Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
да се включва..
вчера и аз бях на РД в ДГ на големия(втора група)
Аз съм и в родителския колектив и касиер.Събрахме за сега по 50лв. Като  с тия пари ще купим учебни материали от изд"Изкуства"+ уч.помагала по КТБД +  разни моливи ,скицник,фулмастери лепила и т.н. +санитарните материя/до сега всеки носеше всеки месец/ така излиза ,че за санитарни само трябва едно дете да дава по 2 лв на месец за всичко/течен сапун,салфетки,тоал.хартия,мокри кърпи,носни кърпи + чашки за еднократна и водата/Може би ще ни се наложи по още 20лв. да съберем и това ще е за годината.
Като театрите си ги плащаме когато има и които е на Дг  в момента, а това е два  до три пъти в месеца
Да не ви казвам,че миналата година събирахме само по 150лв за креватчета,които монтираха лятото и сега са с нови готини креватчета.Преди бяха 30 деца на 14 кревата ,а другите на диванчета и походни.Сега вече са 25 креватчета,и 4 диванчета.Ако успея ще кача снимки да ги видите.Цялата организация и тичане беше от моя страна ,за това се фукам:)) Embarassed Embarassed

# 91
  • София
И на Ани РС мина. Аз изпратих баща й, че мен по такива мероприятия ме хващат лудите, като започнат разни индивиди да се пазарят за щяло и не щяло ooooh!. Тази година и те събират по 50 лв., като 40 лв. ще отидат за учебници и уч. консумативи, а 10 лв. за играчки. И в двете ДГ всеки месец събираме по 2 лв. за вода, а когато има театър, плащаме ден два по - рано. За санитарни консумативи нищо не плащаме.

# 92
Здравейте  Hug

Уф нямам никакво време напоследък. С моята първокласничка се занимаваме с разни лулички  Mr. Green , ченгели и разни такива.
Ние сме добре, Ема от понеделник е на новата градина до нас  Party най-сетне ще приключи търчането  Stop Гледам за родителски срещи си говорите, аз тази година ходих даже на 2  Simple Smile При нас събират около 25 лв. за учебни тетрадки и разни дребни нещица. За вода си даваме по левче на месец, а тоалетна хартия, веро и салфетки носим. Отделно имат занятия по Английски, Народни танци, Приложни изкуства, Футбол, Карате. Всеки си решава дали да запише детето на нещо и излиза около 10 лв. месечно...тънка лайсна дето вика мъжа ми  Mr. Green

Болничките да оздравяват  Hug

# 93
Здравейте!
Ицко вече е добре махнаха му "панделката".Всичко е заздравяло .
ама днес Габи е болна с температура УУУУУФФФФ истрещявам!
И нещо хубаво в събота ще съм на другарска среща 20 години от завършването.
Утре пък Ицко ще имат празник за освещаване на ремонтираната градина.Днес като го вземах репетираха ламбада за празника.

# 94
Уффффф и аз да пробвам да се разпиша Crazy

От както сме се прибрали все търча на някъде.И нашата Родителска среща мина.Събраха ни по 30 пари за помагала,щори и вода.Театър си плащаме в самият ден или преди това.
Ивон е на върха на щастието.Едвам дочака милото,да се върнем и да тръгва.Дано само да ми е здрава,че не ми се сеща за гнусните миналогодишни вируси ooooh!

За къпането,преживя го за първи път преди лятото,когато установи,че с наведена назад глава не люти.До тогава беше малък ад къпането,сега и маска за коса иска да й слагам Laughing

Я кажете наскоро родилите и другите с по 2 чаВита-кой ревнува повече?Все си мислех,че по-големите ревнуват повече.Да ама не,моят Крали Марко не дава на никой да ме доближи.Налага здраво баща си и се бута м/у нас докато не ни раздели.Ако случайно се объркам да гушна Ивон вместо него,настава един истеричен рев,скубане,бутане,докато не я оставя.Не е съгласен дори да гушкам и двамата едновременно.Или него,или никой Outta Joint

# 95
  • Stavanger,Norway/ Varna
Същата е Мила, голяма ревност, голямо чудо  ooooh! ooooh!

Имах преди две седмици едно бебе на гости да го погледам за два, три чАса и голяма катастрофа настана като трябваше да му сменя памерса. Мила рева и вика и се тръшка и ми ляга о ръцете, наложи се абща й да я изнесе. Като я върна тръгна да го напада да му бърка в очите  ooooh!

# 96
Абе мацки, има ли при вас миризливки? Тук е чудо невиждано. Всеки ден поне по една успява да се намърда вкъщи. А уж имаме нови комарници. От къде влизат не знам. В страшна паника съм.
На нас ни събраха по 40 лева за помагала. Течен сапун, салфетки и т.хартия си носим всеки месец.
Яна, дано Габи бързо се оправя.

# 97
  • София
Ади, и при нас Ани повече ревнува Crazy. Тя ревнува, когато гушкам, целувам или обръщам внимание на Дани. Тогава зарязва това с което се занимава и веднага се бута при нас Laughing. Интересното при нея, е че тя ревнува само, когато аз се занимавам с Дани, когато Ники го прави- реакция никаква Mr. Green.

# 98
  • В светлината на слънцето
Привет.  Grinning Тия дни много работа, много нещо.  Crazy Почти не ми остава време да надникна тук, а вечер така се трупясвам, че не знам на кой свят съм. Crazy
За ревността - ами не знам, по-скоро е поравно между двамата.  Thinking
Ремонтите в ДГ слава Богу не ни касаят. Аз и преди съм казвала - директорката сама намира начини да уреди ремонти и нови неща за децата. Не знам как го прави, но евала за това. Peace Миналата година например стаите на големите деца бяха обзаведени с едни кожени нежно зелени кресла, които се разтягат с едно движение и стават на креватчета. Така, който иска следобед спи, а който иска - не. И остава повече свободно пространство.  Peace
Васе, направо ти завидях за 10-те лева. Не искам да казвам по колко на месец отиват за извънучебни занимания при нас. ooooh! Снощи беше първият урок на Теди по таекуондо. Страшен треньор си имат!  Peace Всъщност се оказа единственият международно квалифициран българин за треньор по таекуондо и по принцип треньор от много висок клас. И работата ще е сериозна, ще ги води по състезания. Има страхотно отношение към този спорт и към децата. Peace Много съм доволна. Grinning

# 99
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Аз пак да ви се оплача.
Стилиян от вчера е с варицела.
Уж от вчера,защото тогава избиха пъпките,но той нали пи антибиотик за бронхита и можело шарката да е от преди това,но да не са избили пъпките заради антибиотика.
Вчера сутринта видях,че има пъпки и веднага го заведох на лекар,но казаха,че можело да е хранително натравяне,макар,че той от два дни е на диета и бях сигурна,че не е от храната.Но го отдадох на това,че предния ден игра с  котката на вън и се въргаляхме по една полянка,но си викам,че може и бълха да го е нахапала.
Снощи вдигна температура,сутринта пак и изведнъж ми просветна,че може би е шарка.Звъннах на майка да дойде да го види и тя веднага дотича и каза,че за нея си е шарка и да отиваме при личната.
И така,потвърди и педи,че е варицела и сега сме под карантина.
Звънях на всички приятелки,че вчера Стили си поигра с доста деца на парка,да си ги наблюдават.
Интересното е,че е първият случай в градината за тази учебна година,от къде я хвана и аз не знам.
При нас събират по 50лв.за учебни помагала,вода и незнам си какво още (нали не бях на родителска,само чух от тук,от там).
Миризливки и ние си имаме,сега убих една.Голяма напаст са всяка есен.
Хайде,приятен ден на всички.

# 100
  • Видин
Айде и аз да се изкажа за ДГ. Нашата РС беше на 20ти. Събраха ни както всяка година 40 лв. - 26лв за учебни тетрадки, 8лв. за помагала и родителите решихме да ги закръглим на 40лв, за да купят и някои играчки, че нашите диванета мин.година са изпочупили всичките. За театър събираме пари деня преди представлението. Т.Х. носим по една ролка на месец, както и сълфетки, а течен съпун едно шише в началото на годината. За вода се редуваме, но общо взето даваме по 5лв. годишно.
Ди, дано бързо и леко изкарате варицелата. Аз съм на мнение, че колкото по-рано е толкова по-добре.

# 101
Ди, дано минете варицелата леко като при нас, само се почеса малко и нищо друго не усети  Laughing И Яни така миналата седмица стана със скарлатината  Rolling Eyes нямало друг случай в градината, а ние сутрин с колата го водим на градина, вечер го вземаме и вкъщи, никъде не ходи и с никой не се събира... От 'де я лепна  newsm78

# 102
  • В светлината на слънцето
Ди, и аз се присъединявам със стиснатите палци за по-леко каране на варицелата.  Praynig При всички случаи обаче е по-добре, че я кара сега, а не след години.
В ДГ на нас никога досега за толкова години не са ни искали нито тоалетна хартия, нито разни препарати за почистване, нито пари за такива нужди. Това си го осигурява самата градина.
Забравих да ви кажа - Мечо турист се върна вчера мнооооого доволен от екскурзията на Витоша. Имало някакъв батко, облечен като мечка, има полезни беседи за птичките, зайчетата и горските обитатели, имало мноооого игри, вкусни сандвичи, плодове, сокчета и нямало гъби. Това последното го подчерта няколко пъти. Mr. Green Той нали покрай нас се запали по дивите гъби и там веднага се огледал. Mr. Green

# 103
Или,Скарлатината е бактериална инфекция и човек може да бъде само преносител,без да я кара,т.е някое детенце от групата на Яни може да си е заразно,без видими признаци за това.

Ди,бързо да ви минава Hug

Ивон тази нощ,като взе да реве от стомах,после да повръща на фонтани......цяла нощ не сме спали.Днес не повръща,не я боли корем,но е с 38,3 :ooooh:2 дни на ДГ и айде.Има още 3 деца от групата с този вирус за сега.Дано поне минава бързо ooooh!

# 104
Или,Скарлатината е бактериална инфекция и човек може да бъде само преносител,без да я кара,т.е някое детенце от групата на Яни може да си е заразно,без видими признаци за това.
Да бе, знам Wink И аз това обяснявах на мъжа ми  Laughing

И вие да се оправяте бързо, не го знам к'ъв е тоА вирус, ама целия офис се изпонатръшка  Twisted Evil Tired

Общи условия

Активация на акаунт