ЛЮЛИНско другарче с чанта и букварче!

• 49 401
  • 583
  •   1
Отговори
# 450

Догодина синът ми ще е първи клас и вече се замислям за училище. Какви са ви впечатленията от люлинските начални у-ща? Най-близко ми е 33-то (в Люлин 3 сме) и ако някой знае коакви ще са госпожите догодина много ще ми помогне.
Лека и спорна работна седмица  bouquet

Мама Мони,
незнам доколко 97 СОУ "Братя Миладинови" в 5 м.р. ще ти е удобно, но да споделя и аз моите впечатления. Моята голяма щерка сега е 4 клас, респективно госпожата й - г-жа Грозданова - догодина поема първолачетата. Много съм доволна - от подхода й към децата, базата, имат и доста извънкласни дейности. Другият плюс е басейна, който е в училището. Хигиената и самият басейн са на ниво.Другите госпожи, които поемат от догодина са г-жа Маркова и г-жа Стоева.  Първата води часовете по Информационни технологии. Също е печена.  За Стоева нямам лични впечатления, изглежда мила. Надявам се да съм ти помогнала в избора.

# 451
Здравейте Мами Simple Smile Връщам се на темата с педиатрите в Люлин. Ще съм изключително благодарна ако ме насочите към някой на когото може да му се има доверие. Живеем в Люлин 3 от скоро, нямам познати мами тук с които мога да говоря на тази тема, а термина ми е след 2 седмици (т.е нямам много време да избирам). Пробвахме с др.Груева, но ни отказа Sad
Благодаря предварително на всички!

# 452
Здравейте Simple Smile
случи ми се чудо и Яворчо беше приет в държавна ДГ - 101 Ябълкова градина.
Много ви моля, ако имате впечатления от градината да ги споделите Simple Smile

# 453
  • София
polsy аз съм при д-р Антонова в поликлиника Медива от 7 години, доволна съм, спестила е на децата ми (едното е на 7.8, малката е на 2.4 години)  доста АБ, не ми е отказвала направление, в нейният кабинет не ходят възрастни, тя е само педиатър. Няма мобилен телефон, но когато не е на работа й звъня на домашният, вдига ми и ми помага в рамките на възможностите й по телефона.
Анн-, моите деца не са в тази градина, но от майките в градинката (живеем до Ябълкова градина) чувам и положителни и отрицателни отзиви. Много зависи при кои г-жи ще е детето, какви са твоите очаквания, как ще се адаптирате и така... стискам палци всичко да ви е наред и да не боледувате.

# 454
Благодаря ти buni, и аз четох хубави отзиви за нея. А има ли практика, ако се налага / при спешни случай/ да ходи по домовете? Това, че няма мобилен телефон е малко притеснително - това е от позицията на неопитна мама с първо детенце Simple Smile

# 455
  • София
И ние сме при Антонова - ако искаш отзивчив педиатър не си за там. Веднъж само се наложи да я търсим извънредно - малката повръщаше към 22.00 часа отидохме в Медива и от регистратурата ни предложиха да я извикат срещу 30 лв. Дадохме ги и я чакахме да дойде да ни прегледа там.  ooooh!

# 456
  • София
polsy, в работно време, като се наложи, ходи  по домовете.
bora66, аз все още не съм чула за доктор, работещ по Здравна каса, който се отзовава на всяко спешно повикване  Peace. За тази цел си има частни лекари, плащаш си и получаваш помощ, във всеки момент, в който ти е необходима, поне аз за моите деца така процедирам. А като ти трябва нещо наистина спешно (дай Боже  да не ти се налага), отивай в Педиатрията, там има денонощни екипи, не много отзивчиви, но евнтуално могат да помогнат.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 11:30 от buni

# 457
ние сме при Ангелов в 12-та, но не бих ти го препоръчала, честно казано.
Чувала съм добри отзиви за Николаева, пак там.

# 458
Изненадвам се, че ви е отказала д-р Груева. Знам от нея, че поема новородени само, но не прави предварителни уговорки. Сподели ли защо не иска?

# 459
Здравейте, искам да попитам съществува ли още кукления театър в Културен център Люлин? Ще ми се да заведа малкия, а не ми се ходи чак до центъра Simple Smile

# 460
  • София
Не съществува театъра за съжаление.

# 461
Уви, не съществува. Театърът бе затворен уж заради ремонт на помещението, но реално поради желанието на общината да ги изгони от помещението. Близък театър има в Ателие 313 в Красна поляна. Към момента театър "Абсурд" прави представления за малки деца в детския клуб до ЦКБ и Мтел на Кооперативния пазар. Ако минаваш следи за афиши по стъклата. Постановките са същите като преди, но поради капацитета на помещенията се представят пред по-малко деца и след записване в клубчето.

# 462
  • София
Благодаря на всички за споделените у-ща.   bouquet
За педиатър Митко е при Румяна Илиева в 26 п-ка. Доволна съм от нея, но има доста чакане пред кабинета и не е само детски лекар.

# 463
Ние сме при Николаева от 12та много съм си доволна!  Grinning
Здравейте мамита , ние също сме от Люлин Simple Smile Радвам се ,че има тази тема!  Hug

# 464
Д-р Груева има прекомерно много пациенти. Наистина е много натоварена. Иначе е чудесен лекар. Доколкото ми е известно, приема само новородени деца и то братчета/сестричета на деца, които вече са й пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт