Отговори
# 660
Малиииии! Как да го разбирам. Че рейтингът расте с всяка серия ли?

Да  Peace Четох статия, в която се хвалеше денят избран за К-Г/ противно на всички критики/ тъй като   ВВ свършва януари , тоест Канал Д много предвидливо са си спечелили още един ден със топ рейтенг  Peace

http://www.iimmgg.com/image/2d2f9e1d6ef662df1d491f55fe0c22b7

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 12:53 от dajoan

# 661
 dajoan ,  Hug много ти благодаря за обяснението на имената ! Аз го гледах този момент , но не знаех значението на другите две имена , които Сами каза , даже на мен ми звучат еврейски !
Но , аз определено мисля ,че изборът на имена от сценаристите , никак не е случаен ! Peace

dterziiska ,  newsm51 ! Вече всичко ти казах , мила ! Hug Но за всеки случай , пак да ти кажа , че много те обичам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 662
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Малиииии! Как да го разбирам. Че рейтингът расте с всяка серия ли?

Да  Peace Четох статия, в която се хвалеше денят избран за К-Г/ противно на всички критики/ тъй като   ВВ свършва януари , тоест Канал Д много предвидливо са си спечелили още един ден със топ рейтенг  Peace

http://www.iimmgg.com/image/2d2f9e1d6ef662df1d491f55fe0c22b7

Добър ден дами страхотни снимки много ми харесват... нямам търпение да се появи цялостният превод интересни са ми пълните диалози  Heart Eyes Hug

# 663
  • ... да усещаш мириса на море ...

dterziiska, Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, бъди шастлива и всички около теб да са весели и усмихнати хора!!!
Благодаря ти, че винаги се отзоваваш с най-новите снимки и информация за нас...

# 664
...това със имената в една от сериите 2 Сами го обясни . Те са избрали името на първородният си син Юг за да е топъл и всичко положително което се свързва с тази посока . Не са го мислили предварително , че ще имат двама сина . Просто след това като им се е родил вторият син са реши да направят аналогия с името на първородния "Като разбрахме , че и второто ще бъде момче го нарекохме Кузей за да пасва на Гюмей" - думите на майката . За което Сами каза , че не са очаквали наистина да са противоположности като  севера и юга   Laughing  иначе би ги кръстил Халиц/свещенно, открито , реално/ и Мухлис /честен, отдаден , всеодаен/  Peace

Peace да така беше. Но защо Кузей си "избра" Халиц (май това)? Той каза (по памет): Аз сигурно щях да съм Халиц; нещо негативно ли има в това име?

# 665
Според мен попита баща си,че може би той щеше да се казва Мухлис!
И като се замисля,май имаше двояко значение,ато на български звучеше като Мухльо-демек,обиди се май.

# 666
Мюхлюз означава мързеливец Peace

# 667
Peace да така беше. Но защо Кузей си "избра" Халиц (май това)? Той каза (по памет): Аз сигурно щях да съм Халиц; нещо негативно ли има в това име?

Кузей каза на баща си със ирония , че тогава биха го нарекли със сигурност Мухлис /рускините са превели значението - Мухлис -чисто честно дете / и баща му отговори също със ирония "със сигурност"  В смисъл , че и двама са наясно , че Кузей си е дива глава.  Преди затвора, знаете като повечето пубери и послъгва  ,и не се подчинява , и отговаря , и открадна парите от касата . Това беше като закачка м/у двамата . Peace

# 668
Мюхлюз означава мързеливец Peace

Еми, верно сега го заслушах май наистина е Мюхлюз Mr. Green

# 669

Кузей каза на баща си със ирония , че тогава биха го нарекли със сигурност Мухлис /рускините са превели значението - Мухлис -чисто честно дете / и баща му отговори също със ирония "със сигурност"  В смисъл , че и двама са наясно , че Кузей си е дива глава.  Преди затвора, знаете като повечето пубери и послъгва  ,и не се подчинява , и отговаря , и открадна парите от касата . Това беше като закачка м/у двамата . Peace

А може би намеква за това,че е влязъл в затвора,за да защити честта на семейството!И,ч в случая,той е честен,и несправедливо осъден!

# 670
Всъщност да и това е възможен намек , определено е игра на думи  Peace

http://www.iimmgg.com/image/683fa9423382c16d8e369f990033aacd

http://www.iimmgg.com/image/2fb0589b4161cdac1fbe95f8be426a0a

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 16:33 от dajoan

# 671
Dterziiska, още едно колажче от мен за теб!   bouquet

# 672
emely, dajoan благодаря за пояснението!   bouquet

# 673
Сърдечни благодарности за милите пожелания

# 674
dterziiska, честит рожден ден.   bouquet  bouquet  bouquet Желая ти много здраве, щастие, любов и само положителни емоции. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт