Каква пералня

• 871 924
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 390
Стериопора махнахме още при разопаковането. Беше вътре при чарковете на пералнята... Един само? Да не би да има повече?

Благодаря за съветите, ще се мъчм да нивелираме още и още, и евентуално с нещо да подложим..
То не върви да се разхожда така Sad

Ще ме извиняват Беко, обаче... надали предната е прецизно нивелирана, такова нещо не е имало ..
Това Беко е чудо, неприятно чудо!

Купувайте смело турски боклуци.
Ердоган има нужда от пари в хазната за похoда на изток.

# 3 391
Mirella_,

Хайде, нека аз да определям за какво да си харча парите Wink

Упс! Забравих, че "хайде" е турска дума Simple Smile

Благодаря ти за полезния пост! Stop

# 3 392
  • София
Ако четеш темата, ще видиш, че почти всички нови се нивелират трудно - без значение дали са турски, корейски, полско-немски или марсиански.
Със старите не беше така - навираш я на мястото й и тръгва.

# 3 393
  • Пловдив
Нашата,Горение,се нивелира супер лесно...ама проблема пък е другаде Mr. Green

# 3 394
И на мен ми идват къси крачетата, затова им слагам отделни подложки от тънки дървени дъсчици върху парченце гума. Иначе, ако е директно върху дъска се пързаля и ползата е никаква.

# 3 395
Купихме по-дълги крачета.
Но пак ще се пързаля, защото са пластмасови, а не гума. Та търсим и гума за под пералнята.
Къде се продават такива?

# 3 396
Относно последните постове за Горение...и аз съм от опарилите се с нова пералня...ето кво трябва да търпя,според продавача Tired

Скрит текст:

Абсолютно същият проблем имам и аз, но го търпя вече 4-5 години. Серията е предполагам Gorenje Simplicity, и ако мислиш, че с времето ще отшуми не се надявай. Просто ще свикнеш със шума, или като мен ще избягваш да стоиш в помещението докато пере. На мен пък от сервиза ми беше обяснено, че това е инверторен мотор и всички нови перални издавали този шум, да съм си перяла спокойно, без да се притеснявам.

# 3 397
  • Пловдив
Относно последните постове за Горение...и аз съм от опарилите се с нова пералня...ето кво трябва да търпя,според продавача Tired

Скрит текст:

Абсолютно същият проблем имам и аз, но го търпя вече 4-5 години. Серията е предполагам Gorenje Simplicity, и ако мислиш, че с времето ще отшуми не се надявай. Просто ще свикнеш със шума, или като мен ще избягваш да стоиш в помещението докато пере. На мен пък от сервиза ми беше обяснено, че това е инверторен мотор и всички нови перални издавали този шум, да съм си перяла спокойно, без да се притеснявам.
Модела е SEnsoCare...и от това се притеснявам,но няма как да избягам от помещението Confused На мен ми казаха,че е от четките на мотора и Всички перални били така като нови,в началото Whistling Казаха да пера още,ще се разработели...

# 3 398
  • София
Моят аристон издаваше такъв звук, но го гарнираше с неистово тропане по време на центрофуга. Било нормално. Извиках техник още първия ден. По телефона се опитаха да ми обяснят, че звукът като от сешоар бил нормален за тодзи авангарден двигател. Викам - ма не е като от сешоар, а като от излитащ самолет #Crazy Мъката продължи 12 г.
Явно Горенье са усвоили напредничавата технология на Аристон.

# 3 399
  • на Мелмак
Е , нали точно това е рекламата за инверторите трябва да = на тих, безшумен ?
Аз също съм с инверторен , но ми е тиха , чувам дърпането на водата .

Имам питане за пералните , които имат отделения - резервоари за течен препарат и омекотител, като сложиш напр. 1л. течен препарат за цветно , предполагам ,че има опция за изключване на автоматично дозиране , ако искам да сложа прах за бяло , нали?

# 3 400
  • София
Но пак ще се пързаля, защото са пластмасови, а не гума. Та търсим и гума за под пералнята.
Къде се продават такива?
Погледни тези линкове:
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК

# 3 401
Къде се продават такива?
Може и коркова подложка да сложите.

# 3 402
  • Wonderland
Е , нали точно това е рекламата за инверторите трябва да = на тих, безшумен ?
Аз също съм с инверторен , но ми е тиха , чувам дърпането на водата .

Имам питане за пералните , които имат отделения - резервоари за течен препарат и омекотител, като сложиш напр. 1л. течен препарат за цветно , предполагам ,че има опция за изключване на автоматично дозиране , ако искам да сложа прах за бяло , нали?
 Да, има опция да й кажеш да не дърпа прах от чекмеджето.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 22:11 от Sly Red Fox

# 3 403
  • на Мелмак

.  Да, има опция, да й кажеш да не дърпа прах от чекмеджето.
Мерси! Grinning

# 3 404
това е инверторен мотор и всички нови перални издавали този шум, да съм си перяла спокойно, без да се притеснявам.
Какви са тези глупости? Инверторен мотор и шум. По-вероятно е от ремък това свирене. Аз като съм с инверторен мотор и без ремък чувам само плискането на водата и повече шум при центрофуга.
Сега се сетих - да не е и някой лагер с дефект някакъв?

Общи условия

Активация на акаунт