Отговори
# 645
Знаех си,че Джемрето случайно ще научи истината Peace

Кузей имитира баща си как си бърчи веждите и се чуди дали не се уморява така Mr. Green

Мама Гюлтен много ми харесва.Страхотно и отива тази роля.

Едно нещо не ми се връзва логически-защо след като Гюней е по големият брат се наричат-Север&Юг TiredНе трябва ли по-големият да е Кузей-Север,а по-малкият-Юг. newsm78

Благодаря за китките Hug

Важната географска посока е Север и всичко друго се ориентира спрямо нея,скъпа!
За това е в тази последователности заглавието,джанъм!
 bouquet

Ама наистина и ние си имаме феникс+роза!Честита нова муцунка на усмивката!   bouquet

Важната, определящата  геогр посока се отъждествява с важността на образа.  Всичко ще се върти около К.

# 646
 emely ,  Hug Кузей е Кузей , именно заради това - и чрез името да ни внушат и да ни покажат кой е ценният и стойностният образ !
Аз сего очаквам големи мизерии от Гюней , че и от Хандан ! Ще има де се чудят как да излязат сухи от водата !

# 647
Сещам се за нещо,което ми избяга първоначално:
Чувствам,че назрява напрежение между Бану и бъдещата й снаха,заради Гюней и Кузей!
Кандидат-снахата е хвърлила око на Кузей!И тук ще се оформи интрижка! Thinking

# 648
Знаех си,че Джемрето случайно ще научи истината Peace

Кузей имитира баща си как си бърчи веждите и се чуди дали не се уморява така Mr. Green

Мама Гюлтен много ми харесва.Страхотно и отива тази роля.

Едно нещо не ми се връзва логически-защо след като Гюней е по големият брат се наричат-Север&Юг TiredНе трябва ли по-големият да е Кузей-Север,а по-малкият-Юг. newsm78

Благодаря за китките Hug

Важната географска посока е Север и всичко друго се ориентира спрямо нея,скъпа!
За това е в тази последователности заглавието,джанъм!
 bouquet

Именно.За мен по-логично е Кузей да по-големият брат Peace

А защо възрастта да е фактор? Каква е тази логика? Непременно по-големият ли трябва да е по-важният, по-добрия, по-стойностния и т.н.? Според мен това кой е по-голям и кой по-малък като възраст не играе роля. Ако има някаква вложена алюзия това е, което shaane вече каза, че северът е основната посока в природата и в практиката също, така е прието, спрямо него се ориентира всичко и може би затова сценаристите са нарекли по-стойностния като човек от двамата братя Кузей.

# 649
Gospojata,  Hug, писали сме едновременно почти едни и същи неща...  Grinning Телепатия  Joy

# 650
Gospojata,  Hug, писали сме едновременно почти едни и същи неща...  Grinning Телепатия  Joy

Hug Hug Hug

Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug
Благодаря ви за хубавата вечер !  bouquet

# 651
И от мен приятни сънища, беше страхотна вечер!   bouquet  Hug

# 652
Здравейте !

Еми , това със имената в една от сериите 2 Сами го обясни . Те са избрали името на първородният си син Юг за да е топъл и всичко положително което се свързва с тази посока . Не са го мислили предварително , че ще имат двама сина . Просто след това като им се е родил вторият син са реши да направят аналогия с името на първородния "Като разбрахме , че и второто ще бъде момче го нарекохме Кузей за да пасва на Гюмей" - думите на майката . За което Сами каза , че не са очаквали наистина да са противоположности като  севера и юга   Laughing  иначе би ги кръстил Халиц/свещенно, открито , реално/ и Мухлис /честен, отдаден , всеодаен/  Peace

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 10:19 от dajoan

# 653
Даж,разбра ми въпроса GrinningРазбрахме се по патешки. WinkТова с обяснението на Сами съм го изпуснала.

# 654
Еми   Hug Heart Eyes Затова сме от едно ято  Laughing

# 655
Мили момичета искам да п очерпя днес остарявам с още една година Благодаря на всички за преводите и коментарите

# 656
dterziiska да си жива и здрава   bouquet

Рейтинга от снощи

28 EYLÜL ÇARŞAMBA RATINGLER (2011)

HEDEF KITLE (A/B)   
S.NO   PROGRAM ADI   KANAL\DEGISKEN   SURE   (r) AMR %   SHR %
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:40:07   16,21%   43,22%
2   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   SHOW   0:34:39   9,01%   27,03%
3   KUZEY GUNEY   KAND   1:53:35   8,74%   22,97%
4   KUZEY GUNEY (OZET)

HEDEF KITLE (TOTAL)   
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:40:07   11,44%   31,01%
2   KUZEY GUNEY   KAND   1:53:35   8,05%   21,43%
3   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   SHOW   0:34:39   6,92%   19,77%
4   KUZEY GUNEY (OZET)

# 657
dterziiska, честит празник.Да си жива и здрава,много обичана и щастлива.

# 658
dterziiska да си жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера изгледах само първата част и наистина мога да кажа, че серията беше много добра, сериала набира скорост. Много се смях на Али и Кузей, как си заспахана плажа, после милия как го изгониха и той отиде да спи на шезлонга при навъсената Джемре. Това момиче ще се издъни много яко скоро. Тя само интригантсва и незнае какво иска. Ще видим като почнем превода, но само в първа част имаше много интересни диалози и аз нямам търпение да ги преведем.

# 659
dterziiska да си жива и здрава   bouquet

Рейтинга от снощи

28 EYLÜL ÇARŞAMBA RATINGLER (2011)

HEDEF KITLE (A/B)   
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:40:07   16,21%   43,22%
2   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   SHOW   0:34:39   9,01%   27,03%
3   KUZEY GUNEY   KAND   1:53:35   8,74%   22,97%
4   KUZEY GUNEY (OZET)

HEDEF KITLE (TOTAL)   
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:40:07   11,44%   31,01%
2   KUZEY GUNEY   KAND   1:53:35   8,05%   21,43%
3   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   SHOW   0:34:39   6,92%   19,77%
4   KUZEY GUNEY (OZET)

Малиииии! Как да го разбирам. Че рейтингът расте с всяка серия ли?

Общи условия

Активация на акаунт