Аз моята си я ползвам, е, не като преддетния период, ама пак често, често. Откакто се освободи и нормално помещение за готвене, още по-често я ползвам. И тя е доволна...
Както вече казах - Александър бе успешно преместен в самостоятелна стая. До сега се е будил само веднъж, плачеше и обясняваше на баща си, че имало змия (моя е вината - този ден ходихме на гости и там гледахме една убита змия). Мъжът ми обаче го успокои, сложи го обратно в леглото и след 2 минути беше заспал... Та сега се радваме на спалня само за мен и фурната. София спи в креватче, долепено до нашата спалня, но тя пък не обича да спи с хора и само факта, че се буди за кърмене или две през нощта ме спира да я махна и нея от стаята.
Момичета, колко голямо момче имам вече... облича се сам, маха си дрехите/гащите сам, сам си отваря хладилника и си взима плодове/мляко(него ми го носи да му го сипя в чаша). Изобщо моето малко момче хич не е малко вече. И както съм казала, голяма мисъл тече в главата му. Малко предистория - В едната къща до нас имаше голяма фигура на дядо Коледа, поставена пред къщата. След като Коледа мина, всеки ден катоминаваме от там с колата, Александър все ме питаше защо дядо Коледа е все още там, та аз си измислих, че след толкова много работа и правене на подаръци, дядо Коледа е в отпуска и почива. Мъжът ми беше също в отпуска. В деня, в който се върна на работа, фигурата на дядо Коледа също беше изчезнала от пред къщата.
Александър "Мамо, дядо Коледа го няма"
Аз " Е, свърши му отпуската"
Той "А, и на тате му свърши отпуската, хм, Мамо, тате Дядо Коледа ли е?"
Аз
Той"Не, не е, иначе цялата ни къща щеше да е пълна с играчки, които дядо Коледа прави за всички деца. (след малко замисляне) Отпуската му е свършила...."
Изобщо всеки ден ме изненадва с нещо...
За спането - спи по обяд и още как, ако го оставя, може да спи и 2 часа, но аз го будя след около 45 минути. Ляга си към 9.30 и става в 7.30-8 часа.
Хайде, много писах, лека нощ Ви желая, мили мои. Много бих искала да се включа в някоя среща, но кой знае знае ли се

). Имайте го предвид, за да прецените към колко да дойдете. Може и по-раничко, да се видим и чуем.
Много ми е забавен!
,пикла е от баба й,но другите са по моя вина.Аз все казвам ,че това са глупости или идиотщини и то детето веднага попива.Всичките тези неща ги казва с такава гордост ,че направо припадам.Гледам да не и обръщам внимание,дано скоро ги забрави.
.
. Имам чувството, че от сърцето й се късат
.
не знам, но все за това си мисля. Студът също ми идва в повече, но стига съм се оплаквала...
Даже вчера си беше хванала качулката на роклята като забрадка и върви и разправя " аз съм баба, къде ми е пръчицата" (сиреч бастуна).
Иначе сутрин като се събуди го тъпча с точно пет вида лекарства - започва с пет зрънца Калкареа карбоника 15ch , 6 капки Лимфомиозот , 5ml Самбукос , 2.5ml Ви-Дейлин и завършвам с Инфлуцид . Добре , че започна да ги приема по-охотно - в началото се налагаше да ги тъпча със сила в устата му. Вече втора седмица е на ясла - толкова дълго без прекъсване не помня от кога не е ходил там . Вече не плаче сутрин - будя го спокойно , без рев и влиза в яслата с усмивка ; започна и целувки за чао да дава . И си има любима леличка - леля Таня . Снощи като го вземал баща му , нашият като се разревал за нея - искал да я води у нас на гости и да й готви пържолки