От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 65 921
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Днес съм получила пратка на адреса на Габко, но нямам информация за нея в профила, нямам и мейл. Кога ги изпращат? До сега не бях пускала поръчка с ИД.
Благодаря!

# 646
  • София
Днес съм получила пратка на адреса на Габко, но нямам информация за нея в профила, нямам и мейл. Кога ги изпращат? До сега не бях пускала поръчка с ИД.
Благодаря!

Илонка, следващият мейл /втори/ ще е, като натоварят, третият е стандартният, който сме получавали досега - пратката е в курс ... , тежи ..., дължите ...  Peace

# 647
  • София
Благодаря!
и аз се чудя същото. Имам 2 пратки получени на новия адрес на Габко ( с посочен ID №), но все още очаквам мейл. Дали изобщо е заработила новата им система?

# 648
  • София
системата им работи - в понеделник са получили моя пратка в 14,40 ч. месно време, в 16 ч. българско време вече имах мейл от тях и ми беше вписана в профила  Peace

# 649
  • София
Явно системата им работи за едни, за други не - избирателно............ Sick

# 650
Момичета, до сега ползвах Brits за Варна. Последния път в понеделник, когато ходих при тях ми казаха , че вече ще бъде 3,60 лв. на килограм, до сега беше 3,00 лв.
Но искам да знам освен тях има ли друга фирма с офис във Варна.
Прочетох за kd shoping но ми се струва че са много далеч, въобще не можах да се ориентирам.
Благодаря!

# 651
  • София
Вчера получих пратка от Габко, която е за Мая Георгиева. Ще я върна с наложен платеж, аз чакам две пратки. Много често почва да им се случва на Г.  - ще ги сменям и аз.

# 652
  • София
Някой знае ли какво се случва с камиона на Габко, който трябваше да пристигне вчера?  newsm78

# 653
Явно на въпросната фирма много й куца комуникацията с клиентите, както и доста други неща около организацията на услугата, за която взимат пари.
Не мога да приема за нормално, че всеки 3 от 4 поста е за тях.
Искрено ви съветвам да ги смените с други, по-коректни фирми-превозвачи.

# 654
  • София
Някой знае ли какво се случва с камиона на Габко, който трябваше да пристигне вчера?  newsm78

В сайта им е отразено, че обработват  Peace

# 655
Явно на въпросната фирма много й куца комуникацията с клиентите, както и доста други неща около организацията на услугата, за която взимат пари.
Не мога да приема за нормално, че всеки 3 от 4 поста е за тях.
Искрено ви съветвам да ги смените с други, по-коректни фирми-превозвачи.
Бързо стигам до тях,затова още не съм ги сменила Simple Smile
Пробвах както бях писала ,услугите на Shopper и съм много доволна.Честно казано беше ме страх да не ми се затрие пратката или да не стане нещо друго,но беше перфектно.Най-хубавото е ,че раздаването им е почти цяла седмица.Също така работят с два куриера.Единият е One hour и естествено Еконт,с преференция в цената май .
Нали обаче съм нетърпелива и се бутам за два курса седмично така,че ще ги редувам като водите  Laughing

# 656
Някой може ли да ми каже тел.номер на бритс моля, че сайта им не работи   bouquet
Извинявам се, не уточних, че ми трябва за Варна  Peace

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 13:17 от siqnie

# 657
Някой може ли да ми каже тел.номер на бритс моля, че сайта им не работи   bouquet
В телефона имам един на Роси в Надежда 2 - 0887460278

# 658
  • Русе
Някой има ли инфо от КД за пратка от днешния курс, аз имам една пристигнала в деня на тръгване и не знам дали са я качили или е останала за следващия курс.

# 659

В сайта им е отразено, че обработват  Peace
в моя профил вече има инфо за пратката и теглото
супер! бебчо ще яде мляко от Англия  Party

Общи условия

Активация на акаунт