Каква пералня

• 871 844
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 510
Има, само трябва да намериш проверено място за такива уреди. И да няма в момента имат зареждане поне веднъж месечно.

# 3 511
  • Пловдив
Има, само трябва да намериш проверено място за такива уреди. И да няма в момента имат зареждане поне веднъж месечно.
Thinking да да намеря ще е проблема...

А според теб нова Бош за около 700лв. или втора ръка?

Предполагам Бош е по-безшумна от Горението,нали?Трябва ми тиха,щото ще е в дневната.
Това АЕГ има ли го някой...https://www.technomarket.bg/products/09138975/aeg-l-64740vfl ще ми се без дисплей и т.н.
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-BO … AE-20169/p/683816

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 12:50 от mystic woman

# 3 512
От мненията по- напред съм с впечатление че всякаква е по-добре отколкото Горене. Правят ги тихи но с някакво гадно свистене на мотора. Ами то какво като е сравнително тихо. То и скърцане на тебешир по дъска не е много децибели ама нервите ти отиват по дяволите. Нещо по-различен вид мотори ли слагат що ли?

# 3 513
  • Пловдив
Точно от това свистене искам да избягам  Confused било,щото мотора бил четков Thinking
по принцип исках черна,ама тия модели нямат.

# 3 514
Май Беко имат черни - но ти си знаеш.
Но и по-добре бяла отколкото свистяща.

# 3 515
  • Пловдив
Май Беко имат черни - но ти си знаеш.
Но и по-добре бяла отколкото свистяща.
Въпроса е дали пак няма да свисти Rolling Eyes Затова реших/по мненията тук/ че трябва да е АЕГ или Бош,ако не втора ръка Миеле.

# 3 516
Търси инверторна. Тея свистящите май не са дори и да казват така. Ако пък е и без ремък двигателя е практически безшумен. Чува се помпата за мръсна вода, шляпането на дрехите и някой цип как трака.

# 3 517
  • Пловдив
Търси инверторна. Тея свистящите май не са дори и да казват така. Ако пък е и без ремък двигателя е практически безшумен. Чува се помпата за мръсна вода, шляпането на дрехите и някой цип как трака.
А кои марки предлагат инверторни Thinking

# 3 518
  • София
Напоследък  повечето се изхитриха с инверторни двигатели - последно видях реклама на Беко, ако не бъркам.
Но без ремък са само ЛГ. Понеже съм с такава, съм пристрастна  Peace

# 3 519
  • Пловдив
 Tired трудна работа...

А 1000 об. дали да достатъчни да добре центрофугирани дрехи?

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 15:12 от mystic woman

# 3 520
И уърпул освен ЛГ. При едните се казва Директ Драйв при другите Зен

# 3 521
  • Пловдив
И уърпул освен ЛГ. При едните се казва Директ Драйв при другите Зен
Peace
И не съвпадат като имена на доволните от другите марки...кашата е пълна.

Девил Роуз,нали твоята не свисти?

# 3 522
О да. Дилемата е страшна. Гледай клипчета в мрежата относно шума. Аз така правих когато избирах.

# 3 523
  • Пловдив
О да. Дилемата е страшна. Гледай клипчета в мрежата относно шума. Аз така правих когато избирах.
Peace твоята каква е?

Страх ме е да не попадна пак да такова стъргало и то за същите пари Tired Пък било то и Бош и АЕГ.

# 3 524
Не, Сименса не свисти определено. Има звук като центрофугира, но за мен е в рамките на нормалното.
Общо взето работи незабележимо.
В тази връзка да вмъкна, че изплаква добре. Имах някои опасения заради пестенето на вода при новите перални, но всичко е Оk.
Пропуснах да споделя, че ползвах Бош инцидентно при пътуване и също ме очарова като работа и изпиране. Не знам какъв модел е, но не беше турска сглобка. На турските някак си пластмасата е друга, изглежда по-некачествена. Ако гледаш в магазина прави впечатление като са наредени една до друга.
Идеята да гледаш потребителски клипове е добра.
LG са капризни  при нивелиране. Обсъждаше се тук в темата преди няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт