. Тази година и те събират по 50 лв., като 40 лв. ще отидат за учебници и уч. консумативи, а 10 лв. за играчки. И в двете ДГ всеки месец събираме по 2 лв. за вода, а когато има театър, плащаме ден два по - рано. За санитарни консумативи нищо не плащаме.
най-сетне ще приключи търчането
Гледам за родителски срещи си говорите, аз тази година ходих даже на 2
При нас събират около 25 лв. за учебни тетрадки и разни дребни нещица. За вода си даваме по левче на месец, а тоалетна хартия, веро и салфетки носим. Отделно имат занятия по Английски, Народни танци, Приложни изкуства, Футбол, Карате. Всеки си решава дали да запише детето на нещо и излиза около 10 лв. месечно...тънка лайсна дето вика мъжа ми

. Тя ревнува, когато гушкам, целувам или обръщам внимание на Дани. Тогава зарязва това с което се занимава и веднага се бута при нас
Тия дни много работа, много нещо.
Почти не ми остава време да надникна тук, а вечер така се трупясвам, че не знам на кой свят съм. 

Миналата година например стаите на големите деца бяха обзаведени с едни кожени нежно зелени кресла, които се разтягат с едно движение и стават на креватчета. Така, който иска следобед спи, а който иска - не. И остава повече свободно пространство. 
Снощи беше първият урок на Теди по таекуондо. Страшен треньор си имат!
Всъщност се оказа единственият международно квалифициран българин за треньор по таекуондо и по принцип треньор от много висок клас. И работата ще е сериозна, ще ги води по състезания. Има страхотно отношение към този спорт и към децата.
Много съм доволна.
При всички случаи обаче е по-добре, че я кара сега, а не след години.
И аз това обяснявах на мъжа ми
Препоръчани теми