Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Аз знам от доктор,че Варицелата има 25 год . имунитет.Ако веднъж е изкарана в детска възраст,след този период,т.е като възрастен се кара херпес Зостер в доста по-тежка форма от Варицелата.

Да, така е.  Peace После е херпес зостер, което е пак производно на варицелата, но в ужасна форма. И за съжаление този херпес може и да потретва.  Thinking Но той лови само възрастни, не може да се получи като рецидив при деца.

Ади, аман вече от болести бе.  Confused Да се оправя Ивонката бързо този път и стига вече.  Naughty
Гита, не ми говори да рождени дни.  ooooh! Тъкмо си бяхме стиснали с Теди ръцете, тази година да кани приятелки/и на тортичка в някоя хубава сладкарница за РД-о, щото клубчетата са бебешки, и днес ми сервира, че не ще сладкарница, а иска пак клуб. Ако ли не - гости у дома. Малко щели да са, ама да са у дома.  ooooh!

# 556
и аз като изпатила да кажа за варицелата Laughing варицела съм карала като дете,между първи и втори клас лятото,а херпес зостер ми излезе на гърба и болеше ужасно...бях бременна с Теди първите седмици,дори не знаех тогава Simple Smile

имам приятелка с нея карахме заедно шарката на времето и с сестра и. Преди няколко години пак я кара с дъщеря си т.е. 2 пъти с пъпки ужасни Mr. Green

# 557
На това хубаво време навън, моите не щат да излизат.  Tired Така са се заиграли, че и дума не дават да се издума за излизане.  Naughty
Мен ме устройва де.  Mr. Green Няма да викам като гламава по едното да не се катери по дървета и катерушки с гипсирана ръка и да обяснявам на другото, че световната икономическа криза точно в момента се е отразила неблагоприятно върху чантата ми и няма как да изкупя половината магазин за играчки, половината книжарница и целия сладкарски щанд на Фантастико ии Била.  Mr. Green Така че отивам да си чета коледна книжка с чаша кафе с подправки.  Whistling

# 558
mrgreen: Така че отивам да си чета коледна книжка с чаша кафе с подправки.  Whistling
Какво кафе с подправки???
и аз съм се запътила към леглото,че ме боли едното яйце:(( ужасно а утре стартирам обучението
не ми е до разболяване точно сега,не че не съм на антибиотик,яко кашлям като магаре
Малкия и той  е болен.Оставих си го миналата седмица в къщи да не се разболее,то аз  мечешка услуга му направих,разболя се в къщи:). Разтройство,Т, кашлица ,сополи.Днес е по-добре няма Т,няма разстройство...остава да си влачим сополите с кашлицата:((( Дано се оправи бързо и да си ходи на ясла,че хич не искам да го оставям на бабата

# 559
Ооооо, пак болни дечица.
Ади, наистина не ги преобличат след сън. Пробвай да говориш с госпожата на Ивон. Ако изобщо даде резултата. Като няма пари за частни, трябва да търпим немарливото отношение в общинските градини и да чакаме децата сами да се преобличат като са изпотени.
Валеске, дано и  ти и детето се оправите по-бързо.
Деян вече няма и помен от вируса. Но пък го предаде на мен. Такъв парцал съм. Добре, че свекървата  дойде да гледа Део, че не мога да се надигна. Даже и кафе не съм пила днес , а и не ми се пие
Яна, продължават ли да излизат нови пъпки? Дано се окаже друго

# 560
Стискам палци, да се оправят по-скоро всички болни дечица. Praynig

# 561
Валеске, бързо да се махат болестите и от вашия дом.  Praynig Стискам палци всичко да е наред.  Praynig Ще успееш, сигурна съм.  Peace А на кафето подправките са според настроението - днес беше към канела влечението, но ползвам всякакви, вкл. розмарин. Ама то това е за арабско кафе и по върви в летните жеги. Grinning
Сас, не е съвсем така. В нашата градина например, винаги преобличат децата след сън или игра, ако ги усетят, че са се изпотили. А в частните изобщо не е така розово, както го описват рекламите. Ако знаеш колко приятели си изпатиха от частни градини и училища и се принудиха да си махнат децата от там... Абе това е една толкова дълга тема, че не е за подхващане.  ooooh!

# 562
Няма да викам като гламава по едното да не се катери по дървета и катерушки с гипсирана ръка и да обяснявам на другото, че световната икономическа криза точно в момента се е отразила неблагоприятно върху чантата ми и няма как да изкупя половината магазин за играчки, половината книжарница и целия сладкарски щанд на Фантастико ии Била.  Mr. Green
Joy Ох, при вас е много забавно, поне отстрани  Mr. Green
АмАн от болести  Outta Joint Яни от 2-3 дена се оплаква, че го болят очите, сложила съм забрана над  лаптопа  Crossing Arms телевизора се гледа от възможно най-далечно разстояние. И по принцип не кашля, но веднъж само да се закашля и имам чуството , че целия е задръстен с мазни, гъсти, гадни храчки  Tired В офиса същата работа- синджир марка, въртим си бацилите и все някой болен  Tired
Ния, непорочната  Mr. Green Късмет на прегледа Hug
Хайде всички да се оправяте   bouquet

# 563
Или, имай предвид, че и гадния смог се отразява на носа. Като почнат да падат сутрешните мъгли и като рекат всички вместо чадър да вземат колата, става една... ooooh! Абе въздухът видимо помътнява. И носовете автоматично се напълват с едни гадни сиви боклуци, които нямат нищо общо с хремата. Naughty Много го мразя този период. Twisted Evil Ама няма как - не може хем в малка спретната къщурка на чист въздух и свобода, хем да се изкарват пари. Всъщност може - ако ми се падне джакпота, ама това вече е в сферата на научната фантастика. Mr. Green
Хубава и най-вече здрава седмица на всички.  Hug

# 564
  • София
Здравейте  Hug.
Яна, стискам палци, каквото и да е, бързо да минават пъпките Praynig.
Ира, честити нови зъбки.
Ния, и аз мисля, че след 7 - ма седмица може да се види сърчице. Потърпи още малко Hug.
Гита, ние тази година няма да правим РД в детски клуб, защото човека иска ПСП и аз доволно потрих ръце, че ще спестим поне 400 лв, но сметките ми се оказаха криви Mr. Green. Човека иска за ДГ торта от 70 лв + парти с аниматор (все още не съм питала госпожите, дали е разрешено, но той твърди, че две деца така са си празнували РД) и отделно празнуване вкъщи с още няколко деца + родителите им ooooh!.
Ади, бързо оздравяване на Ивонката Praynig. А те защо не се преобличат сами? Госпожите на Ани им напомнят, да се преобличат, когато се налага и Ани досега никога не е била изпотена.
Валеске, и на вас бързо оздравяване Praynig.
Или, дано скоро спрат да болят очичките на Яни, много е неприятно Confused. Ани 10 дни беше с възпалени очи, някакви фоликули на лигавицата й се бяха възпалили и мигаше на парцали, не я боляха, но я дразнеха.
Приятен ден  на всички   bouquet.

# 565
  • София
Забравих преди малко да ви покажа писмата до дядо Коледа, които писаха хлапетата в петък:

http://bebobebo.snimka.bg/children/pismo-do-dyado-koleda.635604.25653642

Първото, както ще си проличи и от почерка и от желанията е на Дани, а второто - на Ани Mr. Green.

# 566
брей,моЙто дете много изостанало...пише само неговата буква както той се изразява една чертичка наляво,една чертичка на дясно и една надолу Wink

# 567
брей,моЙто дете много изостанало...пише само неговата буква както той се изразява една чертичка наляво,една чертичка на дясно и една надолу Wink

А, изостанало... А за мойто какво да кажа, дето чак сега се научи как да държи флумастера... Mr. Green

Марти, браво на децата. Много мили писма.  Heart Eyes

# 568
Лулу, той моя се движи с кола на и от градината, като излизаме ходимпо парковете или в градинките м/у блоковете, не знам дали е от пустия му смог  Tired Мъжа ми сега ми сервира, че в градината имали скарлатина  Shocked А Яни я изкара миналия месец  Tired От вчера се опитва да ми кашля и ако пак се разболее, просто не знам  ooooh!
Оплаках се  Embarassed

# 569
Пъпките ни са от алергия не знам към какво ще му правят изследвания.Сега сме на диета.Повече нови пъпки не са му излизали.
Ади бързо оздравяване на Ивонката.
Марти много сладки писъмца.
От известно време Ицко се оплаква от главоболие.Очертават ни се още много ходене по доктори невролог и очен.

Общи условия

Активация на акаунт