У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 848
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Somewhere far away
Снощи гледах Нашествието - с Никол кидмън и Даниел Креиг - не беше зле, но не ме и впечатли особено. Dream house ми остана повече в съзнанието.

# 556
Момичета моля за помощ сигурно аз съм тъпа, ама как да свалям от този сайт imdb, регистрирах се и пак не става от къде се сваля ??????

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 18:54 от мими_то

# 557
Момичета моля за помощ сигурно аз съм тъпа, ама как да свалям от този сайт imdb, регистрирах се и пак не става от къде се сваля ??????

Ами това е информационен сайт /дата, рейтинг, актьори / + трейлърите на всички филми.

# 558

И аз съм го гледала, харесва ми кръга в който се случва всичко. Някак си по различно от всички идеи.

# 559
  • вятър в маслините, вятър над хребета
IMDB е филмова енциклопедия, а не торент-тракер Peace. Не можеш да сваляш филми оттам.

# 560
знаех си , че съм тъпа Embarassed Rolling Eyes ooooh!

# 561
Ооо,Triangle е жесток!!!Един от любимите ми!Все търся такива като него  Blush

# 562
  • София
http://cinemascrotum.wordpress.com/2012/02/07/топ-10-„ако-можеха-да-говорят/#more-11542

Скротума по темата за страшните неща.

# 563
Тогава ти препоръчвам "Timecrimes" (http://www.imdb.com/title/tt0480669/), ако още не си го гледала.

# 564
Тогава ти препоръчвам "Timecrimes" (http://www.imdb.com/title/tt0480669/), ако още не си го гледала.
Брех...не съм  Thinking

Сърдечно благодаря  Hug

# 565
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, ше ви избия! Гледам "Shelter" и сега няма лягане, щото ми стана супер интересен!
Добавете и два стресиращи, нежната ми душа, момента и ... получавате сакрастичен зомби апокалипсис! Шви смачкам, ей!

# 566
  • София
Чакаме да споделиш вЧепатления

# 567
  • Ænima/Albuquerque
Тъй ся! Впечатлението ми е, че стоях до 2:45 за да го догледам. И вие сте виновни!  hahaha
Беше ми интересен определено. НО! До последните 30 минути.
Можеха спокойно да си продължат по психо-трилърската линия, вместо да скочат във свръхестествените води. Съсипаха филма общо взето.
Имаше моменти, на които бях  newsm09.
Като цяло не съм особено доволна, че трябваше да се нагаждам към жанра. Два пъти.  Tired

# 568
  • София
Мда, и моето мнение е същото. Бях сигурна, че и на теб този елемент, който вкараха няма да ти допадне, но не ми се искаше да го пиша онзи ден, защото си помислих, че ще те откажа да го гледаш  Laughing.
Може би са се опитали да избягат от класическата линия на раздвоените, разтроените и т.н. личности.
И все пак ми беше интересно да гледам по-голямата част от филма. Финала просто ще го забравя  hahaha.

# 569
  • Ænima/Albuquerque
Абсолютно, да! Първия един час от филма си струваше гледането.
От образователна гледна точка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт