изследвания за едно, за второ , за трето за пето и я! то детето го израсте  Wink

# 577
  • В светлината на слънцето
Нияяяя,  Hug  Hug Hug Честито вече официално. И едно хубаво сладко бебоче на финала. Hug
Вася, надявам се вече всичко при вас да е добре.  Hug
Яна, според мен няма смисъл да го водиш на алерголог, само ще си губите времето. Когато Теди направи алергията към насекоми, близки лекари ми обясниха, че на този етап смисъл от изследване няма. Причината е, че до 5-годишна възраст изследванията за алергии са неточни и затова не ги и правят. Правят след като детето стане на 5 години. Ако някой ти обясни, че преди 5 години ще излезе нещо точно, вярно и константно, не му вярвай.
Или, бързо да се оправя Яни. Praynig Имам чувството, че лекарите имат някакво тайно споразумение да предписват този вентолин. От всички страни само това се чува.  Thinking И това, ако не е търговски трик. Thinking Слава Богу, нашата е встрани от тези масови кампании и хич не го признава. Сашо се оправи без вентолин, без инхалации, без АБ. А си беше бая сериозно положението. Което ме навежда на мисли, че въпросният вентолин си е търговски номер. Thinking

# 578
  • Видин
Благодаря ви момичета. Както за пожеланията, така и за указанията най-сетне и аз се научих.  Hug

# 579
[bНия][/b]  bouquet  bouquet  bouquetАз съм пристрастна към м.Юли Heart EyesКога ти е термина по цикъл?

За алергиите,на мен също ми казаха след 5 навършени годинки,но и без тест при Ивон е ясно,че е с алергия към насекоми ooooh!

Вася,как сте?

Ние сме си в Сандански за една седмица-кееееееф Party

# 580
Ния, наистина чудесни новини. Ще стиска палци на 30 да се чуе сърчице и да бъдеш напълно спокойна.
Или, Дано бързому минава на Яни. Азсъм правила такива инхалации на Деян, ама не съм сигурна, че даде резултат. Само цялата стая беше във влага.
Марти, браво на твоите хлапета. Не съм сигурна, че Деян ще издържи да пише толкова много. СКача и заявява, че му омръзнало. А Дани, чак ме изненадва колко красиво пише.
 Аз имам един проблем. Решихме да купим на Деян играта аквариум, обаче я откривам само в чужди сайтове. Доставката ще е златна. Някоя от вас п оръчвала ли е така?

# 581
Привет, дружина  Hug
Сас, за играта не знам, ние нали си имаме истински аквариум  Rolling Eyes ама нещо рибите много взеха да предават Богу дух  Rolling Eyes не знам как да разберем какво им има преди да сме ги загубили всичките  newsm78
Ади, цяла седмица в Сандански звучи прекрасно  Wink

Ние изкарахме втора по ред безсънна нощ  Tired поне през нощта не вдига температура. Но така зверски кашляше, накрая повърна разни храчки и се успокои и поспахме малко. Сутринта като стана се закашля и каза, че го боли стомаха  Rolling Eyes ами то след толкова напъване цяла нощ, милото е хванало мускулна треска  Confused Ох, дано днес вече има по-видим ефект от лекарствата  Praynig

# 582
Да почерпя за именика бандит. Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ АДАШИ: САШКО НА ИРКА, АЛЕКС НА МАНЧЕВА, АЛ НА АДИ!

Ади, споко, след петата година може и да израсте тази алергия. И Теди имаше към насекоми - горе долу на същата възраст. Ама мнооого тежка, чак до Токуда бяхме стигнали и даже имаше вариант да носим винаги със себе си някакво лекарство (май урбазон или нещо сходно звучащо), което да се инжектира при екстрени случаи. Обаче сега нищо й няма. Peace
Или, дано ви е била последната безсънна нощ. Praynig За рибките не мога да помагам, защото сме още прекалено начинаещи.  Blush Но знам, че има в специализираните магазини някакъв филтър или течност, която показва токсините във водата. А те били най-честата причина да се гътват рибите. Съответно има някакво противодействащо средство. Със сигурност такива неща има в зоомагазина в Слатина. Намира се на кръстовището на "Гео Милев" и ул. "Слатинска", много близо до новия пазар. И е специализиран зоомагазин само за рибки. Встрани на един блок е. Момчето, което го държи е пристрастено към рибите, затова е направило такъв магазин. Има невероятно разнообразие от продукти вътре и младежът много разбира от риби. Та той ми обясни за въпросните токсини, когато имахме проблем с водата в нашия.

# 583
Лулу, как ме икушаваш с тея вкусотии  Crazy Да ти е жив и здрав именика  Hug
Да си носят имената със здраве всички Сашковци  Heart Eyes
Мерси за информацията за магазинчето, ще ми е  от полза  Wink Ще ми трябва и някакъв рибешки психиатър, че рибоците нещо се смахнаха  Rolling Eyes вчера ги гледам и търкам очи  Shocked двама мъжкари се гонят и се бият, по-дребния отива зад помпата за въздъх и се крие, ама как се крие- мушва се в дупката и застава вертикално, по дължината на помпата, за да не се вижда  Shocked ама оня го намери изкара го от там и пак бой  Rolling Eyes кво им става на тея риби  newsm78

# 584
Или, адресът е ул. "Гео Милев" 132.
http://www.bgmaps.com/map/sofia

Общи условия

Активация на акаунт