Догодина синът ми ще е първи клас и вече се замислям за училище. Какви са ви впечатленията от люлинските начални у-ща? Най-близко ми е 33-то (в Люлин 3 сме) и ако някой знае коакви ще са госпожите догодина много ще ми помогне.
Лека и спорна работна седмица

незнам доколко 97 СОУ "Братя Миладинови" в 5 м.р. ще ти е удобно, но да споделя и аз моите впечатления. Моята голяма щерка сега е 4 клас, респективно госпожата й - г-жа Грозданова - догодина поема първолачетата. Много съм доволна - от подхода й към децата, базата, имат и доста извънкласни дейности. Другият плюс е басейна, който е в училището. Хигиената и самият басейн са на ниво.Другите госпожи, които поемат от догодина са г-жа Маркова и г-жа Стоева. Първата води часовете по Информационни технологии. Също е печена. За Стоева нямам лични впечатления, изглежда мила. Надявам се да съм ти помогнала в избора.
Връщам се на темата с педиатрите в Люлин. Ще съм изключително благодарна ако ме насочите към някой на когото може да му се има доверие. Живеем в Люлин 3 от скоро, нямам познати мами тук с които мога да говоря на тази тема, а термина ми е след 2 седмици (т.е нямам много време да избирам). Пробвахме с др.Груева, но ни отказа 

. За тази цел си има частни лекари, плащаш си и получаваш помощ, във всеки момент, в който ти е необходима, поне аз за моите деца така процедирам. А като ти трябва нещо наистина спешно (дай Боже да не ти се налага), отивай в Педиатрията, там има денонощни екипи, не много отзивчиви, но евнтуално могат да помогнат.