Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 769
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
sas3,дрехите гланцираха ли са? Joy

Ира,ще станеш холивудска усмивка Mr. Green

е ми който каквото му се яде тази вечер,пръчки,наденички Laughing

# 541
  • Видин
Така. Нали е събота и аз съм си поспала. Уф тези ми ти хормони ще ме побъркат Crazy
Манчева, не могат да ме пипнат само ако съм на постоянен договор, а аз съм по заместване. А и така май е по-добре, защото до сега ме осигруряваха на 500, ако остана в пощата, ще е на заплата 350, а ако майка ми ме съгласи да ми пусне труд.договор при нея ще е на максимума за длъжността.
Сас, дано Деян се оправи възможно най-скоро Hug И как са дрехите след прането Mr. Green Благодаря ти, че ме мислиш, но не ходих на преглед, защото док беше в София и ми каза в понеделник. Та се чудя, тогава ще съм в 5г.с. и 3дни, и ако ме гледа с вагинален дали ще видим сърчице? Апаратурата му е много добра, а и той е най-добрия в образната диагностика, безрезервно му вярвам Heart Eyes
Сладкиш, благодаря ти. Браво на Калина за градината. Дано и до края да й харесва толкова много Hug
Или, ти пък Shocked е от къде аз да разбирам от пръчки Joy то мойто беше непорочно зачатие Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ира, благоря ти. Я покажи усмивката, да я търсим по холивудските филми Flutter

# 542
Ния, че ти в колко ставаш, че викаш,че си си поспала?
АЗ днес наистинае си поспах и станах чак в 8.20. Сега ще трябва да побързам да не закъснея за работа.
А моите мъже още спинкат. Ама май снощи сте си играли с пръчки и сте папкали наденичка, и сега още и вие спинкате

# 543
много рано сте се кукна ли  Crazy аз сега станах Crazy

# 544
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме и мен, на работа. Кукнах се о6те в 5, луда работа. Голяма скука тук, само вися и няма какво да се прави. Ама не е зле де, джиткам си из нета. Crazy

# 545
  • Видин
Сас, попринип обичам да си поспивам и в 9ч. Марти като стане не мога да отлепя, но от около седмица ставам в 6ч Rolling Eyes. Е поне мога да ви прочитам на спокойствие Hug
Аз днес съм много работлива, вече направих сърми за обяд, изпрах една пералня, след малко почвам да правя пълнени чушки и ориз с пилешко Crazy

# 546
НиЯ,за ехографа мисля,че ще е рано изчакай най добре 7г.с. Peace чета аз ВЪЛНЕНИ ЧУШКИ,казвам си ,"абе к'ви са тези вълнени чушки"и пак се връщам да чета те пълнени Joy

# 547
  • ГОре на черешата...
Мечтата на всяко малко момче  Grinning:

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 15:23 от mari_eta

# 548
Мариетка страхотни снимки.
 Weary WearyМоже ли Варицела да повтори?В сряда Ицко имаше шест седем пъпки по вратлето ходихме ноа лекар и ни изписаха Фенистил за алергия(пъпките изглеждаха като ухапано от комар).Да ама вчера вече имаше и по гърба и по корема .снощи ходихме в спешното и там още като го видяха и казаха варицела.Аз викам ама той е карал.прегледаха  го за пъпки в косата и слабините няма.И ни казаха да продължаваме с фенистила +и крем за мазане.Личната ни се връща в понеделник от отпуска ще изтреща до тогава.

# 549
  • В светлината на слънцето
Ей, голямо пръчкоправене пада тук, голямо пръчкоядене.  hahaha А някои сме пък на диета.  Crossing Arms Нашто тати е в Германия.  Mr. Green
И аз днес доволно си поспах, почти до 10 часа. Ехееее, от кога не ми се беше случвало.  Blush Че и следобед си дремнах. Кеф.  Blush
Ирка, честите нова озъбка. Айде, покажи холивудските зъби де, не се стискай.  Heart Eyes
Мариета, вярно си е, мечтата на всяко малко момче.  Grinning
Бобче, как сте? Загуби се и ти нещо.  Hug
Ния, имай търпение, и сърчице скоро ще чуеш.  Heart Eyes
Морска, вълнени чушки, а?  Joy
Сас, за коледни сладки говоря.  Grinning
Яна, не може.  Naughty Или предния път е карал друг вид шарка, или сега. Варицелата твърдо не повтаря. Naughty

# 550
100%предния път е било Варицела той беше само на 5 месеца и личната беше извикала още двама лекари за консултация.

# 551
  • В светлината на слънцето
В такъв случай сега най-вероятно е друга шарка или просто някаква алергия. Thinking

# 552
  • ГОре на черешата...

Може, може, аз съм живото доказателство Crazy bowuu.
Повтори ме на 31 г, точно 3 седмици след Калоян. Всичко си е надлежно документирано, следяха ме в инфекциозно и те също потвърдиха, че варицелата рядко, но повтаря.
Сега чакам да потретя с Андриан Whistling...

Ауууу, гръмна ми главата с тая пожарна - само за това дудне цяла вечер. Час и половина откъпахме там - качиха го на всеки един камион, то светлини пускаха, то сирени, шлангове опъваха...голям мерак, голямо чудо.

# 553
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоууу,

Много сте писали, бре  ooooh!
Днес на Констанца й сложиха шините. Още няма и ден носене, а се оплаква. Че и денонощно трябва да е с тях. Не ми се мисли.
Вие за коледни подаръци май говорите. Още не сме на тази вълна, първо РД-то на Танти да мине, за което днес м/у другото запазихме час. Тази година вече в боулинг ще да е, че останалото е "бебешко"  Crazy Надявах се по-тънко да излезе, но не би. Сега мисленето за тортата е на дневен ред. Някой купувал ли е от Бейби Флай? Чета хубави неща из форума за тях, но знам ли..........

За моливи за рисуване най-доволни сме от Фабер Кастел. Не случайно са и скъпички, но определено са добри. Взимали сме и евтини, но цветовете са едни бледи, а ако пък хартията е малко по-гланцирана, няма шанс да се вижда нещо.

# 554
Аз знам от доктор,че Варицелата има 25 год . имунитет.Ако веднъж е изкарана в детска възраст,след този период,т.е като възрастен се кара херпес Зостер в доста по-тежка форма от Варицелата.

Ние пак сме болни.Ивон онази нощ става да пишка 4-и пъти и на мен ми мина през акъла ,че е настинала и за съжаление се оказах права.Вчера ми звъннаха на обед от Дг да си я взимам,че е с 37,5 Т.Днес вече е и със сополи и съответно ще започне да възпалява и 3-тата сливица.Каза ми,че е била потна и в Сряда и в Четвъртък,обаче не я били преоблякли след сън.Колко е истина незнам,ама факта си е факт.Тази седмица ще си я оставя у нас малко да се стабилизира,че от 2 седмици е все болна.

Мариета,страхотни са ти момчетата,а баткотоооооо......направо си е мъж вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт