Плюс второкурсникът от градината. 

) има записан час за 7ми октомври да извадят бубата (баща й я е наговорил, че има буба в зъба, която дълбае дупка и трябва да я изкараме). Направо незнам

Гледа да те омагьоса безобразно със странични приказки, та белким забравиш какво точно си питал.
Ама като опре ножа до кокала си признава всичко без бой.

Гледа да те омагьоса безобразно със странични приказки, та белким забравиш какво точно си питал.
Ама като опре ножа до кокала си признава всичко без бой.
! ... И всякакви други - лаци
, а то и аз имам 3 кариеса от миналата година 

На нас ни искаха от изследванията само чревни, бележка от лекарката, че е клинично здрав, с ръст и тегло. Нашата родителска среща е на 20ти и ще видя какво ще предложат от градината. Ако има танци мисля да го запиша
Междинното хранене при нас скоро ще го въведат, говорихме с госпожата му по този повод, но тя не спомена точно от кога.
.
.
. Все още не съм успяла да се справя с проблема, но като започнат да отговарят, ги игнорирам и те като видят, че не им се връзвам, спират.
. Не мога да разбера, дали се дължи на това, че в градината спи много малко или пък там не смее да проявява характер и вкъщи, като не стане нейното изпуска парата
.
И то за някакви неща, дето няма смисъл да лъже. Примерно се е изпуснал в гащите и го виждам и му викам "Напика ли се?" и той "Не". Викам му "Как да не си, гащите са мокри", а той "Не са мокри"
Още лъже за дребни и незначителни неща, дано и до там да спре 
Всиииичко си казва, дава пълен отчет ако някой нещо е сгафил, пък неговите бели умишлено премълчава Препоръчани теми