Каква пералня

• 875 590
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 195
Аз за сега пера в пералнята на нашите- самсунг - милият се раздрънка нещо  Blush
Тези дни ще отскоча до експото да видя дали консултантите ще ме омаят с някой Бош или Сименс  Flutter

Шани Сименсите как са, дават ли много жертви?

# 196
  • с/у ОколоМръсТното
`GHOst whisSpeRer* ~, само полепнала (обичайна) мръсотия видях... Това е тънък слой от засъхнал препратат + власинки... И не е навсякъде, само в долната част е. Другото е невидимо за очите...  Laughing Кутията оцеля, де.

Vayana, от време "оно" не харесам марката Канди (лепилата им са много специфични и нямат отстраняване...). Но пък има части за тях и аз (ние) добре работим с гаранционния им сервиз.
Нямам наблюдение в/у тази серия, за която ме питаш.

Ninia, чат-пат изилиза и по някой Сименс (предимно 2ра употреба или донесен от чужбина). Но марката не е "традиционна" за БГ, както са Индезит, Аристон, Канди, Горене, Електролукс и т.н. По-скоро е "екзотична", както аз ги наричам.
Бош е по-срещана марка в БГ.

Нашите имат Сименс, 2-ра употреба. Повече от 20г. вече го експлоатират и е имал 2-3 дребни дефекта за тези години.

# 197
Шани екзотика е Сименса да. Добре тогава Бош-а и АЕГ-то държат ли се добре на фона да речем на Електролукс, Канди?

# 198
  • София
`GHOst whisSpeRer* ~, само полепнала (обичайна) мръсотия видях... Това е тънък слой от засъхнал препратат + власинки... И не е навсякъде, само в долната част е. Другото е невидимо за очите...  Laughing Кутията оцеля, де.

Vayana, от време "оно" не харесам марката Канди (лепилата им са много специфични и нямат отстраняване...). Но пък има части за тях и аз (ние) добре работим с гаранционния им сервиз.
Нямам наблюдение в/у тази серия, за която ме питаш.

Ninia, чат-пат изилиза и по някой Сименс (предимно 2ра употреба или донесен от чужбина). Но марката не е "традиционна" за БГ, както са Индезит, Аристон, Канди, Горене, Електролукс и т.н. По-скоро е "екзотична", както аз ги наричам.
Бош е по-срещана марка в БГ.

Нашите имат Сименс, 2-ра употреба. Повече от 20г. вече го експлоатират и е имал 2-3 дребни дефекта за тези години.

Благодаря ти, Шани! Лепилата на Канди са специфични - предполагам говориш за затрудняване на ремонта им, а не за потребителите?

# 199
  • с/у ОколоМръсТното
Vayana  Peace

# 200
Ходих в експо2000 .... консултанта там още повече ме обърка  Crazy
Поне научих нещо ново - ако си платиш 36 лв. гаранцията от 2 год. става на 5 год.  Flutter

# 201
  • с/у ОколоМръсТното
защо, какво ти наговори този от Експо-то?

# 202
# 203

Честита придобивка! Да ви служи вярно и безаварийно Hug

# 204
Приемам пожеланието  Grinning Точно в този момент мъжът ми я купува. След няколко дни ще пиша как е  Party

# 205
 Hug Честито!!! Страхотна е! Да пишеш впечатления  bouquet

# 206
  • Русе
Ninia , ползвай си я със здраве!И аз ще чакам впечатления. Hug

# 207
  • с/у ОколоМръсТното
Ninia, честито!  Hug

Аз си избрах тази: http://www.techno-mix.com/post/novini/novata-peralnya-na-miele-w … tehnologiite.html

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 208
Ех, точно щях да попитам колко 5000 лв струва тази, но реших да проверя сама и се оказа толкова.
То и аз си я избрах иначе ( ако някой реши да ми я подари )

# 209

Запази една и за мен Laughing Някой да иска да ми я купи за коледа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт