От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 214
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Burgas
новият адрес на Габко в Амазон ми влиза по следния начин
Access Self Storage, 19 Moorfield Road
Slyfield Industrial Estate
GUILDFORD, Surrey GU1 1RU
Правилно ли е според вас  newsm78
Току що им писах мейл със същия въпрос  Peace ще напиша какво са ми отговорили
получих отговор  Peace така е правилно:)))

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 09:15 от dely

# 346
Знаете ли ,кога е курса на Бритс?Къде мога да погледна за информация?

# 347
Знаете ли ,кога е курса на Бритс?Къде мога да погледна за информация?

Курсовете са всяка неделя. Тогава и публикуват списък с имената, на хората за които пътуват пратки във Фейсбук Peace

# 348
Имам мейл от КД за нов офис в София  Peace
От 01.11.2011г фирма KDSHOPPINGUK отваря офис за своите клиенти и в град София, ще се предлага и услугата доставка до адрес (в рамките на града) на следните цени: 3 лв до 10 кг и 5 лв за пратки над 10 кг.
Адрес на офиса-жк. Люлин 2, до бл.227(сградата на Т-Маркет, ЦКБ и Vivatel), телефон 0876992189

За клиентите ни от град Пловдив, предлагаме следната нова оферта: доставка до адрес на цена от 5 лв ,независимо от килограмите на закупената от вас стока.

# 349
dely благодаря ти  Hug

# 350
Момичета, това старият адрес на Габко ли е
15 Tottenham Lane
London
N8 9DJ
United Kingdom
Благодаря предварително!

# 351
  • Пловдив
Имам мейл от KDshopping - утре ще бъде получаването на пратките в Пловдив. Party

# 352
  • София
Момичета, това старият адрес на Габко ли е
15 Tottenham Lane
London
N8 9DJ
United Kingdom
Благодаря предварително!

Да.

# 353
  • Русе
Имам мейл от KDshopping - утре ще бъде получаването на пратките в Пловдив. Party

Тоя курс кога е тръгнал. Аз имам пратка в тоя дето е тръгнал на 30.10, но ги ползвам за първи път и ми е мъгла.

# 354
  • Пловдив
veni1122, не зная кога е тръгнал, не съм следила. Ако искаш, погледни за инфо в сайта им, има го в първия пост. Peace

# 355

Тоя курс кога е тръгнал. Аз имам пратка в тоя дето е тръгнал на 30.10, но ги ползвам за първи път и ми е мъгла.

Този е от 26.10.  Peace

# 356
  • Русе
Благодаря ви много ,ориентирах се, ползвам ги за първи път и се омотах.

# 357
  • София
Цоп и аз тук.Ползвам габко от 1-1,5 година и съм доволна.Някой път забавят и обединяват курсовете,но всичко ми е налично засега,нямам липси Peace

# 358
  • някъде
И аз днес си получих няколко кила пратка Crazy GrinningДоволно от всичко,но има и за продавалника,че като бързам да не изтърва някой търг и залагам и... EmbarassedЧакам още някои неща на стария адрес  и сменям с новия.А къде ще проследяваме,в сайта на гъбите ли?Като дойде наш пакет при тях и го чукват на моята страница така ли?

# 359
  • София
И аз днес си получих няколко кила пратка Crazy GrinningДоволно от всичко,но има и за продавалника,че като бързам да не изтърва някой търг и залагам и... EmbarassedЧакам още някои неща на стария адрес  и сменям с новия.А къде ще проследяваме,в сайта на гъбите ли?Като дойде наш пакет при тях и го чукват на моята страница така ли?

На сайта пише, че ще пращат е-мейл, когато пристигне на англ. адрес, още един мей, когато тръгне за бг и трети - като пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт