От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Кой посредник ползвате за next.co.uk? Искам да поръчам нещо, което се е изчерпало в nextdirect, а досега не съм ползвала посредник, само превозвач - gabco, а те не приемат поръчки от next.
наскоро поръчвах за пръв път и ползвах The Win
нещата дойдоха за около 10 дни и вчера ми се обадиха да ме попитат дали не искам да ми ги изпратят до офис на Еконт, че ще ми излезе по-евтино (аз бях дала домашен адрес)
доволна съм
мисля да ползвам и КД, за да видя как е с тях  Peace

# 616
  • София
Кой посредник ползвате за next.co.uk? Искам да поръчам нещо, което се е изчерпало в nextdirect, а досега не съм ползвала посредник, само превозвач - gabco, а те не приемат поръчки от next.

http://kdshoppinguk.com/
поръчват от Некст , имат и склад в София от където да си вземеш поръчката за да не плащаш еконт  Peace

# 617
Някой има ли отразено инфо в профила за 62-ри курс на Габко, или получени мейли вече? Моля да споделите, ако получите мейл и кога ще е раздаването!
  bouquet

# 618
 newsm78 Ние нямаме нищо в 62, което ми е малко чудно, особено като знам, че ден-през ден все има някоя покупка (само 1 от НиМ ми е без ИД номер и може и да е там, но мейл още нямам) ...мисля си, че в този курс може да са последните пристигнали неща от стария адрес, макар че и 63ти го дават тръгнал на 15ти.11.

Всъщност получените от 61ви курс пратки, които вчера прибра аз са от пристигналите на новия им адрес.

# 619
  • София
Момичета, в сайта на Габко виждам : склад Иван Вазов,.....,доставка до депо 60,приключени.
За тази пратка имам само мейл, че е тръгнала към Бг. Приключена пратка не значи ли, че съм си я взела?  

# 620
Ейми, да, но то курс 60 е минал отдавна, до мин ден се раздаваше курс 61, сега следва 62 да се раздава...всъщност дали и кога е приключило раздаването на 61 не знам, просто аз вчера взех пратка от Спиди, значи още в четвр/петък може да е започнало раздаване в София

# 621
  • София
.... макар че и 63ти го дават тръгнал на 15ти.11.

Всъщност получените от 61ви курс пратки, които вчера прибра аз са от пристигналите на новия им адрес.

anny_, в 63-ти курс имам 3 пратки пристигнали на новият им адрес /понеже са с ID имам мейл, че са доставени, на адрес, след това, че са натоварени за България и сега чакам да пристигнат/ ... мисля, че 63 пътува от новия адрес Peace

# 622
За пратките от курс 61:
"Можете да получите пратката си от СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ на:
- 19.11.2011г. от 9.00ч. до 19.00ч.
- 20.11.2011г. от 9.00ч. до 19.00ч."

Това получих аз по мейла, а и същата информация, доколкото помня, вече беше публикувана тук, преди няколко страници.
Днес е 20.11, следователно раздаването в Иван Вазов още не приключило, а и как ще приключват като аз още не съм си я взела, ъм?  Wink  Не стига, че е само една пратката, а трябваше две да бъдат от стария адрес - купени са от Амазон на една и съща дата (30.10) и горе-долу с едно и също време за доставка. Тръгвам след малко да видя какви са ги надробили  - дано поне тук да е Киндъла, а не само калъфчето за него  Confused  

# 623
 Crazy представяш ли си

# 624
  • София
И аз гледам приказвате за камион 61, ама аз си чакам мейл все пак. Като си взимах предишната пратка ми казаха, че ще ни кауат да си четем мейловете. Е, аз ги чета, но нямам такъв, в който пише за раздаване. Освен това аз си ги взимам от Иван Вазов, може по-бавно да стигат дотам.

Сега звъннах, пратката ми е пристигнала отдавна в Иван Вазов, после я били върнали в Полигона. Имате ли представа дали ще ме глобят 5 лв, заради това че не съм си я взела? Как да разбера че имам пратка, като нямам нито смс, нито мейл? И как да им го докажа?

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 13:54 от ЕйМиМи

# 625
И аз гледам приказвате за камион 61, ама аз си чакам мейл все пак. Като си взимах предишната пратка ми казаха, че ще ни кауат да си четем мейловете. Е, аз ги чета, но нямам такъв, в който пише за раздаване. Освен това аз си ги взимам от Иван Вазов, може по-бавно да стигат дотам.
За 61-ви курс раздаването почти приключи Peace Днес е последния ден, в който на Иван Вазов раздават до 19 ч. Т.е. ако си имала пратка от този курс, със сигурност е трябвало да получиш мейл.
Сега вече предстои раздаването на 62 - ри камион. Аз имам една пратка с този курс от новия им адрес, която стои в профила ми, но нямам нищо отразено още. Peace

# 626
  • Русе
Аз имам отразени килограми, но нямам имейл още.
Редактирам се, току що получих имейл.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 15:03 от Viki&Niki

# 627
Е, при мен нещата се развиха благоприятно Kindle-а си го взех (и даже го регистрирах), имам съобщение и за другата пратка в курс 62, а току-що получих и мейл.
Пожелавам на всички да си получат нещата! Hug

# 628
Е, при мен нещата се развиха благоприятно Kindle-а си го взех (и даже го регистрирах), имам съобщение и за другата пратка в курс 62, а току-що получих и мейл.
Пожелавам на всички да си получат нещата! Hug
И аз получих, благодаря!
 Hug

# 629
Здравейте,искам да ви попитам получавали ли сте  мейли от Габко последните дни,че сте получили пратка на техния адрес в Лондон,защото писах на двама продавачи  да ги питам кога са ми пратили стоката и двамата твърдят,че е пратена в понеделник.Не вярвам до петък-събота да не е пристигнала на адрес.

Общи условия

Активация на акаунт