обичайните глупости- носа, гърлото, главата
Веднага започнах с инфлуцит и сребърна вода, цял ден ще се наливам с чайчета и се надявам да ми се размине 

В групата на Сашо децата са поне с 1/3 по-малко. Тази сутрин родителите ни гледаха малко като изкопаеми. Сутрин рано всички деца правят гимнастика на двора (стига времето да позволява, разбира се). Досега я пропускахме, защото отивахме все късно. Ама сега покрай първокласничката сме редовни и Сашо много се забавлява с гимнастика. Както и всички деца де.
Но днес гледам - целият двор пълен с едни добре облечени деца, само нашият хубавец по къси панталонки и тениска с къс ръкав. 
Иначе ще ходи и на плуване, но индивидуално. Само че дали ще ходи е друг въпрос. Чакам първото потапяне в басейна, за да видя и най-вече чуя реакцията. Той иска да плува, но ако може без да се мокри косата и очите.
Та като се намокри и много бързо може да се откаже. Та дотам да ни остане плуването. Ще го пробваме обаче задължително. Щом има желание, да използваме момента. Току-виж преодолял ужаса от намокрената коса и очи.

Просто е ужасен!!! "без главата, без главата" и като го намокря се почва едно реване
Драматургия!
Просто е ужасен!!! "без главата, без главата" и като го намокря се почва едно реване
Драматургия!
Няколко дни не съм ви чела и какво да видя, единия с пукната глава, друг със скарлатина, трети с ангина, четвърти с бронхит. Е какво е това нещо
Я бързо всички болести да се махат
Ние пък сме вече 3 седмица на градина, даже първата тръгна с малко сополи, които минаха. Горещо препоръчвам за сополи "Унифлокс", това са капки за очи и уши, но ми ги препоръчаха за нос. Ние слагахме 3 пъти по 2, а като тръгна на градина 2 пъти по 3. Слагах около 10 дни, защото са антибиотични. И не на последно място, отново се заехме сериозно с
. Вече дори не ми пука дали ще подпиша постоянен договор или не. Просто ако остана без работа, ще помоля майка ми пак да ме запише при нея като секретарка, а аз ще си плащам осигуровките. Е май това е за сега. Чао

Първо има уговорки: "Ама без главата!" Съответно този, който го къпе - щото се редуваме, издебва момент и със свектавична скорост му насапунисва косата. Следва бурен протест. Но истинският ужас настава, когато пяната трябва да се отмие. Започва се едно: "Не виждаааам... очите ми.....стигааааа..." Съпроводено с яко плюене, пухтене, фучане, пръхтене и всичко каквото се сетите, по-прилягащо на фатално давещ се в морето човек. 
...
. 
Пак че навреме се усети, че като даде назад главата и няма проблем. Ама какво да ви кажа, има на кого да се метне
и аз много мразя да ми тече вода по очите- като малка баба, Бог да я прости, ме къпеше с хавлиена кърпа на очите, сгъната поне на 4 , за да н епропусне вода и да си намокря очите
Съгласна съм, че учителите вземат обидно малко пари, за работата, която вършат и за отговорността която поемат за нашите деца, ама това си е тормоз 

Сериозно се бях уплашила, че нещо й има, или че съседите ще си помислят, че го коля това дете
Докато не се върна баща й и дали щото не го беше виждала толкова дълго, но склони на дългите му уговорки да пробват с наведената назад глава и видя, че няма нищо страшно. Сега пак се уговаря да не се къпе косата, но щом се налага, не се противи. Натова отгоре взе да се осмелява и да си потапя лицето и в басейна, което е огромен напредък