У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 792
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Миналата седмица гледах за Легендата Донър, нищо особено с тия клошарски истории.

Или как беше - "Внимавай, че и най - добрият приятел, може да се окаже враг."  Mr. Green

# 451
За снощи имах друг план,но в крайна сметка се спрях на "Престиж" по бтв синема.Еми невероятен филм е.Може би най-любимият ми  Heart Eyes Гледала съм го 2 пъти,но винаги мога пак да го гледам  Crazy

За днес планувам "The Haunting"  Flutter Някакви отзиви?Нисък рейтинг,но пък готини актьори  newsm78

# 452
"The Haunting" е с незаслужено нисък рейтинг, трябва да е поне с 1 единица отгоре. Добре е направен и историята не е лоша (който е чел романа, знае), но за съжаление е преексплоатирана - ще ти се стори позната, защото си гледала поне един клонинг. Оригиналът от 1963 също е добър, може и него да пробваш.

# 453
Благодаря много,ще го гледам значи  Flutter   bouquet
Сега ще погледна и оригинала  Peace

# 454
  • София
Цялата тема прочетох, и сто филма свалих! Мерси!   bouquet

Що така досега не съм чела тука ... се чудя.

Снощи гледах Паранормална активност, първата част. Повече няма да гледам от него. Направо умрях от страх. Ей такива филми ме кефят, кървища не обичам, от типа на Хотелите на ужасите  baby_neutral То па там па се изклаха.

Гледам, че обсъждате и други, освен психарийки.
Свалих си и Реквием за една мечта, обичам да си поплаквам. Дано ми хареса!
Последно ревах оня ден, на Съдба на куртизанка. Обожавам го!
Сами, приличаш ми на главната артистка, през цялото време си мислех за теб  Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 16:33 от Вивиан

# 455
  • София
Сами, преличаш ми на главната артистка, през цялото време си мислех за теб  Hug

Нашата Сами е по-хубава  Wink !
Филмът е разкошен! Въпреки че не е по темата и аз го харесвам много.

# 456
  • Ænima/Albuquerque
Паранормална активност, първата част. Повече няма да гледам от него. Направо умрях от страх. Ей такива филми ме кефят, кървища не обичам, от типа на Хотелите на ужасите  baby_neutral То па там па се изклаха.

Свалих си и Реквием за една мечта, обичам да си поплаквам. Дано ми хареса!

И аз след първия филм се отказах да гледам другите! Много страх брах!  ooooh!

За Реквиема... Боже, какъв филм!  newsm45

# 457
  • София

За Реквиема... Боже, какъв филм!  newsm45

Ухаа  smile3508 Ама ще си го гледам когато съм сама, че мъжа ми ми се смее като рева  Crossing Arms Искам да си порева с кеф  Flutter

Относно Паранормална активност, успокоих се, че не съм само аз  Embarassed Ама толкова бързах да го спра, че не разбрах, след като мацето си преряза гърлото има ли още нещо, което изпуснах? Че директно му сложих точката, не можех повече  ooooh!

# 458
  • Ænima/Albuquerque
Финала му беше кофти... бррр, не искам да се сещам.  ooooh!

Да, гледай Реквиема сама, ефекта е по-мощен.  Tired

# 459
Току що свърших Адаптация , провокирана от коментарите тук. Бих казала че е с класи на Реквием-а. Изгледах го с огромно удоволствие, а не се имам за претенция   Rolling Eyes

# 460
  • Ænima/Albuquerque
Според мен "Адаптация" и "Реквиема" не бива да бъдат сравнявани.

# 461
Според мен "Адаптация" и "Реквиема" не бива да бъдат сравнявани.
Така е , Sarcasm™ , темите в Реквием-а са ми толкова безразлични и далечни, че получава една прозявка от мен Tired Иначе като тийн се впечатлих и аз Grinning

# 462
  • Ænima/Albuquerque
Е, това вече е въпрос на гледна точка.  Mr. Green

Иначе, аз по-назад в темата се чудех с к'во да сравня "Адаптация" и от мен излезе само "Ъъъ... бе странен е!"  hahaha

# 463
Да се включа и аз като черна станция за "Реквиема".
Не мен въобще не ми хареса,нито пък трогна.Незнам,може би защото главния актьор много ме дразни  ooooh!

Изгледах "The Haunting".Никак не беше лош да ви кажа.Рейтингът определено му е малко  Peace

# 464
На оригиналДЪ не е.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт