У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Так де,така де....ама онова стралище,което му се облещи над леглото....  #Crazy #Crazy Това не можа да понесе ранимата ми душа  Whistling

Иначе,да,много ми беше инетресно самото действие и въобще тази архаична атмосфера  Heart Eyes

# 511
  • Варна/Лондон
Ще ме накарате да го гледам пак. Аз нищо не усетих първият път. Даже не помня да ме е стреснал. Виж, Емили Роуз го помня, особено към 03ч. посред нощ ако не съм заспала, с голям страх ходя до бад рума. Laughing

# 512
Е тва е от новия - http://www.whatdidtheysee.com/   Mr. Green

# 513
Так де,така де....ама онова стралище,което му се облещи над леглото....  #Crazy #Crazy Това не можа да понесе ранимата ми душа  Whistling

hahaha На тази сцена и аз се задавих с царевичната пръчица, до тогава филма ми беше интересен, но не и страшен. И края....  Sad

Само да си кажа Simple Smile, че на мен "Dead silence" никак не ми допадна, края на филма имаше елемент на изненада и до там.

Да си причинявам ли Паранормална активност или не?  Rolling Eyes

# 514
Самсара,нали  Laughing BTW и аз ядох царевични пръчици,ама бяха свършили вече...та ми бяха свободни ръцете на тази сцена да душа милото  Mr. Green

"Паранормална активност" е яко филмче,но не е чак толкова страшен  Thinking Няма някакви изкривени страшилища,по-скоро човърка психиката  Crazy

"Dead silence"
въобще не ми хареса  Rolling Eyes

# 515
  • София

"Паранормална активност" е яко филмче,но не е чак толкова страшен  Thinking Няма някакви изкривени страшилища,по-скоро човърка психиката  Crazy

Точно я човърка  Twisted Evil Twisted Evil
Мен примерно от страшилища не ме е страх, ясно е че са филмови ефекти, но "Паранормална активност" ... Толкова е реален, че ...

Сами, ако ще го гледаш - гледай го когато не си сама и през деня  Laughing
Ако искаш УАУ ефект - през ноща. Ние така го гледахме, доста ми повлия  hahaha

Снощи гледахме Километър 31. Готино филмче, за духове  Heart Eyes

# 516
  • Ænima/Albuquerque
"Паранормалната активност" и мен ме сдуха.  Tired Сами, мое го пробваш...
"Мъртвешка тишина"... нещо... не съм впечатлена, дори не мога да си спомня как свърши.  Thinking

# 517
  • София

Вив, моля те гледай Реквиема и си кажи мнението  Peace

Снощи го гледахме. Боже ... от средата нататък, особено към края, едвам преглъщах от ужас, от мъка, от паника ... Ужасно реален за съжаление филм.
Цяла вечер несъзнателно се улавям, че се моля Бог да пази децата ни ...

Този път мъжа ми не ми се смя на сълзите. Усетих го и него, че му е трудно да диша нормално.

# 518
Препоръчвам The Task  Peace Всъщност не съм го довършила до край,смятам по тъмно да го направя,но е доооста добре  Twisted Evil

# 519
  • Пловдив
Снощи гледахме доста добър трилър с Алек Болдуин и Никол Кидман - Malice/Злоба

# 520
  • USA, Steak State

Вив, моля те гледай Реквиема и си кажи мнението  Peace

Снощи го гледахме. Боже ... от средата нататък, особено към края, едвам преглъщах от ужас, от мъка, от паника ... Ужасно реален за съжаление филм.

Този път мъжа ми не ми се смя на сълзите. Усетих го и него, че му е трудно да диша нормално.

http://www.imdb.com/title/tt0454931/ ????

# 521
Да ви питам като вещи в подобни филми, само аз ли възприемам  частите на " Писък" като комедийно филмче? Бе много ми е детинско и елементарно това с маската и труп след труп, труп след труп. Те много нескопосано и умират де... Laughing

# 522
  • Ænima/Albuquerque
Не си само ти.  hahaha

# 523

Вив, моля те гледай Реквиема и си кажи мнението  Peace

http://www.imdb.com/title/tt0454931/ ????

http://www.imdb.com/title/tt0180093/ Peace Peace Peace

# 524

Общи условия

Активация на акаунт