Каква пералня

• 871 935
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Пловдив
Относно последните постове за Горение...и аз съм от опарилите се с нова пералня...ето кво трябва да търпя,според продавача Tired

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 14:35 от mystic woman

# 3 376
  • Бургас
Какво?

# 3 377
  • Пловдив
Peace коригирах,сори.

# 3 378
  • на Мелмак
Аууу, това ри реже мозъка  ooooh!

пп. Аз също имам Маргаритка - на 12+ г. , работеща перфектно при свекърва ми .
Още веднъж - марките не са това , което бяха .....

# 3 379
  • Пловдив
Аууу, това ри реже мозъка  ooooh!

м дааа и според продавача са четките,които щели да се раздвижат Whistling Ама доста мами ми казаха,че не става така...просто така си работел четковият мотор Confused За мен не е нормално.

# 3 380
Така.. каквто споделих, нивелираната ни пералня на 600 оборота се тресе ужасно...
На 1400 се разкарваше в мокрото помещение...

Давайте идея какво да направим, за да не се разхожда?
Подложка някаква дали ще свърши работа..
Въпреки че е нивелирана с уред за това, все се тресе  Sad Старата не правеше така Sad

# 3 381
  • София
продължавайте да нивелирате

# 3 382
реално не виждам как - пода е мн крив, а крачетата мн къси.
от едната страна дори й е подложена дъска, защото крачетата не стигат..

сигурно не разбирам, обаче не знам какво може повече да добавим към нивелацията

# 3 383
Така.. каквто споделих, нивелираната ни пералня на 600 оборота се тресе ужасно...
На 1400 се разкарваше в мокрото помещение...

Давайте идея какво да направим, за да не се разхожда?
Подложка някаква дали ще свърши работа..
Въпреки че е нивелирана с уред за това, все се тресе  Sad Старата не правеше така Sad
Вдигнете пералнята и вижте да не би отдолу да е останало парче от стериопора на пералнята.
Писах в предната тема, че при нас имаше такъв проблем и като надигнахме пералнята открихме остатъци от стериопора.

# 3 384
  • оттам, откъдето започва България
Ние сложихме от гумените подложки на крачетата и сега дори в случаите, когато не разпредели правилно прането и се поразтърси, тези подложки омекотяват вибрациите. А като си помисля, че цяла година стояха в шкафа, а пералнята си подскачаше. Embarassed

# 3 385
  • София
ако подът е много крив надали ще я наместите като хората и сигурно ще се разхожда, освен да питате продават ли се по-дълги крачета или да търсите някакви универсални, които да станат за вашата.
Ние също слагахме гумени  подложки, с тях по-зле беше, не се разхождаше, но се тресеше повече...тя нашата по принцип не се разхождаше де.
Иначе има и подложки против пързаляне, едни грапавички тип шкурка, може и да спрат самата разходка, но кой знае ако ви е толкова крив пода, надали много ще спасят.
Другото е да пробвате с някаква дъска цяла под пералнята да изравните и отдолу под нея с нещо като тънка изолация да обира луфтовете.

# 3 386
  • на Мелмак
На пода не може ли нещо равняващо да се сложи ?

# 3 387
  • София
Не купувай  никакви подложки и гумени крачета - те влошавата вибрациите още повече, само ще даваш пари.
Докато работи ли я нивелирате? Пълна с пране? Ако е празна или неработеща, няма на успеете. С подлагането на дъски подозирам, че също се влошават нещата, защото навярно се и мести от вибрациите.
Оставете нивелира и действайте на проба-грешка, развиване и навиване на крачетата с по четвърт оборот. Накрая ще й намерите баланса, но ще си скъсате  нервите явно.

# 3 388
  • София
о, при нас накрая точно така се оправи, с изолация и тънка дъска (плот), не се мести, защото е с болтове за пода хванат. Ако пода е равен или поне не много крив с нивелация ще се оправи само, но ако е чак тоолкова крив, вероятно няма да го бъде само с това.

# 3 389
Стериопора махнахме още при разопаковането. Беше вътре при чарковете на пералнята... Един само? Да не би да има повече?

Благодаря за съветите, ще се мъчм да нивелираме още и още, и евентуално с нещо да подложим..
То не върви да се разхожда така Sad

Ще ме извиняват Беко, обаче... надали предната е прецизно нивелирана, такова нещо не е имало ..
Това Беко е чудо, неприятно чудо!

Общи условия

Активация на акаунт