У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 34 156
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Да попитам нещо.
"Интернатът" колко сезони е? Завършен сериал ли е или има още за снимане/излъчване.
И всичко ли е качено във V-box?

"Интернатът" е 7 сезона (общо 71 серии). Филмът си е заснет докрай (завършен) и продължение няма да има. Във V-box-а ги има качени, но аз предпочитам да си ги тегля. Има ги в замунда всички сезони, а 5 дори с бг аудио. Само, че в замундата ги качват след като са излъчени по AXN, а понеже в момента се излъчва 6 сезон - 6 и 7 сезон в замунда са без бг субтитри. Има и малък проблем, че в някои епизоди някои части не са записани, отрязани са малко от хората, които ги качват, но ако толкова много искаш да не пропуснеш нито минута можеш да ги гледаш в youtube, не е толкова сложно за разбиране убедил съм се.  Simple Smile В p2p има всички серии без пропуски от 5 сезон нататък с аматьорски субтитри, които са направени много добре.  Peace А иначе да изкажа и аз мнение за "Последен изход 5" - любимата ми поредица. Не можах да се сдържа и отдавна гледах 5 част с гадно  качество. Мислех, че ще е слаба след като изгледах 4 част, с която се развали цялата поредица, но останах приятно изненадан. Филмът си беше добре направен и е перфектен завършек за поредицата. Просто колкото и да не ми се иска да го кажа филмът трябва да спре до тук, без повече части. За "Погрешен завой" ще си призная, че нямам намерение да гледам 4 част, а и не съм гледал 3 и 2, защото първата ми беше ужасно скучна и банална. По мое мнение - прост филм.  Grinning

# 76
  • SA
Ами, прав си. "Погрешен завой" не блести с кой знае какъв сюжет, или замисъл. Но то по мои наблюдения над 80% от филмите на ужаси са такива. Аз се радвам, ако годишно случа на 3-4 филма от този жанр, които наистина да ме впечатлят.
Вчера гледах " Super 8" и макар и не съвсем по темата, го препоръчвам.

# 77
  • Somewhere far away
Снощи изгледах Silent Hill - радва!

# 78
.
А Final Destination 5 за съжаление, досега не съм го открила по тракерите с добро качество.

Няма го с добро, но трябваше да си мине по реда...да ти кажа не е за съжаление, защото хич не ми хареса, другите части къде къде по хубави.

Снощи изгледах Silent Hill - радва!

thumbsup

# 79
  • USA, Steak State
Пускам си да гледам Pet cemetery  Mr. Green

# 80
# 81
  • SA
Пускам си да гледам Pet cemetery  Mr. Green

newsm10
Наскоро го гледах. Що така го бях пропуснала това филмче, не знам.

# 82
  • USA, Steak State
Отложи ми се гледането.... за по- късно.
Понеже тъкмо свърших книгата и викам да си пусна и филма. Simple Smile
Мисля, че филмът съм го гледала веднъж и то отчасти преди мнооооого години и не го помня. Същото беше и с книгата, почти не я помнех и много ми беше интересна.

# 83
  • София
Аз направих един Saw уикенд с първа и втора част на филма. Не го бях гледала и ми хареса. Ще си дръпна и следващите части.
Фенче, благодаря ти за отговора  Hug . Точно се чудех кое сериалче да започна. Щом "Интернатът" е завършен, направо се мяткам на него  Popcorn !

# 84
Аз направих един Saw уикенд с първа и втора част на филма. Не го бях гледала и ми хареса. Ще си дръпна и следващите части.
Фенче, благодаря ти за отговора  Hug . Точно се чудех кое сериалче да започна. Щом "Интернатът" е завършен, направо се мяткам на него  Popcorn !

Няма проблем, ако има нещо до 5 сезон с каквото мога ще помагам. Аз се надявам в близките няколко дена да започна 6 сезон.  Sunglasses А "Убийствен пъзел" според мен отдавна трябваше да му видим края.  Grinning То разтягане-разтягане-разтягане на локуми без край. Със всяка следваща част единственото по-различно беше по-извратените капани. И въпреки това цялостната история на филма можеше да бъде събрана дори в трилогия.

# 85
  • USA, Steak State
Да си призная след втората част на Saw намразих филма. Стана ми досаден въпреки уникалната идея и сюжет.

Разочароваа съм от Гробище за домашни любимци. Ама такива неща са изпуснали като са филмирали романа, че чак яд ме хвана. А Гейдж колкото и зъл да се опитваха да го покажат, просто толкова сладко детенце не можах да го видя в онзи зъл образ описан от Кинг.

# 86
  • София
По Кинг признавам само две екранизации за добри - "Зеленият път" и "Изкуплението Шоушенг".
Всичко останало е просто ...  Sick ooooh! !

За Saw - днес гледах третата част и се усещам, че няма да мирясам, докато не изгледам всичките, въпреки, че на моменти ми идват в повече кървищата. Идеята наистина е уникална. Може и да ме отегчи нататък, но ще изгледам всичко и тогава ще пиша цялостен отзив.
А Saw 7 бил излязъл и на 3D  Rolling Eyes ... това вече не бих си го причинила  #Crazy  newsm43 !

# 87
По Кинг признавам само две екранизации за добри - "Зеленият път" и "Изкуплението Шоушенг".
Всичко останало е просто ...  Sick ooooh! !

Простоооо....  Close

Бурята на Века?

# 88
  • Варна/Лондон
Съгласна съм с горните мнения(повтарям се, знам), че филмите по Кинг не стават, с малки изключения. Отдавна спрях да се тормозя и не гледам нищо по негова книга. Тези по негов сценарии, като Бурята и  "Rose Red" са едни от малкото, които ми харесват...донякъде. Simple Smile
Ох, зачекнахме пак Кинг, очаквам Сарки да влезе със Сияние. Mr. Green

пп.Изгледах навремето само първата част на  Saw и до там...що така отлагам гледането на поредицата... Tired

# 89
  • USA, Steak State
Следя един сериал по Кинг: http://www.imdb.com/title/tt1519931/

Общи условия

Активация на акаунт