Каква пералня

• 875 633
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 210
 Stop Аз пък не я искам,ще ми иде новото хоби какъв препарат да сложа? Колко bowuu?

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 15:11 от BobiPak

# 211
То хубу , ама предпочитам аз да сменям пералнята , а не тя потребителите си.  #Crazy А тази определено ще зарови поне две поколения. Пък и много юфтина беееее Money

# 212
Ако направят такава, която и да простира и глади, и 10 бона ще дам Mr. Green

# 213
Да ти дам старата ми Перла? Дълги години се мъчеше да ходи да простира, но не можах да я обуча. Може би ти ще успееш. Но за гладенето...

# 214
Тц, мерси Crossing Arms, требе ми и да глади Laughing

# 215
Тук гледам, се е заформила дискусия по пералните на Миле. Да, хубави са. Моята не е тази марка. но пък сушилнята ми е. Чисто нова си я взех и то точно най-евтиния за тях модел - около 2100 лв май беше. Та ако сега трябва да си купувам пералня, може и да се хвърля на Миеле, но ще си взема от по-евтините им модели. Повярвайте, пак са страхотни, а разликата в цената е двойна. Щото за 5 бона нали се сещате колко перални от по 500 лева ще сте сменили - все няма да са десет струва ми се.

# 216
Аз си купих преди 2-3 месеца Whirpool. Тази ми е втората. Не че първата се развали Wink Дори напротив. Преживя няколко местения от апартамент в апартамент. И накрая, като се установих взех нова, пък старата оставих на татко да се пере (поне нея свикна да пуска  Simple Smile без видими поражения). Та до днес и двете перални си работят. За цена - качество съм супер доволна. Майка ми имаше една американска машина с горно зареждане. Беше боец от класа. Втора ръка, но никога не се е разваляла. Наложи се да я подарим, т.к. не мина през вратата на мокрото помещение, а в коридора нямаше как да перем.... После си купи Ariston с горно зареждане и майсторът си идваше поне 2 пъти в годината за основен ремонт. При последния не издържах и я хвърлихме.

# 217
Такааа ....  Grinning добре е Бошчето доволна съм. Вече две пранета извъртя. Хубаво пере, изглежда добре - дисплейче, светлинки ... не очаквах, че толкова ще ми радват окото  tooth

Имам забележки само към инструкцията за ползване. Бях свикнала с аристонската, където ако переш гащи, чаршафи, пердета и д.р. ти препоръчват коя програма да ползваш. Тук всичко е разделено на тип тъкани, което сигурно не е лошо, но като не съм свикнала ...

# 218
Ninia, честита да ти е и от мен! Безаварийно дълго време да си я ползваш! Чак да ти омръзне! За Бош да ти кажа като ходех по мъките със сервиза на Горение и дискутирах с търговеца, дето ми беше продал пералнята и заедно се тюхкахме, той ми сподели, че най-се ядвал гаранционния сервиз на Бош, обаче ДАНО не ти се налага да прибягваш до него! За програмите - имам една любима на моята. Казва се микс 30 - пъхам всичко и пера на 30 градуса. Ако е с качествен препарат - изпира се добре. Всъщност 60 градусовите перални ги позабравих вече. Най-много на 40 да пера. Но и моята има означени по тъкани и градуси.

# 219
Такааа ....  Grinning добре е Бошчето доволна съм. Вече две пранета извъртя. Хубаво пере, изглежда добре - дисплейче, светлинки ... не очаквах, че толкова ще ми радват окото  tooth

Имам забележки само към инструкцията за ползване. Бях свикнала с аристонската, където ако переш гащи, чаршафи, пердета и д.р. ти препоръчват коя програма да ползваш. Тук всичко е разделено на тип тъкани, което сигурно не е лошо, но като не съм свикнала ...
Шумна ли е и какъв точно модел е ? Честито  Peace

# 220
Бош е отличен избор. Честито и много пране да изпереш с нея!

Също съм чувала отлични отзиви за Миеле, АЕГ, Електролукс.

# 221
Благодаря ви момичета  Flutter

milittana и на мен тази програма микс ми допадна; това беше първата програма, която пуснах. При мен обаче е с 40 градуса. Аз я коригирах на 30 градуса, за да видя какво ще стане  Whistling Изпраха си се дрешките.

klem4e не бих казала шумна, не е нещо натрапчиво. Не е и от безшумните де, моторът й не е инверторен. Пералнята е  BOSCH WAE 24465BY.

# 222
Да ти дам старата ми Перла?

Гес, да не би да е жива Laughing?

# 223
Sourcherry, жива е и работи.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 00:09 от Guess Who

# 224
И ние имахме Перла преди сегашната ни пералня. Изхвърлихме я работеща. Переше по-добре от тази, с която сме в момента. Просто вече ни хващаше срам, когато казвахме, че ползваме антика и искахме да си купим нещо ново. Толкова ни е бил акъла. Повече от 15 години един болт не й сменихме. Работеше си безотказно и най-важното е, че переше идеално. И центрофугата й беше по-добра. Еми, кво да кажа, сега няма такива машини. Имам чувството, че е политика на самите производители.

Общи условия

Активация на акаунт