От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 078
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Получихте ли имейли за пристигналия днес курс на КДшопинг или все още не?
Не,но се чух по телефона преди малко с тях и казаха,че пратките днес ще бъдат изпратени  Simple Smile

# 526
  • Русе
Някой да има актуално инфо от Габко?

# 527
Някой да има актуално инфо от Габко?

Не, освен че всички курсове са отместени с един ден... Интересно закъснение, по ми изглежда да са тръгнали с ден по късно  Thinking

# 528
  • Русе
Толкова ли не могат да си уведомят клиентите за настъпили промени, вече много се дразня. Мълчат да не кажа като какво! Вече стана закъснение от два дни!

# 529
Според мен е нормално да има закъснения от 1-2 дни, ама всеки курс да има си е дразнещо.  Аз лично не използвам Г, пробвала  съм два пъти, но преди няколко месеца. Отзиви за проследяването?

# 530
  • Русе
Ако чакаш няколко прати е ок, но ако имаш повече е безмислено като не знаеш коя е там и коя не, има просто бройка.

# 531
май от това проследяване няма голям смисъл

# 532
май от това проследяване няма голям смисъл
Защо, преди по-хубаво ли ви беше като непрекъснато трябваше да се гадае какво имаш в пристигналия курс, ще пристигне ли, кога е тръгнало и т.н. Мен пък супер ме кефи проследяването и е много удобно. Дори и да имаш повече пратки - аз например имам 5, които горе долу трябва да пристигнат по едно и също време и тъй като за повечето имам и тракинг номера, по метода на изключването може да се разбере кое е пристигнало и кое не. Бих казала че е доста полезно Peace

И курс 61 е вече със статус обработка newsm44
Евала! Mr. Green

# 533
  • Русе
 newsm12 моите са 25, трудна работа, затова казах, че за хора с малко пратки е ок.

актуален статус:
61    11/08/11    11/16/11    обработка
 smile3508

Hrissy гоним се с постовете  smile3534

# 534
newsm12 моите са 25, трудна работа, затова казах, че за хора с малко пратки е ок.
Shocked 25, които пътуват по едно и също време? и за всичките ли нямаш тракинг? newsm78

# 535
  • Русе
Долу горе да, тия тракове продавачите ли ви ги дават, мен никой не ми пише и в Pay pal нямам отразени.

# 536
От ebay ли пазаруваш ?
Хич не го харесвам този сайт Whistling
Долу горе да, тия тракове продавачите ли ви ги дават, мен никой не ми пише и в Pay pal нямам отразени.

# 537
  • Русе
Основно от там , да.

# 538
Изглежда ми гадно.Всеки с различната си стока и качество.Срок на доставка,начин на съхранение,транспортна опаковка и т.н Simple Smile.Вече спамя Simple Smile

# 539
  • Бургас
Ааа, не така!  Laughing
И-бей си е класика! Намират ужасно готини неща на ужасно ниски цени, мдаммм...

Общи условия

Активация на акаунт