У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 874
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
"Eden lake" не ми хареса въобще!

# 481

От тези, които си изброила, 25 е Shutter Island, май точно ти беше повдигнала темата за него преди няколко страници. Какво точно разбра от него?

Филма го гледах веднага като излезе с онова ужасно качество,което е все едно беше сниман с VGA камера  Laughing Но просто нямах търпение.Пиша с бяло,за да не спойлвам.
Това,което разбрах е ,че Лео си беше шизофреник,въпросния опасен болен и всичко,което си представяше,че се случва беше плод на неговото въображение или по-точно доктора участваше в цялата "игра".

Може и да греша,гледах го само веднъж и мисля да повторя отново с хубаво качество  Rolling Eyes

Не се влияй много от коментарите в замунда.Моите впечатления също в повечето случай съвпадат с отрицателните мнения,но има филми,които абсолютно не се оправдават от тези отр. коментари.
Тези трите,които изброих мисля,че са от тях.
По-добри са от някои,които ти си изброил в своята листа.
Разбира се,всеки има различни предпочитания и очаквания,различни виждания и няма как да се харесва всичко от всеки.Но като гледам твоите любими филми общо взето се припокриват на 90% с моите,така че мисля,няма да останеш разочарован от тези 3 ,особено "The ring"/американската версия/.  Rolling Eyes За мен това си остава най-въздействащата ми психария  Rolling Eyes

# 482
Снощи гледах "Аполо 18", много потискащ филм, докара ми лоши сънища.

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Да го гледам ли? М?

# 484
Точно тия дни не.  Mr. Green Тегав е, може да ти дойде свръхдосаден. Мощна сдухня като цяло. Със сигурност не е добър избор за хора със склонност към клаустрофобия.

# 485
  • Ænima/Albuquerque
O! O! Клаустрофобия! Имам.  Close

Ще го отложа за след седмица, начи.  Crossing Arms

# 486
Да, да, най-добре.  Laughing

# 487
Леле, колко сте изписали Simple Smile

Виви, големи сме шматки с Кали, да не те поканим тук  Crazy, темата на Кинг на гости на Мистерии и ужаси  Wink  Party

Коя актриса, от Съдба на куртизантка ли? Не съм гледала филма.
Кали,благодаря за комплмента, но ме е хваща срам така

Само да ти кажа с кое криипи създанийце една потребителка в темата ми  сравни ника тук  hahaha - Самара от The ring. Това ми е най-ужасния филм, още ме хваща страх понякога като гледам тъмен екран на телевизор - ау!
Май само близанaчките от Сияние й се мерят по-стаховитост - Сарки, кажи, така ли е или бъркам Simple Smile?

И аз има списък от около 20 филми  Whistling и никакво време до дата 20 февруари. Само чета и пиша и записвам...

Вив, моля те гледай Реквиема и си кажи мнението  Peace

Eden lake и аз го харесвам.

# 488
  • Ænima/Albuquerque
Май само близанaчките от Сияние й се мерят по-стаховитост - Сарки, кажи, така ли е или бъркам Simple Smile?

Баш така си е.  newsm43

# 489
The legent ...аз лично споделям твоите любими филми.И "Ghost ship" ми беше много интересн/преди доста години съм го гледала мисля,че беше с Джулиана Маргулис."Identity" го помня и до днес,много любим мой филм.

Единствено не съм съгласна с теб за "Departed"  Thinking На мен лично ми е един от най-любимите  Heart Eyes Такова извъртане става накрая,че стоях с отворена уста  Laughing

Но въпреки всичко няма значение.Не споря,всеки си избира сам филмите  Peace

# 490
Гледахте ли скандинавската версия на " Момичето с татуирания дракон" снощи и онази вечер  по бнт? Честно казано очаквах повече. Някак си мудно и безинтересно вървеше.

# 491
  • Пловдив
Идвам да се похваля с една класика,която гледах днес - Rosemary's Baby.Побиваха ме тръпки през цялото време.Хареса ми филмът Simple Smile

Вчера с приятеля ми гледахме The Shelter,който също беше доста добър Wink Добре че прочетох за него тук,иначе не бях чувала за филма Simple Smile

# 492
Току що приключихме "Alive".
Еми страхотен филм  Heart Eyes Къде съм бляла досега  ooooh!
Обожавам такива филми,разциврих се от радост накрая  Blush

Много ми напомня на "Eight below" с кучетата  Heart Eyes

# 493
  • Варна/Лондон
Току що приключихме "Alive".
Еми страхотен филм  Heart Eyes Къде съм бляла досега  ooooh!
Обожавам такива филми,разциврих се от радост накрая  Blush

Много ми напомня на "Eight below" с кучетата  Heart Eyes
С тоя филм свалих Сарки, пък тя ме ухажва с Алфи. hahaha

# 494
  • USA, Steak State
Препоръчвам за любителите на зомбита:
http://www.imdb.com/title/tt1699231/

Общи условия

Активация на акаунт