У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 780
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Втори номер.  Peace

# 391
Lover or not ,Sis*  Hug

Щом казвате...него ще гледаме  Mr. Green

# 392
Да бях гледала "Феята на зъбчетата"  Laughing

Този "Тhe caller" беше доста скучен.Аз си представях къде къде по-дълбок замисъл и интрига/нещо като в онзи филм със Сандра Бълок и Киану Рийвс/ ,но то се оказа друго  Laughing
Всъщност това беше първата ми версия за край,но ми се стори твъърде предвидим,но така се и оказа  Rolling Eyes

Нищо де,поне да съм го отметнала и него  Peace

# 393
Не знам...мен много ме впечатли и ми стана един от любимите  Mr. Green

Я дай да видя този със Санда,за който говориш?  Rolling Eyes

# 394
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=283627&hit=1

Той е със съвсем друг сюжет и хич не е по нашата тема,но е много хубав и завързан и трябва да се гледа внимателно  Flutter

И като заговорих за Сандра Бълок да препоръчам и този:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=88317&hit=1

На мен много ми хареса  Peace

# 395
  • Ænima/Albuquerque
Той е със съвсем друг сюжет и хич не е по нашата тема

В тая тема се обсъжда всичко, съвсем свободно.  Hug

"Предчувствието" е хубав, да.  Mr. Green
Другия също съм го гледала, но си спомням само основната фабула и нищо повече.

# 396
  • Варна/Лондон
Момичета,слагайте заглавията на филмите които препоръчвате, че от тук не мога да отварям Замунда. Praynig

# 397
Момичета,слагайте заглавията на филмите които препоръчвате, че от тук не мога да отварям Замунда. Praynig
Единият е "Предчуствието",другият е "Къщата на Езерото"

"Предчуствието" не съм го гледал,изглежда много интересен,а Сандра Бълок ми е любимата актриса...така че ще го гледам задължително!

# 398
Timberland аз която съм много претенциозна на филми "Предчувствието" много ми хареса  Heart Eyes Не гледайте ниския рейтинг.Мисля,че точно за този филм е неоснователен  Rolling Eyes Обожавам такива филми  Heart Eyes

Джеронимо,извини ме  Embarassed ,просто много бързах снощи и не съобразих.Линкът по-горе е от имдб.
Ето и "Къщата на езерото"  Heart Eyes

# 399
  • Варна/Лондон
Няма нищо, благодаря!  bouquet 
И двата съм ги гледала, хубави са.

# 400
Сега ще гледам ПРЕДЧУСТВИЕТО!  bowuu

EDIT: Много ми хареса! Много различен - краят не е хепи енд , идеята е страхотна и добре реализирана...краят за малко да ме разплаче...напираше в мене  Simple Smile  Confused  Браво на Сандра!Страхотна е! bowuu  bouquet

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 15:00 от Timberland

# 401
  • Пловдив
Записвам се в темата ви като голям фен на всички жанрове филми,които могат да се обсъждат тук Mr. Green

Последните два дни гледах One missed call и Mirrors.Първият започна добре,но краят му беше глупавичък.Вторият хич не ме впечатли,а бях слушала много суперлативи за него newsm78 Днес съм си свалила Valentine (2001).Гледала съм го преди много години,но реших да си го припомня Simple Smile В imdb видях,че в него участват цели две лекарки от Анатомията на Грей Grinning

# 402
Сега сядам с Darkness falls
Шубелийско ми е  newsm43

# 403
Не го препоръчвам.Абсолютна загуба на време  ooooh!
Милото ме гълчи как съм могла да му изгубя времето с този дванайсеторазряден филм  Mr. Green

Едно време ми се стори доста страшен ,явно съм била малка  Laughing

Сега ще се реабилитирам с The international .Дано да е добър  Thinking

# 404
Момичета....колебая се между два филма за тази вечер,моля помагайте  Mr. Green
"Darkness falls или
"The caller"  newsm78

Първият съм го гледала доста отдавна и почти нищо не помня,само че беше доста страшен  newsm43
Вторият не съм гледала....  Thinking

Какво ще кажете,плс  Laughing

Аз пък втория гледах, доста впечатляващ, макар че често се обърквах на моменти. Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт