У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 820
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна/Лондон
Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че El Internado е най-добрият сериал на всички времена. Джеронимо избора ти е страхотен, аз също го препоръчвам, защото съм сигурен, че никой няма да съжалява щом го гледа. Ти си още на трети сезон и историята ти е още в началото по-нататък става все по-интересен повярвай ми!  Peace Peace Peace
О, вярвам ти, виж кое време е, а аз още зяпам. Laughing
Харесва ми много, отдавна нищо не ми беше приковавало вниманието и интереса така. От вчера го гледам, и хем искам да видя какво ще стане по-нататък, хем, като свърши, ще ме е яд, че съм го ''излапала'' набързо. После смятам да се прехвърля на Корабът.Ако се окаже наполовина толкова добър, като този, заслужава си!
Фенче, благодаря!
 Hug

# 61
О, и аз съм така. Стоял съм почти до сутринта за да го гледам. "Корабът" също е много интересен. Правен е отново от двете компании сътворили "Интернатът". В момента в Испания тече 2 сезон. Докато изгледаш "Интернатът" вече ще е свършил и ще има какво да гледаш още дълго време.

# 62
Сега по Кино Нова привършва "Граници" филма, аз съм го гледала, но пак.  Mr. Green

А утре по Нова, Зората на мъртвите със зомбитата, и него пак ще гледам.

Като си нямаме друго.  Crazy

...а, и Погребването 2 ме чака на склад, този Уикенд ще е това общо взето...

# 63
Аз през тези 3 почивни дни смятам да си наваксам със сериалите, че много започнах и нищо не съм довършил. А да ви попитам преди бях гледал един филм (някаде 8-9-10 годишен да съм бил) и не си спомням много от него, но съм запомнил малко от него, ако някой може да ми каже кой е. Запомнил съм само, че се разказваше там за едно семейство и някакъв човек дойде в къщата им и им предложи да играят на една игра. Обаче играта се оказа прекалено реална и когато някой "умираше", той го убиваше с една пушка май. Спомням си, че и действието се развиваше през деня май.  Grinning Някой да се сеща кой е този филм ?  Embarassed

# 64
# 65
Хм...какво ме зарибявате сега с този "Интернат"?Като че ли си нямам друга работа покрай децата  Crossing Arms Laughing

Може ли да ми кажете откъде да сваля първи сезон,че в Замунда нещо не го виждам  Thinking

П.П. Явно съм малко задръстена  Laughing . Не съм го изписвала правилно.Намерих го в замундата  Peace

# 66
  • Варна/Лондон
Елфичка, има ги и във Vbox качени- http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%98%D0%BD%D1% … D1%82+&page=1. Да знаеш, голяма краста е! Откакто го почнах не съм лягала по-рано от три през нощта. Laughing
Фенче, и Корабът ще се гледа, натам отиват нещата. Mr. Green

# 67
Елфичка, има ги и във Vbox качени- http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%98%D0%BD%D1% … D1%82+&page=1. Да знаеш, голяма краста е! Откакто го почнах не съм лягала по-рано от три през нощта. Laughing

Пиши ме значи и мен там някъде  Laughing Аз от срам не гледах "Изгубени" до сутринта  ooooh! Но от 21:00 до 02:00 не помръдвах от компа  Mr. Green

# 68
  • Viena
Сега свалям Wrong Turn4 някой гледал ли го е вече?

# 69

Да и петицата.  Mr. Green

# 70
  • Viena

Да и петицата.  Mr. Green?

# 71
  • София
Да попитам нещо.
"Интернатът" колко сезони е? Завършен сериал ли е или има още за снимане/излъчване.
И всичко ли е качено във V-box?

# 72

Грешка, Final Destination 5 изтеглих...

# 73
  • SA
И аз се зарибих по този "Интернат". Но за тази вечер съм приготвила Wrong turn 4. Тези дни изгледах отново предишните серии, за да си ги припомня.
А Final Destination 5 за съжаление, досега не съм го открила по тракерите с добро качество.

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 20:38 от kameloth

# 74
  • USA, Steak State
За Final 5 си мино явно е всеобща болка. слех, че само в нашия не са го качили, но явно е всеобща болка.

Общи условия

Активация на акаунт