От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 115
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Имам едно питане, надявам се да можете да помогнете. Чакам едни неща по Габко, но за първи път ги ползвам. Виждам, че вече пише "раздаване" за камиона от вчера, но аз нямам смс или имейл. Има ли шанс утре да получа или да не се надявам нещата да са били в този камион?

Martita, винаги съм получавала смс и/или мейл в деня, в който пише, че се обработва курса, никога на следващият ден, когато е вече раздаването ... ако искаш им пиши на мейла, но отговорът ще е - ще изчакаме следващ курс, когато има пакет на ваше име ще получите съобщение  Peace

# 466
ninnann, благодаря ти! Жалко, надявах се да са тук вече нещата, но нямам късмет явно.

# 467
На КД курса тръгнал в неделя 06,11, ще пристигне днес и утре ще го оправят  Peace

# 468
  • Русе
На КД курса тръгнал в неделя 06,11, ще пристигне днес и утре ще го оправят  Peace

А дано и утре да пращат по куриер...

# 469
Кой посредник мога да ползвам за пазаруване от MandM Direct?  Вече имам няколко неуспешни поръчки, няма да споменавам с кои точно.

# 470
Кой посредник мога да ползвам за пазаруване от MandM Direct?  Вече имам няколко неуспешни поръчки, няма да споменавам с кои точно.

Последно поръчах с Гив, за 10-тина дни нещата вече са на адреса им  Simple Smile

# 471
здравейте.някой пазарувал ли е от този сайт secretsales.com и знаете ли дали доставят от него.благодаря предварително знам ,че въпроса ми не е за тук но не знам къде да попитам

# 472
А някакви новини от Easy2Buy има ли? Сумати време чакам вече и нищо... а имам подарък за едно бебе, което ще се роди скоро и са необходими нещата... много неприятно  ooooh!

# 473
Здравейте! Искам да споделя разочарованието си от The win company и да ви препоръчам да не пазарувате чрез тях.
Пуснах поръчка на 13.10. и зачаках да ми изпратят имейл-потвърждение за наличности и дата на доставката. Чаках, чаках, но така и никой не ми писа. След 16 дни (на 29.10.) чакане реших аз да им пиша, а в сайта им са писали, че до 2-3 дни уведомяват клиентите си за наличните стоки.
Извиниха ми се за забавянето и казаха, че до средата другата седмица пратката ще тръгне от Англия и веднага ще ми пишат.
Дойде средата на следващата седмица, мина, че дойде даже средата и на по-следващата седмица, но никой нито се обажда, нито пише. Пълна мъгла относно поръчката ми. Пак писах имейл, но този път никой не ми отговори. Реших да се обадя по телефона и взеха да ми се оправдават с някакви нелепи истории с обещанието до 1-2 дни поръчката да си е при мен. Е, минаха и тези дни, но все още никой не ме е потърсил. Изключителни непрофесионалисти са, препоръчвам да НЕ ПАЗАРУВАТЕ от THE WIN COMPANY. Може въобще да не поучите пратката си.
Сега ще се обадя да им кажа, че отменям поръчката.

Моля ви препоръчайте ми някой ОТГОВОРЕН посредник, чрез който да направя поръчката си!

# 474
  • Пловдив
Здравейте! Искам да споделя разочарованието си от The win company и да ви препоръчам да не пазарувате чрез тях.
Пуснах поръчка на 13.10. и зачаках да ми изпратят имейл-потвърждение за наличности и дата на доставката. Чаках, чаках, но така и никой не ми писа. След 16 дни (на 29.10.) чакане реших аз да им пиша, а в сайта им са писали, че до 2-3 дни уведомяват клиентите си за наличните стоки.
Извиниха ми се за забавянето и казаха, че до средата другата седмица пратката ще тръгне от Англия и веднага ще ми пишат.
Дойде средата на следващата седмица, мина, че дойде даже средата и на по-следващата седмица, но никой нито се обажда, нито пише. Пълна мъгла относно поръчката ми. Пак писах имейл, но този път никой не ми отговори. Реших да се обадя по телефона и взеха да ми се оправдават с някакви нелепи истории с обещанието до 1-2 дни поръчката да си е при мен. Е, минаха и тези дни, но все още никой не ме е потърсил. Изключителни непрофесионалисти са, препоръчвам да НЕ ПАЗАРУВАТЕ от THE WIN COMPANY. Може въобще да не поучите пратката си.
Сега ще се обадя да им кажа, че отменям поръчката.

Моля ви препоръчайте ми някой ОТГОВОРЕН посредник, чрез който да направя поръчката си!

KDshopping uk - ползвала съм ги за посредници и само за транспорт - много са точни и бързи.  Винаги отговарят бързо на мейли и винаги вдигат телефона когато ги търсиш. За София имат доставка до дома за 5лв.  Peace

# 475
  • пловдив
и аз съм твърдо за KDshopping.Ползвам ги от доста време,досега не съм имала никога проблем.Точни абсолютно винаги с курсовете им,даже и по рано им пристигат някога пратките от обявеното.Мили са.Аз понеже съм от Пловдив ме устройват идеално.

# 476
  • Русе
Някой да има мейл от KD?

# 477
Аз на сайта на KDshopping прочетох, че доставката за София е 3 лв. до определени кг май беше  Peace

# 478
  • София
Аз на сайта на KDshopping прочетох, че доставката за София е 3 лв. до определени кг май беше  Peace

От 01.11.2011г фирма KDSHOPPINGUK отваря офис за своите клиенти и в град София, ще се предлага и услугата доставка до адрес (в рамките на града) на следните цени: 3 лв до 10 кг и 5 лв за пратки над 10 кг.

# 479
Моята драма с easy2buy най-после приключи. Пуснах поръчка, която получиха на 18.10, на 25 свалиха сайта за профилактика и оттогава през ден им звъня, като все чакаха камион и все не идваше. В някои дни даже никой не отговаряше на телефоните.

Всеки път получавах уверение, че като ми пристигнат нещата ще получа имейл, да не се притеснявам, имали проблем с пратките получени около 18ти в офиса им в Англия.
Днес за пореден път звънях и за пореден път същото - проблем с пратките получени на тази дата, но ще дойдат, ще получа имейл като дойдат.

Преди малко ми звънят от куриерска фирма да ми вдигнат скандал защото от сутринта ми звъняли (веднъж ме е търсил непознат номер, който не съм чула) и не ми бил пълен адреса. Оказаха се нещата ми от е2б. Мейл нямам! Адресът ми непълен към куриера! Жената, на която се обадих днес даже не си направи труда да провери за пратка при тях, защото съм нямала имейл.

Изключително некоректни! За първи и последен път ги ползвам (в случай, че изобщо отново подновят дейността си, в което също много се съмнявам)

Общи условия

Активация на акаунт