После е херпес зостер, което е пак производно на варицелата, но в ужасна форма. И за съжаление този херпес може и да потретва.
Но той лови само възрастни, не може да се получи като рецидив при деца.
Тъкмо си бяхме стиснали с Теди ръцете, тази година да кани приятелки/и на тортичка в някоя хубава сладкарница за РД-о, щото клубчетата са бебешки, и днес ми сервира, че не ще сладкарница, а иска пак клуб. Ако ли не - гости у дома. Малко щели да са, ама да са у дома.

Така са се заиграли, че и дума не дават да се издума за излизане. 

Стискам палци всичко да е наред.
Ще успееш, сигурна съм.
А на кафето подправките са според настроението - днес беше към канела влечението, но ползвам всякакви, вкл. розмарин. Ама то това е за арабско кафе и по върви в летните жеги. 
Ох, при вас е много забавно, поне отстрани
Яни от 2-3 дена се оплаква, че го болят очите, сложила съм забрана над лаптопа
телевизора се гледа от възможно най-далечно разстояние. И по принцип не кашля, но веднъж само да се закашля и имам чуството , че целия е задръстен с мазни, гъсти, гадни храчки
В офиса същата работа- синджир марка, въртим си бацилите и все някой болен 

Абе въздухът видимо помътнява. И носовете автоматично се напълват с едни гадни сиви боклуци, които нямат нищо общо с хремата.
Много го мразя този период.
.
.
.
.
. А те защо не се преобличат сами? Госпожите на Ани им напомнят, да се преобличат, когато се налага и Ани досега никога не е била изпотена.
.
. 
Мъжа ми сега ми сервира, че в градината имали скарлатина
От вчера се опитва да ми кашля и ако пак се разболее, просто не знам 
Препоръчани теми