Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 711
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Привет! И аз съм в кюпа с болните  Tired обичайните глупости- носа, гърлото, главата  ooooh! Веднага започнах с инфлуцит и сребърна вода, цял ден ще се наливам с чайчета и се надявам да ми се размине  Praynig
Яни си продължава антибиотика, цялата му кожа е грапава като шкурка  Shocked поне вече не е толкова червен  Rolling Eyes Еййй, захладня малко и се почна  ooooh!
Хайде хубав ден и болните да клонят към нула Wink

# 76
  • В светлината на слънцето
Пфууу, много гаден тоя вирус. Че и усложнения дава.  Thinking В групата на Сашо децата са поне с 1/3 по-малко. Тази сутрин родителите ни гледаха малко като изкопаеми. Сутрин рано всички деца правят гимнастика на двора (стига времето да позволява, разбира се). Досега я пропускахме, защото отивахме все късно. Ама сега покрай първокласничката сме редовни и Сашо много се забавлява с гимнастика. Както и всички деца де.  Grinning Но днес гледам - целият двор пълен с едни добре облечени деца, само нашият хубавец по къси панталонки и тениска с къс ръкав. ooooh!
Подадох днес заявлението в градината за извънучебни занимания. Сашо ще си ходи по традиция на футбол и таекуондо. Обаче изведнъж прояви мерак да учи английски. И понеже с Теди гледат доста непреведени филмчета, забелязах че е позапомнил доста думички, дори и една песничка. Та си мисля, че може и да му се отвори парашута с един английски. Thinking Иначе ще ходи и на плуване, но индивидуално. Само че дали ще ходи е друг въпрос. Чакам първото потапяне в басейна, за да видя и най-вече чуя реакцията. Той иска да плува, но ако може без да се мокри косата и очите. Wink Та като се намокри и много бързо може да се откаже. Та дотам да ни остане плуването. Ще го пробваме обаче задължително. Щом има желание, да използваме момента. Току-виж преодолял ужаса от намокрената коса и очи. Mr. Green

# 77
Възмутително неактивни сте, не бива така  Naughty Crossing Arms

Много бързо да оздравяват болните  Praynig Hug

Лулу, браво за английският! Чудесно е да могат от рано да имат идея за чуждият език  Peace
Току-виж преодолял ужаса от намокрената коса и очи. Mr. Green
Борим се с този ужас всяка вечер в банята  Tired Просто е ужасен!!! "без главата, без главата" и като го намокря се почва едно реване  ooooh! Драматургия!

Тук дойде циганското лято, те май само такова имат тук  Mr. Green Безумно се радвам на слънчицето  Party

Хайде до скоро и по-активни бъдете, моля!  Crossing Arms Crazy Hug

# 78
Борим се с този ужас всяка вечер в банята  Tired Просто е ужасен!!! "без главата, без главата" и като го намокря се почва едно реване  ooooh! Драматургия!
Решили сме този проблем- дава главата назад и няма вода и шампоан по очите. Ама акослучайно се намокри и веднага кресва "хавлияяяяяяяя, хавлияяяяяяяяя" и докато не избърше очите не се кротва  Laughing

А на теб мога да ти пожелая - Инджой дъ самър Wink  Mr. Green

# 79
  • Видин
Такаааа. Ще се карам Naughty Naughty Naughty Няколко дни не съм ви чела и какво да видя, единия с пукната глава, друг със скарлатина, трети с ангина, четвърти с бронхит. Е какво е това нещо Crossing Arms Я бързо всички болести да се махат Praynig Ние пък сме вече 3 седмица на градина, даже първата тръгна с малко сополи, които минаха. Горещо препоръчвам за сополи "Унифлокс", това са капки за очи и уши, но ми ги препоръчаха за нос. Ние слагахме 3 пъти по 2, а като тръгна на градина 2 пъти по 3. Слагах около 10 дни, защото са антибиотични. И не на последно място, отново се заехме сериозно с baby_neutral. Вече дори не ми пука дали ще подпиша постоянен договор или не. Просто ако остана без работа, ще помоля майка ми пак да ме запише при нея като секретарка, а аз ще си плащам осигуровките. Е май това е за сега. Чао Hug

# 80
Добро утро. Вчера си легнах в 10 и естествено в 5 часа се бях наспала. Не пишете много, чесно ви изчетох.
Ния, Praynig preggo
Яна, как е Ицко? Добре, че се е разминало леко
Бързо оздравяване на болничките. Сутринта слушам Деян като диша, че сумти. Пак му се е запушил носът. А при нас така се почва. Очаквам скорошно включване в групата на болните

# 81
Ния, стискаме палци.  1stroller
Уф, драмата в банята при нас е направо страхотива. До 12-ия етаж разбират кога мием косата. Crazy Първо има уговорки: "Ама без главата!" Съответно този, който го къпе - щото се редуваме, издебва момент и със свектавична скорост му насапунисва косата. Следва бурен протест. Но истинският ужас настава, когато пяната трябва да се отмие. Започва се едно: "Не виждаааам... очите ми.....стигааааа..." Съпроводено с яко плюене, пухтене, фучане, пръхтене и всичко каквото се сетите, по-прилягащо на фатално давещ се в морето човек.  Mr. Green
Нашите утре отиват на ексурзия на Витоша, някъде край Боянския водопад щели да ги водят. Малките ще си играят на някаква поляна, а големите ще имат поход до водопада.  Grinning
Ааа, да, записах го на английски. От другата седмица почват. Grinning

# 82
  • София
Ния  Praynig Hug
Райън също ми е мого проклет в банята освен,че не иска докато мием глават ав банят да му попада вода дори в очите ми се мием с почти хладка вода  ooooh! леко да пусна малко по топло и пищиииии ад направоо Laughing

# 83
  • Видин
Не се притеснявайте и при нас в банята беше така. Но след около 4м пазарлък си вдигна главата назад докато се миехме и видя, че е по-добре Peace

# 84
При нас нищо не помага - ни вдигната глава, ни наведена. Мисля да пробвам номера с очила за плуване, пък да видим.  Thinking

# 85
  • ГОре на черешата...
Хахах, Лулу, бях забравила, че навремето Калоян го къпехме точно така, с очила за плуване Joy...

Връщам се от родителска среща в градината - 30 лв за помагала, материали и т.н. и най-вероятно по още толкова да сложим ламинат, че сега са с балатум...

Нямам никакво време, видях, че има болни - бързо да оздравяват Praynig.

# 86
Като слушам изпълненията на дечурлигата в банята, все едно говорите за Деян. но допреди 2 месеца.
После изведнъж не издаде ни звук, а накрая просто заяви, че вече не го е страх. Shocked
За  помагала ние се изръсихме по 50 лева.
Записахме го и на английски, та да видим

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 07:41 от sas3

# 87
Привет  Hug
Лулу, това за очилата е голям майтап  Mr. Green Ужас, аз се смея, ама и ние до скоро бяхме ужас в банята  ooooh! Пак че навреме се усети, че като даде назад главата и няма проблем. Ама какво да ви кажа, има на кого да се метне  Blush и аз много мразя да ми тече вода по очите- като малка баба, Бог да я прости, ме къпеше с хавлиена кърпа на очите, сгъната поне на 4 , за да н епропусне вода и да си намокря очите  Laughing Луда работа!
За детската тази година дадохме по 60 лв, миналата бяха 50  Rolling Eyes , отделно всяко дете носи консумативи за градината като течен сапун, мокри и сухи салфетки, пластмасови чашки за вода. Миналата година допълнително събираха по 'нам-си-колко лв. на дете за ремонт, който един татко се зае да направи  Tired Съгласна съм, че учителите вземат обидно малко пари, за работата, която вършат и за отговорността която поемат за нашите деца, ама това си е тормоз  Confused Винаги госпожите питат има ли някой, който може да донесе листи, да рисували децата на тях, ако някой татко разбирал да оправел мивката в банята, ако искаме да съберем пари да сме им купели НОВ телевизор, че тоя им бил малък (виждала съм го, изобщо не е )... Всеки родител би помогнал на децата да им е по-добре в градината, ама вече взеха да прекаляват. Да регламентират там някаква такса, която да покрива всичките тези разходи. Не съм ли права? Вие какво мислите? При вас така ли е?

# 88
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти, аз от работа немога да си вдигна главата и да се разпиша. Отделно и мъжо ми окупира компа вечер  Crazy

Или, това, което оисваш за мен е недопустимо.Бих го преглътнала,ако градините бяха безплатни, но предполагам плащате немалки такси, които би трябвало да включват всичко това  Thinking

Тук таксите са ужасно високи и никой и не си помисля да моли за такива неща, да ми казва кога да си водя или взимам детето и др. Организират веднъж годишно ден за почистване, в който призовават родителите след работно време да ходят да чистят основно. За мен това също е недопустимо и никог ане съм ходила. Плащаме като попове огромни такси, която включва и залатата на чистачките там, които чистят ежедневно, как  пък не, след като съм се претреала цял ден на работа, да ходя да чистя там.

Къпането-  Laughing Laughing До реди два месеца беше ад с тази коса. Нямате си на представа какво дране наставаше, до истерия чак  ooooh!Сериозно се бях уплашила, че нещо й има, или че съседите ще си помислят, че го коля това дете  ooooh! Докато не се върна баща й и дали щото не го беше виждала толкова дълго, но склони на дългите му уговорки да пробват с наведената назад глава и видя, че няма нищо страшно. Сега пак се уговаря да не се къпе косата, но щом се налага, не се противи. Натова отгоре взе да се осмелява и да си потапя лицето и в басейна, което е огромен напредък  Crazy

# 89
Аз тази година пропуснах родителската среща в градината, а вчера за един брой да изпусна и тази в училището, но поне й хванах края. В градината тази година събират по 80 лв на дете, което включва всичко: и консумативи, и учебни помагала, и вода, и някакви застраховки, и ежемесечния им театър. По принцип събираме пари в началото на годината и повече не. Естествено, в това число не влизат разните екскурзии, зелени и морски ваканции, календари, картички, както и завършването на градината след четвърта група. Но това си е по желание, като изключим последното, за което вече се оплаквах.
В училището събирахме по 33 лв, които са само за учебни помагала - тоест тези, които не са безплатни, но пък са задължителни. Вчера нищо не са решили на РС за още пари, които да са за организиране на разни забавления за децата. Явно ще се решава в процеса. Иначе ни представиха извънучебните дейности - Теди май ще ходи на плуване с класа си, защото е на същия басейн, на който тренира, и при същата треньорка. Ще ходи още на таекуондо в училището (след четвърти клас училището им има една профилирана спортна паралелка, която е за професионално спортуващи деца), та имат на разположение добра спортна база и истински треньори. Обаче по таекуондо треньорът е от ЦСКА - мъж ми, който навремето е бил в юношеския отбор на Левски и е запален син фен едва го преглътна. Mr. Green Отделно предлагат вокална група, театрална трупа, балет "Веда джуниър", ама на тях най-вероятно няма да ходи. През октомври ще имат и някакво зелено училище.
Отчет даден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт