съжалявам за загубата ти
те силно
дано наистина скоро да имам шанс за нова надежда, която да запълни живота ми. В момента всичко което правя, ми е толкова безразлично и едва ли не го правя защото така трябва, защото всички това очакват от мен. Мислих си, че като мине малко време болката ще намалее, но мисля че става точно обратното. Има дни в които се държа учудващо добре и тъкмо си мисля че успявам да се адаптирам към живота отново и изведнъж се сривам и ми се иска и на мен да умра, за да бъда вечно с моето момиченце. Как ми се иска да върна времето назад и да направя всичко което зависеше от мен за да предпазя моята Йоанка, за да бъде с мен сега и да й дам цялата си любов, тази която няма на кого да дам в момента. Помня деня в който ми казаха че ще си имам момиченце, беше най-щастливия ден за мен, аз летях защото мечтата ми се сбъдваше. А сега чувствам се толкова празна...Липсва ми ужасно. Няма по-голямо наказание от това да изгубиш детето си.
. Моето момиченце е било по същия начин, по същия начин съм имала зелени води и то в огромно количество (имах такъв корем че всички ме питаха дали имам близнаци), тя също е страдала, акала е (казаха че това е от бактерията ешерихия коли която имала, но която няма нищо общо с известната ни на нас от медиите), риташе ужасно силно по 5-6 часа. При нас обаче тоновете си бяха добре и то благодарение на здравото сърце което е имала, което й помогна да живее 44 дена. В момента чакам резултати от аутопсията, но знаеш ли аз не разчитам на тях да разбера истината защото никой няма да допусна да я разбера. Макар че аз за себе си вече я разбрах, но.... това по никакъв начин няма да върне моята Йоанка. Аз също вярвам в това, че всичко се връща, но това не ме топли защото с болката на някой друг моята никога няма да намалее. Просто искам правосъдие, искам да ме погледнат в очите и да ми кажат "да аз сгреших", но знам че това никога няма да стане.
Повярвай ми знам колко ти е тежко и колко в момента търсиш отговори и искаш да знаеш цялата истина. Дано имаш успех с делото, аз просто не се наемам да го направя защото с фалшиви документи и изследвания не знам изобщо дали си струва да се захващам.
.....
.... липсва ми много ,а на тези дати когато я родих и когато си отиде най много ми е тежко ,тогава всичко е пред очите ми .
Препоръчани теми