Каква пералня

• 871 750
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 525
  • София
Идеята за клипове всъщност никак не е добра ако целта е да се види шум. Зависи от това с какво е записван, как е компресиран,  как е качен, колко е усилено колони, ютуб и т.н. и реално се получава, че няма много общо с действителността.
За лг - капризни са при нивелация, както такива се  оказаха  много други нови перални, като си говорехме с познати тогава Wink

# 3 526
Всички нови са капризни. Но много зависи и от пода какъв е.

# 3 527
  • София
 Peace със сигурност, при нас не е добър, за това имахме и повече грижи.

# 3 528
Ако е бетон, теракот или друг стабилен под грижите не са чак такива както при ламинат, дюшеме и др.

# 3 529
  • София
ако са ти криви плочките(нашия случай) е, също при  общ наклон на под,  незаравнен и т.н.

# 3 530
  • Пловдив
И аз не искам да е от големите вериги...че... Crazy Трябва да пише производителя в упътванията,нали така?

# 3 531
  • на Мелмак
Според мен Боша е по-добре от АЕГ.
Имам позната,която си взе Миеле 2-ра употреба - много е доволна.
До нас има магазин за Миеле, втора употреба -най-скъпата пералня е 5-600лв. С гаранция 6 мес.

# 3 532
  • Пловдив
Според мен Боша е по-добре от АЕГ.
Имам позната,която си взе Миеле 2-ра употреба - много е доволна.
До нас има магазин за Миеле, втора употреба -най-скъпата пералня е 5-600лв. С гаранция 6 мес.
Peace
и аз клоня към Миеле втора ръка/втори вариант,щото не знам кво да избера/...оообаче с тоя дървен и квадратен вид Thinking А ми е в дневната.

# 3 533
Моята АЕГ с инверторен мотор за 10 кг пране е МНОГО шумна. Мъжът ми се кълне, че  е перфектно нивелирана, не знам това ли е проблема, или че е свободностояща в коридора и няма какво да обира шума около нея. Но въпреки мотора и марката, е много много шумна.
Според мен освен марка, чети отзиви за конкретен модел.

# 3 534
  • Пловдив
накрая ше взема едно Веко за 500лв. и да не ме е яд ooooh!

# 3 535
  • София
Поне ще е красива Mr. GreenММ ми се накара,че държах да е завряна в шкаф в холокухнята и нямало как да изпъкне дизайна. Mr. Green

# 3 536
Моята АЕГ с инверторен мотор за 10 кг пране е МНОГО шумна. Мъжът ми се кълне, че  е перфектно нивелирана, не знам това ли е проблема, или че е свободностояща в коридора и няма какво да обира шума около нея. Но въпреки мотора и марката, е много много шумна.
Според мен освен марка, чети отзиви за конкретен модел.
Хм... Чак странно. Кога се чува шума. След като е набрала вода и е започнало основното пране ли. При всяко завъртане наляво-надясно на барабана ли? При майка ми която е с 15 годишна пералня без инвертор например се чува когато пере буууу и спира, след това буууу когато завърта и така през цялото време. И при теб ли е така. Хм... Аз имам като твоята сушилня а пералнята ми е от същата серия - двете изглеждат еднакво ( питали са ме гости - защо имам 2 перални) и съвсем няма шум. Нали уж това е рекламата за инверторния двигател...

# 3 537
  • София
накрая ше взема едно Веко за 500лв. и да не ме е яд ooooh!

Нашата Беко започна да шуми малко повече при центрофуга. Но тъй като опира отвсякъде /освен отпред/ предполагам, че нещо се е разместила.

# 3 538
Като налива вода се чува много, като върти без центрофуга почти не, но като центрофугира, особено в началото на ниските обороти, е чак страшно. После се понаместват дрехите, и е почти по-добре и поносимо. Тук са споделяли мнение, че е точно от лошо нивелиране това...не знам. Понеже той повече няма да я нивелира, аз сама не мога, а и предполагам има и други хора, които няма чак толкова да си играят с нивелирането, предупреждавам, да си знаят.
На мен лично и сушилнята мис е струва шумна, там пък има по-скоро бучене Simple Smile. При пералнята ми няма такова постоянно бум или нещо такова, само при центрофугата и пълненето/изпомпването на вода.

# 3 539
  • Пловдив
Обаче Беко-то са само с до 1200 оборота...http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-BE … 1283-MB3/p/680603

Сименс...http://www.tehnomix.bg/siemens-wm-12-n-260-by  Thinking

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 12:32 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт