От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 088
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
аз Емпреса отдавна не ползвам,но като съм имала въпроси се свързвам с тях по телефона.Успех Simple Smile

# 496
Имам 1 въпрос, ако може някой да ми отговори тук ще е ОК, ако не май ще пиша на превозвачите.

Ползвам Габко. След това Спиди, за да дойдат пратките до моя град, тъй като не съм от София.
В мейлите, които пращат за пристигнали пратки има клауза, в която се казва, че при задържане на пратки в техния офис от 2 курса се таксува всяка пратка по 5лв магазинаж или на кг ли...няма значение точно, НО какво означава 2 курса в случая  newsm78 2, в които е имало пратки на мое име или 2 един след друг дошли.
Примерно в курс 60 имам пратка, която задържам, в курс 61 нямам, идва курс 62 - имам пратка (сега какво следва, ако искам да ми се достави, плащам 5лв за зазържането на първата или нищо)....това означава, че трябва стриктно да следя кога какъв курс имат  ooooh!
не, че не го правя, ама ако се заблея предпочитам да чакам мейли и СМСта...

# 497
  • софия
anny_, аз го разбирам точно като теб,но задържането нещо не им работи много добре. Пробвах веднъж точно по описаният от теб пример - през курс. Не са ми начислявали магазинаж, но имаше малък проблем с доставката на задържаната пратка. Истината е, че те реагираха много коректно и адекватно.

# 498
  • София
anny_ , два последователни курса, без значение дали имаш пратка. А бутонът за задържане си работи. Просто трябва да изчакате да получите мейл или смс първо и после да натискате.

# 499
  • Soon London :)
Извинявам се за спама, ама VENI ANGELOVA моля те изчисти си кутията няколко пъти се опитвам да ти пиша.  Hug

# 500
  • софия
anny_ , два последователни курса, без значение дали имаш пратка. А бутонът за задържане си работи. Просто трябва да изчакате да получите мейл или смс първо и после да натискате.
Изчакала съм. Направих всичко, както е описано. Дори и по телефон говорих. Проблемът не беше, че бутонът не работи, а в организацията на Габко Peace

# 501
  • в тристайна гарсониера :)
Запис   bouquet

# 502
anny_ за старите пратки
1 пратка - натискаш бутон задържане, те я задържат до следваща пратка на твое име
2- ра пратка - би следвало да си вземеш двете пратки наведнъж
аз обаче веднъж чаках 3-та пратка със следващият им камион и ги попитах дали мога да натисна пак задържане или ще ми начислят 5 лв за 1-вата пратка
казаха, че нищо няма да ми начислят и мога да задържа и втората пратка, но ако не ги взема след пристигане на следващия курс, тогава ще ми начислят 5 лв за първата пратка
малко увъртяно го обясних, дано да съм помогнала  Peace
а в случая който ти си описала - не плащаш 5 лв. защото си задържала пратката до следващия курс, в който има твоя пратка, сега си ги взимаш двете и плащаш само доставката на Габко и куриерските на Спиди

Щях да забравя за КД ме интересува как начисляват кг. за всеки почнат кг. както при Габко или изчисляват точно тегло?

# 503
  • софия
anny_ за старите пратки
1 пратка - натискаш бутон задържане, те я задържат до следваща пратка на твое име
2- ра пратка - би следвало да си вземеш двете пратки наведнъж
аз обаче веднъж чаках 3-та пратка със следващият им камион и ги попитах дали мога да натисна пак задържане или ще ми начислят 5 лв за 1-вата пратка
казаха, че нищо няма да ми начислят и мога да задържа и втората пратка, но ако не ги взема след пристигане на следващия курс, тогава ще ми начислят 5 лв за първата пратка
При мен беше подобно:
1 камион - пратка. Задържах, но отбелязах къде искам да се достави.
2 камион - нямах нищо, но чаках от следващия. Обадих се и ми казаха отново да натисна задържане на пратка, като бях отбелязала къде искам да се достави. 
3 камион - пратка + тази от 1 камион. Бяха объркали от 1вия и беше останала в централния им склад, въпреки, че бях заявила друго и 2та пъти.
Изпратиха ми го за своя сметка на адрес. Не са начислявали магазинаж.

# 504
 Peace Момичета, благодаря, аз за всеки случай писах и мейл, ще видя какво ще ми отговорят.
да, за бутона Задържане при мен си работи, не съм имала проблем.
Сега, като тръгне и с-мата точно с проследяването от Англия ще е доста удобно.
 #2gunfire стига вс сайтове да ми позволяват да пиша ИД, не като НиМ примерно  Crossing Arms
честно казано идеята да си пиша ИД до мястото за адреса не ми се види читава, нали ще търсят такъв адрес...откъде да им дойде на ума, че това ми е номера (чувствам се малко като затворник или крава с маркировка  Laughing).

# 505
  • Русе
anny_   и аз съм на това мнение, ама кой ли ни пита.

# 506
Peace Момичета, благодаря, аз за всеки случай писах и мейл, ще видя какво ще ми отговорят.
да, за бутона Задържане при мен си работи, не съм имала проблем.
Сега, като тръгне и с-мата точно с проследяването от Англия ще е доста удобно.
 #2gunfire стига вс сайтове да ми позволяват да пиша ИД, не като НиМ примерно  Crossing Arms
честно казано идеята да си пиша ИД до мястото за адреса не ми се види читава, нали ще търсят такъв адрес...откъде да им дойде на ума, че това ми е номера (чувствам се малко като затворник или крава с маркировка  Laughing).
smile3521 Точно та като крава с маркировка Simple Smile

# 507
61-ви курс на gabco пристигна ли вече, някой има ли информация от първа ръка, на сайта им е посочена днешна дата  Rolling Eyes

# 508
  • София
Аз се чух с тях днес по-рано, казаха че утре ще пристигне.
После колко време им отнема докато стигнем до раздаване... аз за първи път поръчвам през тях.  Mr. Green

# 509
Аз се чух с тях днес по-рано, казаха че утре ще пристигне.
После колко време им отнема докато стигнем до раздаване... аз за първи път поръчвам през тях.  Mr. Green

Ден-два. Ако дойде сутринта до вечерта ще се знае дали имаш нещо в този курс. Аз очаквам да дойдат пратките от стария им адрес.

От е2б имам имейл за край на профилактиката им на 18.11. Адресът им вече е в Младост4. Имат и някакви нови променени условия. Аз лично след първата и последната си поръчка с тях повече не бих рискувала  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт