Каква пералня

• 871 961
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Под Сините камъни
това е инверторен мотор и всички нови перални издавали този шум, да съм си перяла спокойно, без да се притеснявам.
Какви са тези глупости? Инверторен мотор и шум. По-вероятно е от ремък това свирене. Аз като съм с инверторен мотор и без ремък чувам само плискането на водата и повече шум при центрофуга.
Сега се сетих - да не е и някой лагер с дефект някакъв?
При инверторният мотор трябва да няма лагери  newsm78
На моето АЕГ чувам само пълненето и после центрофугата

# 3 406
  • Пловдив
Ееее,блазе ви...явно малко четох преди да тръгна да купувам  Confused Някакви съвети... Rolling Eyes

# 3 407
Ееее,блазе ви...явно малко четох преди да тръгна да купувам  Confused Някакви съвети... Rolling Eyes
Не се ядосвай. И моята е безшумна /въобще не съм я нивелирала/ и безпроблемна, ама струва 1300 лв, та ползвай си уреда докато се счупи и сменяй. Желателно е да дадеш повечко парички, за да нямаш ядове, че аз без друго мога в къщи, но без пералня и прахосмукачка - не Simple Smile

# 3 408
  • Пловдив
Не се ядосвай. И моята е безшумна /въобще не съм я нивелирала/ и безпроблемна, ама струва 1300 лв, та ползвай си уреда докато се счупи и сменяй. Желателно е да дадеш повечко парички, за да нямаш ядове, че аз без друго мога в къщи, но без пералня и прахосмукачка - не Simple Smile
Щеше да не ме е яд,ако бях дала 200лв. за уред втора употреба...а и сигурно щях да съм в пъти по-доволна  Confused Ама късно е...да мъча да я продам ли newsm78

п.п.твоята каква беше?

# 3 409
 Моята е също от "вървящите". Бях купила купила от Лидл крачета, но продължи да се тресе и да се движи. От това се продупчиха и те и ги изхвърлих. Идва един майстор, уж я нивелира, ама тя пак си тресе. Това, което забелязвам е че едното предно краче вече си е счупено/ резбата е разбита, отдолу е позагубило форма, защото като центрофуга крачето като го пипна се клати леко.(друг е въпроса, че си мисля, че самата пералня отдолу е поразбита, но няма възможност да я извадя и обърна.)
Има ли универсални крачета или трябва да си са за точно определен модел? Да ги сменя, пък да видим. Интересното е, че един път тресе и движи повече, друг пък по-малко, а бе лудница Close

# 3 410
  • София
Излизат разни общо взето универсални, но пак имат различен диаметър , с който трябва да се съобразиш- може би най-сигурно да звъннеш на фирмен сервиз и да питаш продават ли резервни.

mystic woman - сега успях да видя филмчето, звукът е ужасен и в никой случай не е обичаен за всички нови машини... дано наистина нещо ви се разработи и до спре...

# 3 411
това е инверторен мотор и всички нови перални издавали този шум, да съм си перяла спокойно, без да се притеснявам.
Какви са тези глупости? Инверторен мотор и шум. По-вероятно е от ремък това свирене. Аз като съм с инверторен мотор и без ремък чувам само плискането на водата и повече шум при центрофуга.
При инверторния няма четки, но си има лагери - все пак барабана се държи на тях. А може да няма и ремък ако е директ драйв. Този пищящ звук като от самолет съм го чувала и от Перла - още тогава всеки си знаеше че е или от ремък, или от свирещ лагер започнал да се разбива.

# 3 412
  • Под Сините камъни
При инверторния няма четки, но си има лагери - все пак барабана се държи на тях. А може да няма и ремък ако е директ драйв. Този пищящ звук като от самолет съм го чувала и от Перла - още тогава всеки си знаеше че е или от ремък, или от свирещ лагер започнал да се разбива.
Може,не споря.Все пак съм доста далеч от тая техника.На мен ми трябва да работи и толкова.

# 3 413
  • Пловдив
То всеки иска да работи...ама ако е като при мен  ooooh!

# 3 414
  • София
От близо година съм със Siemens и такива чудеса, каквито вие описвате, не са ми се случвали. Не чувам нито пълнене, нито центрофуга. newsm78 Даже съм си включила звуковия и светлинен сигнал за край на програмите, за да я чувам, когато е готова.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 11:53 от missence

# 3 415
missence можеш ли да напишеш кой точно е модела на Сименса?
След Нова година мисля вече да купувам новата пералня Simple Smile

# 3 416
  • София

WM16W640EU или WM14W540EU. Нашата е втората.
Довечера ще погледна пак, но мисля, че WM16W640EU тогава не беше налична. Разликата е в кг и оборотите.

9кг/ 1600 оборота
8кг/ 1400 оборота

# 3 417
Щеше да не ме е яд,ако бях дала 200лв. за уред втора употреба...а и сигурно щях да съм в пъти по-доволна  Confused Ама късно е...да мъча да я продам ли newsm78

п.п.твоята каква беше?
Сименс Made in Germany

# 3 418
Някой питаше по-нагоре дали крачетата са универсални - ние купихме универсални от Броколаж.
Засега пералнята не се движи, а сменихме само две от крачетата...

Ако има проблеми - пак ще пиша.

# 3 419
  • в града на вечния купон

WM16W640EU или WM14W540EU. Нашата е втората.
Довечера ще погледна пак, но мисля, че WM16W640EU тогава не беше налична. Разликата е в кг и оборотите.

9кг/ 1600 оборота
8кг/ 1400 оборота
огромна  е разликата в двата  модела.
WM16 e idos

Общи условия

Активация на акаунт