Каква пералня

• 875 470
  • 6 188
  •   3
Отговори
# 120
Аз как мога да разбера дали добре плакне? Нпр. за капацитет 7 кг.  в зависимост от марките, които съм преглеждала, консумацията на вода варира от 49 л. до 60 л  Crazy

Penkailieva каква е твоята пералня, доволна ли си?

# 121
По спомен Пенка пере с Миле.
Как да не е доволна Laughing?!

# 122
Ех това Миле.
Едни познати имат и веднъж се развали. Искаха им 400 лв. за ремонт Shocked Добре че докато се чудиха какво да правят, след няколко дни им се обадиха, да им кажат, че всъщност било нещо фабрично и няма да плащат Whistling
Sourcherry а твоята каква е? Flutter

# 123
Аристон Twisted Evil.
Мразя тази марка!

# 124
Аристон Twisted Evil.
Мразя тази марка!

И моята е Аристон- обожавам си я  Wink

# 125
И аз я обожавах. Дано не опреш до сервиз скоро Laughing.
Защото докато са на 2-3 години е ок. После почват мъченията Twisted Evil.

# 126
И аз я обожавах. Дано не опреш до сервиз скоро Laughing.

А...тя е на 10 години, не си струва ремонта.
Между другото имаше проблем, още първата година, в гаранция, помпа ли...нещо голямо беше изгоряло. На следващия ден ми го бяха монтирали и прах  Peace, но това беше доста отдавна де.....вече може и друго да е

# 127
Ами и моята е на толкова. Крещи за смяна.
Няма да е Аристон обаче.

# 128
Настоящата ми е Аристон и не е имала проблеми. Стара е и предпочитам да я сменя.
Sourcherry според теб кои са добри?

# 129
Миле, естествено.
Но бих заложила и на Бош, Сименс. В краен случай АЕГ.

# 130

И двата Боша, които харесах перат само с 47 л. 7 кг. Последните коментари бяха, че е хубаво да е с повече вода.  Rolling Eyes Ще трябва май да разгледам и Сименса ......

# 131
И двата Боша, които харесах перат само с 47 л. 7 кг. Последните коментари бяха, че е хубаво да е с повече вода.  Rolling Eyes Ще трябва май да разгледам и Сименса ......

Втория модел ме учуди- 1200 оборота, а клас на центрофугиране В  newsm78

Аз пък въобще не залитам вече по тия прехвалени марки. Имам аспиратор Сименс- красив, ама нищо повече, и бръмчи, и не всичко изсмуква, струваше около 1000 лв.
Фурна АЕГ- пълно дърво откъм функции, сравнена със старото ми Канди, и естествено по- скъпа от него  Mr. Green

# 132
  • София
Добър ден!
чета и препрочитам,гледам характеристики,накрая ще питам тук.
Имам Аристон АВД169 на 7години без проблем с много функции,иска ми се да я сменя с по голяма.
"Чувствените" 6 чувство имат ли инверторни?
http://www.technopolis.bg/b2c/details//687353/P11100101/Пералня-AEG-L-87480-FL това ми харесва като характеристики.
Къде има добре запознати продавач консултанти?

# 133
Няма добре запознати продавач-консултанти.

# 134
 Joy
Няма добре запознати продавач-консултанти.
 Joy
Аз чета описания на всеки модел, както и ръководства за експлоатация в Интернет до наизустяване и дълго обмислям всяка функция, а напоследък съм решила да залагам на демонстрация. Виждам демонстрация, харесва ми - купувам. Ако не, мога да почакам.

Общи условия

Активация на акаунт